קפה קר ודויד ברוזה ב-
אנשים

MispIaced

New member
לא, רשעים צריכים להיות מעוותים ומכוערים

ניקולסון, איש השאלה (ג'ים קרי), דו פנים (טומי לי ג'ונס), לא זוכר תשם של זה ששיחק את לקס לות'ר, ההוא ששיחק את הגובלין ואת ד"ר אוקטופוס. הרשע צריך להיות מכוער, לאנשים יהיה הרבה יותר קל להתחבר אל הרשע אם הוא ייראה יפה, ואם אנשים ייתחברו אליו הוא כבר לא יהיה רשע.

פלאפאל

New member
רק בקומיקסים מעפנים ../images/Emo3.gif

ים וזה, השמרו לנפשותיכם. אם לעלילה יש טיפה יותר עומק מציור של עשן שכתוב לידו "בום!", הקהל יזדהה עם האופי של הדמות ולא עם איך שהיא נראת. ברור שאיך שהיא נראת כן משחק כאן תפקיד, אבל אם לדמות יש גם אופי מלבד החיוך המקסים שלה, הוא זה שיקבע את הטון. והסרט החדש של באטמן בהחטל מנסה להכניס קצת יותר עומק מקומיקס. הג'וקר של הית' לדג'ר, אגב, לא היה ממש מכוער. עשו לו קווים אדומים ופרצוף לבן והכל, אבל מכוער הוא לא היה. לא יפה במיוחד, ויחסית לפרצוף הרגיל של לדג'ר זה היה קטסטרופלי, אבל בהחלט לא מכוער. והשטות הזאת שהם עשו לטומי לי ג'ונס הייתה פשוט מביכה. הבעיה העיקרית איתו שכל פעם שהסרט ניסה להבהיר ש"עכשיו הוא רע, ניאהאהאה" הוא פשוט הפנה את הצד השרוף למצלמה. לא ממש עבד. עם פרצוף שלא יכול לעשות הבעות כי הוא עשוי מפלסטיק, המסר של האימה והטירוף לא עבר. אתה שוכח שיופי-רשע מושך אנשים, כשכיעור-רשע לא. אם מישהו הוא מכוער - הוא מכוער, מתרחקים ממנו. אם מישהו הוא רשע-יפה יש בו משהו מקסים שכזה שאנשים ימשכו אליו (ובמילים אחרות - סקס אפיל), מה שיהפוך אותו להרבה יותר מסוכן, הרבה פחות צפוי והרבה יותר פסיכופטי. בסרט או בספר (ספר פחות, כי לא רואים, אבל יש שם אופי לדמויות אז אולי גם שם) זה יעבוד יותר טוב, פשוט כי זה הרבה יותר מאיים מרשע מכוער. בקומיקס לא, כי בקומיקס אם הרשע לא מכוער, לא יהיה הרבה הבדל בינו ובין הטוב. אחרי הכל, שניהם עוברים על החוקים, שניהם על-אנושיים, שניהם הורגים אנשים. היופי או הכיעור זה הדבר היחיד שמבדיל בניהם. חוץ מהמניע, אבל זה טיעון קצת חלש ולא משהו שרואים מייד כשפותחים את החוברת. ולכן הג'וקר של לדג'ר יותר טוב מהג'וקר של ניקולסון
אמנם לא נמשכו אליו ולא הייתה את המפגרת שתלך אליו הביתה, אבל הוא בהחלט היה הרבה פחות צפוי מהג'וקר של ניקולסון (וואו, הקטע עם הלהעלים עיפרון). וגם כי לדג'ר פשוט שיחק את זה טוב יותר. הטיקים האלה בפה היו מושלמים, והצחקוקים השקטים יותר שלו לקחו בהליכה את צרחות הצחוק של ניקולסון. וניקולוסון בכלליות מעפן, הוא ממחזר את אותה דמות בכל סרט שלו. והוא גם איש מגעיל!

פלאפאל

New member
אויה, התבלבלתי.

לא התכוונתי לטומי לי ג'ונס, התכוונתי לזה שמשחק בחדש. ששיחק גם בתודה שעישנתם וזה. לא זוכרת איך קוראים לו.

netahaa

New member
אהרון אקרט.

לדעתי, כיעור רשע קל יותר לשנוא, אם הוא יפה מידי זה הורס את התדמית.. לא צריך להתחבר אליו, צריך לשנוא אותו. ניקולסון בתור הג'וקר הזכיר לי קצת אותו מהניצוץ. והקטע עם הפרצופים של אהרון היה דפוק רצח.. ולא הגיוני מבחינה מציאותית שדבר כזה יכול לקרות

פלאפאל

New member
כיעור רשע באמת קל יותר לשנוא.

אבל כיעור יפה יותר מאיים. הקטע של באטמן היה להיות אפל ומפחיד, לא?
זה גם לא היה מציאותי מבחינה אנטומית D: היה קטע אחד שהוא הסתכל למצלמה במבט זדוני, אבל עין אחת הייתה מצומצמת ומרושעת כזאת והעין השנייה נראתה משודדי הקאריביים, זה היה כל כך מצחיק.

netahaa

New member
לא! ../images/Emo2.gif

באטמן אמור להיות גיבור, לא מפחיד^^ אוי כן, העין מעץ שתמיד נפלה לפיראט הדפוק הזה XDDD ואהבתי תקטע עם האוניות.. פסיכולוגי כזה. ואתמול ראיתי הנקוק D: אני יודעת שזה לא קשור P:

פלאפאל

New member
התכוונתי לסרט, לא לבאטמן עצמו...

למרות שגם באטמן אמור להיות אפל
אף אחד לא יודע מי הוא, הוא מופיע ונעלם כמו רוח (עלק), הוא פושע בתכלס... לא ממש אביר על סוס לבן. הקטע עם האוניות פשוט לא היה אמיתי oO הרעיון היה חמוד, אבל במציאות האוניות היו מתפוצצות דקה אחרי שהם מצאו את הנפצים, וגם זה כי כולם היו רבים על מי ילחץ ומתעכבים קצת. הוא לא היה פיראט דפוק, הוא היה כל כך חמודי ומקסימי ומתוקי
כמו כלב דביל שרודף אחרי הזנב של עצמו ^^

netahaa

New member
טוב, לא דפוקXD

קפטן ספארו יותר
אה הסרט.. הוא ממש לא היה אפל חח קצת דרמטי אולי וקטעים של לחימה וכאלה דברים.. אבל בכלל לא פחדתי ממנו
ואני לא ממש אוהבת את השחקן של באטמן.. הקודם היה יותר טוב לדעתי האוניות היה מאוד מגניב.. שימי את עצמך במקומם, לא היית רוצה ללחוץ?

פלאפאל

New member
איכס, כריסטיאן בייל D:

חוץ מזה שהוא שחקן די lame, הוא ממש מצחיק. פעם הוא הכריז שהוא יעשה רק סרטי איכות קטנים וטובים, שלא מכניסים כסף. ואז כשהוא הגיע למצב שעוד שנייה מעכלים לו את הבית, הוא חתם על באטמן כדי להתעשר מהר ובקלות, ועשה את הסרט הראשון עם קייטי הולמס. אבל אז טום כרוז התחיל לקפוץ על ספות ולצעוק שהוא חולה לקייטי הולמס על התחת, ואף אחד לא התעניין בכריסטיאן בייל D: הוא עשה כלום כסף. אז הוא עשה את הסרט החדש, עם הית' לדג'ר. אבל אז לדג'ר הלך והתפגר, ושוב לאף אחד לא אכפת מבייל. החיים דופקים אותו D: אמ... הסרט ניסה להיות אפל P: ומכאן שמו, האביר האפל וכאלה. והקודם היה גםטוב, כי שם היה קליאין מרפי (
). וואו אני כל כך בחורה שזה נורא, צריכים לעשות חוק נגד דברים כאלה. זה בדיוק מה שאמרתי D: אם זה היה אמיתי, כולם היו לוחצים בלי לחשוב פעמיים. זה גם הגיוני לעשות את זה.

netahaa

New member
אוףף תפוזז! P:

את צוחקת? היה לי קראש רציני עליו מהסרט כשהרוח נושבת D: עבר ליP: מסכן כריסטיאןXD אבל מגיע לו כי הוא שחקן גרוע חח ברור שהכי הגיוני ללחוץ.. אבל מי שלוחץ צריך לחיות עם זה כל החיים..:\

Drowning Lovers

New member
מוכרת את All We Know Is Falling של Paramore

+
50-80 שקל. תשלחו לי מסר עם כמה אתם רוצים לשלם וזה. D: זה ילך לפי ההצעה הגבוהה ביותר.

למעלה