קפיץ קפוץ

Pure Heart

New member
מכונית../images/Emo73.gif

היה את הפרק הזה שהילדה יצאה עם איזה מישו ונשארה איתו רק בגלל המכונית שלו והשותף של סברינה(שכחתי את השם שלו!)ראה את המכונית עפה בשמיים...ואני אפסיק עכשיו לפני שאני אספר את כל הפרק

bewiched

New member
קוראים לו מיילס, היי גם זה עם מ-

והוא מתוק יאאאממי עכשיו ת? תעודת רישיון מכשפות התעודה הניכספת שסברינה עבדה כול כך קשה בשבילה

yuval100

New member
../images/Emo23.gifאמממממממממ

אמורים להמשיך עם י' (הארווי) ולא עם ת' (ארון המגבות) כי רק אמרתי שאני חשבתי על ארון המגבות אבל כתבו משהו אחר.... אז תעשו מה שאתם רוצים.... ודרך אגב, אין לי משהו בת'.

yuval100

New member
../images/Emo23.gifאההההההההההההה

אופס................ עשו הארווי.......

bewiched

New member
י? ילדה מעצבנת= בת של בת דודה של

סברינה(שזו בעצם אחותה של מליסה גואן הארט) זוכרים? שהפכה אותה לבובה ו בעונה האחת לפני אחרונה ששודרה ניסתה לגנוב מימנה את הארווי?

חח... כן../images/Emo70.gif

תובה
סברינא תובה לא
ליחתוב אם שגיאוט גם נכשב
חחחח.... ועכשיו ברצינות אמ....... תחרותית (ליבי כזאת....
)

המשחק נכנס להודעות נבחרות

בעמוד הראשי!
ואממ.. ת'.. אות קשה! אין לי רעיון.. אולי נתחיל עם אות חדשה?

yuval100

New member
../images/Emo23.gifלא!! זה לא שווה!! ונראה לי שיש

לי: תליון. נקרא? אני זוכרת שהיה פעם משהו כזה אבל לא זוכרת מתי... מישהו זוכר? ואם לא בואו נעשה באנגלית: תיים (אני יודעת עם ט'... אבל צריך ת'!) בול (כדור זמן) נקרא?

מראה

היה פרק שבו היא רצתה לרזות כדי להיכנס לאיזו שמלת נשף והיא הזמינה מישהו שכאילו נתן לה "מילקשייק" דיאטה.. והוא עשה כישוף במראה כדי שהיא תחשוב שהיא כל הזמן שמנה

yuval100

New member
../images/Emo23.gifלי יש!

הלווין סתם לא כבר עשו את זה....... יש לי משהו אחר: הילדה

yuval100

New member
אני כבר עשיתי.....

אומנם על משהו אחר אבל עדיין ירח מלא.... אהההה יש לי! ים (בהוואי איפה שהייתה תחופשה יש ים וגם איפה שיא נסעה עם החברים לאיזה חוף.... איפה שהיא ראתה את הארווי...)

למעלה