באה לצלם ולראות.. את פייבורי החתיך שלי..=]]
S soosapir New member 19/10/06 #15 מיכל אני באה בסוף=].. יאיי.. איזה כייף..חיחיחי..=] בהצלחה לכווולם..!!
P PinkPony New member 19/10/06 #16 את באה אליי ? יאאאאאאאאאא =] חהחה שוקקקקק אז דברי איתי מתישהו מחר ..
M Made in C h i n a New member 19/10/06 #18 באה../images/Emo3.gif אני ואפולו למטר כרגיל. בהצלחה לכולם
S SkAzi w New member 19/10/06 #21 אני אני אני אני אני אני אני יוצאתתת בסוףףף על תומיי החאתייך למטרר .... (:!!!
ל לולי הנורה ית New member 20/10/06 #26 חחח אני הולכת להירדם מחר!!! אני יתקשר אלייך לפלא'...חסר לך שאת לא מספרת לי אח''כ איך הלך לך... ונכון שאמרתי לך?!חחח תום שולטטטטטטטטט
חחח אני הולכת להירדם מחר!!! אני יתקשר אלייך לפלא'...חסר לך שאת לא מספרת לי אח''כ איך הלך לך... ונכון שאמרתי לך?!חחח תום שולטטטטטטטטט
M Made in C h i n a New member 21/10/06 #33 היה כייף../images/Emo99.gif למישהו יש תמונות שלי? בבקשה! (מורן על אפולו, במטר )
ש שירלי317 New member 21/10/06 #34 יש לי תמונות../images/Emo3.gif!! היה מבדר, יש לי תמונות של רב המתחרים מה130 עד סוף הסיבוב הראשון של המטר, ולא מעט מהחימום! אעלה יותר מאוחר לקומונת תחרויות ולניסויים, מי שרוצה שיבקש ואני גם אשלח במסן...
יש לי תמונות../images/Emo3.gif!! היה מבדר, יש לי תמונות של רב המתחרים מה130 עד סוף הסיבוב הראשון של המטר, ולא מעט מהחימום! אעלה יותר מאוחר לקומונת תחרויות ולניסויים, מי שרוצה שיבקש ואני גם אשלח במסן...