קפצתי להגיד תודה
ילדתי

קפצתי להגיד תודה../images/Emo140.gifילדתי

אז אפילו שלא הייתי מהכותבות הפעילות, אני בהחלט מהקוראות הסמויות האדוקות ביותר של הפורום הזה. אז ראשית רציתי לומר תודה על המידע , על הסיפורים האישיים ועל הרמה הנעימה כ"כ של הפורום הזה. אני מצרפת את סיפור הלידה של תותי (שם זמני) שאין לי ספק שהיתה מדהימה כ"כ גם בזכות כל הדברים שספגתי כאן בפורום. אני רק מזהירה זה סיפור די ארוך על לידה די קצרה....

g a n i

New member
../images/Emo9.gifככה אנחנו אוהבות:

לידה קצרה - סיפור ארוך
איך הרגשת כשניתקת את חבל הטבור? אני שמחתי כשהחצי ניתק (בפעם הראשונה מכל הלידות) כי פתאום הרגשתי שיהיה לי קשה להפרד/להפריד
הרבה נחת, שפע חלב ופוסט קל
ו
גם לאח ה"גדול"

תודה../images/Emo9.gif

איך הרגשתי כשניתקתי את חבל הטבור? וואו לא חשבתי על זה יותר מדי באותו הרגע. כלומר התרגשתי מאוד אבל היה לי ברור שאני או האהוב צריכים לעשות את זה . בדיעבד זה דווקא נראה לי מעצים שאני כאמא ש"דגרה" על הקטנה בבטן 9 חודשים "שולחת אותה לחופשי" (בהשדחה צמודה , בלי בנים, בלי מסיבות בלי להתרחק..
וכו' וכו').

Manty

New member
גם אני ניתקתי את חבל התבור

בשתי הלידות (אני חושבת... לא לגמרי סגורה על עך בעצם..) וגם אצלי זה לא היה כזה מרגש. קצת צבט בלב , אך הרבה יותר קל להחזיק תינוק לא מחובר

תודה, עכשיו אני מחכה לסיפור שלך....

מאחלת לך לכתוב סיפור יותר ארוך על לידה יותר קצרה
ומדהימה.

בינתיים אני רק חולמת על זה כל לילה

והידות בחלומות טובות, וקצרות, וטבעיות נורא (בלילה האחרון ילדתי במקלחת) וזה מעודד מאד
בקרוב, בקרוב...

הילהל

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo39.gifהתענגתי על הסיפור

הזדהתי עם תחושת האי אמון עקב הלידה הקודמת וקינאתי נואשות במהירות המדהימה. שפע חלב והסתגלות קלה לחיים בארבעה.

עופריקה

New member
תודה? תודה לך!!!../images/Emo24.gif

קראתי בשקיקה את הסיפור הנפלא. חלק אחד החזיר אותי כמה חודשים לאחור, ללידה שליוויתי. אני מדברת על השלב שהבנת שאת מקבלת את לידת חלומותייך
היולדת תיכננה ללדת בלידה פעילה ללא אפידורל. הלידה התקדמה מהר, ולצערה הרב לא ניתקו אותה מהמוניטור והיא היתה על המיטה. כשכבר הגיעה המרדימה, גילינו שהיא בפתיחה מלאה, ו... הנה הראש. היא אמרה שהיא יולדת ללא אפידורל, אבל בעלה המדהים, הסתכל לה בעינים ואמר לה: תראי, זה בדיוק מה שביקשת! ללדת ללא אפידורל!!! היית צריכה לראות איך זה הכניס בה שקט ובטחון. תוך דקות ספורות הבונבונה היתה עליה. אז תודה על הסיפור. שמחה לשמוע שהיתה חוויה מתקנת וקצרה. שיהיה פוסט רגוע, עם הרבה פינוקים ושפע חלב

Manty

New member
בהחלט מרגש

נשמע לידה ביתחולימית חלומית
מסכימה עם המסקנה - פעם הבאה ב

שָׂרָה

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif

לשנה הבאה בבית - - סתאאאם על משקל 'לשנה הבאה בירושלים'

debby12

New member
מנהל
סיפור כיפי - נהניתי לקרוא!

גם אצלנו יש בדיוק שנה ו-9 חודשים בין בילבי לגילגי
אני שמחה איתך שהלידה עברה עליך כמו שביקשת לעצמך
. הסתקרנתי מכל מיני פרטים בסיפור כמו למשל איך תה"ש מוכנים לתת לך לעשות את החוקן לבד (ב"ליס" זו היתה מלחמה להגיע לזה). וגם הצחיק אותי איך בעיניהם בדיקת הפתיחה היא הכרחית "אם את רוצה ללדת". אני סקרנית איך בעלך מרגיש עם החוויה? האם התחושה והעצבוב חזרו ליד ימין שלו?
ואיך עבר לך האשפוז בתה"ש? הרבה מזל טוב ורק נחת עם תותי המתוקה

למעלה