קצבת נכות

מצב
הנושא נעול.

ayelet102

New member
קצבת נכות

קצבת נכות
שלום אני בחורה בת 31 רווקה חליתי לפני למעלה מ 4 חודשים עקב כך שלא היו לי ימי מחלה כלל לא קיבלתי שכר כל תקופה זו ברצוני לדעת מה הן זכויותיי והאם ניתן לפנות במקביל למבטחים וגם לביטוח לאומי או שניתן לקבל קיצבה רק ממקור אחד למרות שאני מבוטחת באופן אישי במבטחים והאם אני זכאית לקבלת קצבה מהיום בו אני מגישה או ניתן להגיש רטרו אחורה מהיום ה 91 מודה לך על עצתך אני

אפשר לפנות לשני המקומות.

קצבת נכות
שלום אני בחורה בת 31 רווקה חליתי לפני למעלה מ 4 חודשים עקב כך שלא היו לי ימי מחלה כלל לא קיבלתי שכר כל תקופה זו ברצוני לדעת מה הן זכויותיי והאם ניתן לפנות במקביל למבטחים וגם לביטוח לאומי או שניתן לקבל קיצבה רק ממקור אחד למרות שאני מבוטחת באופן אישי במבטחים והאם אני זכאית לקבלת קצבה מהיום בו אני מגישה או ניתן להגיש רטרו אחורה מהיום ה 91 מודה לך על עצתך אני
אפשר לפנות לשני המקומות.
אם את מבוטחת בביטוח נכות ב"מבטחים" - את זכאית לקבל מהם פנסיית נכות, על פי התנאים שבתקנון שלהם, בתנאי שהמחלה היא לא תוצאה של פגיעה בעבודה. במקביל - את זכאית לפנות לביטוח לאומי ולבקש קצבת נכות כללית. במבטחים עד כמה שאני יודע - הקצבה עשויה להגיע מהיום הראשון (אני לא מספיק בטוח). בביטוח לאומי - רק מהיום ה-91.

מצב
הנושא נעול.
למעלה