...קרוסי יופי אל תרשה לחן להזריק לי.. חחח
C Crossface New member 21/1/03 #16 לא, אני לא שומר, לא על פרח ולא על בר רק על טאקי וגם על מוניק אם היא רוצה
M Mוניk New member 21/1/03 #28 קרוסי כן כן אני רוצה מאמי}{ במיוחד היום אחרי אתמול היום אני ילדה טובה מבטיחה קרוסי מוניק
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 22/1/03 #35 בוינה יא מוניק../images/Emo151.gif הנשיקות שלך בניק זה אמיתי כזה כאילו ?
M Mוניk New member 22/1/03 #42 יו נבהלת ממנייייייייייי או מ...נננ. טוב תחזיר ת´נשיקה רק בלי פאניקה בלי מקלטים בלי חרדות לצ´ה נחש צפע מעדיפה נשיקות על פני מקלטים אופ הלחצת אותי קקטי נו נו תחזיר מוניק
יו נבהלת ממנייייייייייי או מ...נננ. טוב תחזיר ת´נשיקה רק בלי פאניקה בלי מקלטים בלי חרדות לצ´ה נחש צפע מעדיפה נשיקות על פני מקלטים אופ הלחצת אותי קקטי נו נו תחזיר מוניק
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 22/1/03 #43 נשיקה היישר מהלב../images/Emo14.gif לא תוחזר ! שטח כבוש-ישאר לעד. וכעת-התקווה.
ח חן (*_*) New member 21/1/03 #4 ברוך בואך מרקי קקטוס ../images/Emo24.gif מרשה לעצמי לברך אותך, למרות שאני עצמי טירונית כאן מאתמול. שיר יפהפה כתבת,- החיבור אליה דרך הנשמה, חיבור טהור של נשמות מזוקקות ותמות, כמו היו אלה נשמות תאומות, זה שיאה של החברות והקירבה. יפה
ברוך בואך מרקי קקטוס ../images/Emo24.gif מרשה לעצמי לברך אותך, למרות שאני עצמי טירונית כאן מאתמול. שיר יפהפה כתבת,- החיבור אליה דרך הנשמה, חיבור טהור של נשמות מזוקקות ותמות, כמו היו אלה נשמות תאומות, זה שיאה של החברות והקירבה. יפה
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 21/1/03 #32 תודה לך חן../images/Emo3.gif אני בלי הקפה שלך לא אוכל את הקרמשניט..שלך. אוכל,זה קשור לחיבור נשמות מה, לא ?
תודה לך חן../images/Emo3.gif אני בלי הקפה שלך לא אוכל את הקרמשניט..שלך. אוכל,זה קשור לחיבור נשמות מה, לא ?
ש שרונהה New member 22/1/03 #37 התחברתי בדיוק לנקודה הזו... שבה נגמר הגוף.......... ומתחילה הנשמה......... וזו הנקודה מכילה את שניהם יחד........ מילות השיר שלך היו הגוף שחדר אל נשמתי.......
התחברתי בדיוק לנקודה הזו... שבה נגמר הגוף.......... ומתחילה הנשמה......... וזו הנקודה מכילה את שניהם יחד........ מילות השיר שלך היו הגוף שחדר אל נשמתי.......