קציצות דגים

ELADG2D

New member
מרכיבים

400 גרם פילה דג נסיכה
חצי בצל סגול
1 ביצה גדולה
כף פירורי לחם
קורט מלח
קורט פלפל
כפית שום מעוך
חצי כפית כמון
מעט שמן חמניות
חצי חופן עלי כוסברה
חצי חופן עלי פטרוזיליה
2 שיני שום מקולפות


להכנת הרוטב של המטבוחה

2 עגבניות
200 גרם עגבניות מרוסקות של מוטי
5 שיני שום קלופות
כף פפריקה מתוקה
חצי כף סוכר
חצי כף מלח
קורט פלפל שחור גרוס דק


אופן ההכנה

טוחנים עם מעבד מזון את הבצל,עשבי התיבול והשום ואז מערבבים אותם בקערה יחד עם הדג עד לקבלת תערובת אחידה.
עם ידיות רטובות מייצרים קציצות בגודל כדור קטן ומטגנים עם מחבת פוד אפיל עם שימוש מופחת בשמן עד להזהבה.
מחממים סיר פוד אפיל,סיר רחב ויוצקים לתוכו את השמן ומטגנים את שיני השום כמספר דקות ואז מערבבים.
מורידים את הלהבה של הסיר ומוסיפים את קציצות הדגים ומבשלים כשעה עד שהרוטב מצטמצם.
מכניסים ל8 דקות אפייה בתנור ב-180 מעלות ומפזרים כוסברה מקוצצת ומגישים.
 

mיטלמן

Well-known member
מרכיבים

400 גרם פילה דג נסיכה
חצי בצל סגול
1 ביצה גדולה
כף פירורי לחם
קורט מלח
קורט פלפל
כפית שום מעוך
חצי כפית כמון
מעט שמן חמניות
חצי חופן עלי כוסברה
חצי חופן עלי פטרוזיליה
2 שיני שום מקולפות


להכנת הרוטב של המטבוחה

2 עגבניות
200 גרם עגבניות מרוסקות של מוטי
5 שיני שום קלופות
כף פפריקה מתוקה
חצי כף סוכר
חצי כף מלח
קורט פלפל שחור גרוס דק


אופן ההכנה

טוחנים עם מעבד מזון את הבצל,עשבי התיבול והשום ואז מערבבים אותם בקערה יחד עם הדג עד לקבלת תערובת אחידה.
עם ידיות רטובות מייצרים קציצות בגודל כדור קטן ומטגנים עם מחבת פוד אפיל עם שימוש מופחת בשמן עד להזהבה.
מחממים סיר פוד אפיל,סיר רחב ויוצקים לתוכו את השמן ומטגנים את שיני השום כמספר דקות ואז מערבבים.
מורידים את הלהבה של הסיר ומוסיפים את קציצות הדגים ומבשלים כשעה עד שהרוטב מצטמצם.
מכניסים ל8 דקות אפייה בתנור ב-180 מעלות ומפזרים כוסברה מקוצצת ומגישים.
"ידיות רטובות"?
 
למעלה