"קציצות הבית"
שווארמה הודו ושאר ירקות... (קציצות מבושלות) נחוץ למתכון זה: 1. מעבד מזון. 2. סיר נמוך ורחב של לפחות 4 ליטר (כך שהמים הם בערך 1/3 מגובה הסיר. אז נתחיל בכך שיהיה לי קצת קשה לדייק בכמויות מאחר וזה באמת מתכון של לפי הרגש... החמרים לקציצות 1 קילו בשר טחון רצוי שווארמה הודו(אך גם מחזה עוף טחון התוצאות לא רעות) 5 גבעולי בזיליקום בינוניים.(כן כן עם העלים). 2 כפות גבוהות של סולת. 1 בצל גדול קצוץ (ושאני כותבת לגדול אני מתכוונת גדול). 4 שיני שום בינוניות . 2 ביצים מס' 2. 1 כף גבוהה של פפריקה מתוקה. 2 גזרים בינוניים(ראה הערה) צרור נאה של קוזברה טרייה. החמרים לרוטב 2 ליטר מים. 1 בצל גדול קצוץ (ראה הערה). 1 כף גבוהה של פפריקה מתוקה. 1 כף גבוהה (ויסלחו לי כולם) של אבקת מרק בטעם עוף. הוראות לטגן את שני הבצלים הקצוצים בשמן (באותו סיר של הרוטב (5 ליטר רחב ונמוך) את הבשר הטחון שמים בקערה גדולה ומוסיפים לו : לטחון את כל החמרים קודם דק דק בפוד פרוססור) פפריקה,2 ביצים, 2 סולת,2 גזרים מקולפים, קוזברה, שום ובזיליקום. (ולבסוף להוסיף 1/2 מכמות הבצל המטוגן). את הכל לערבל עם הבשר הטחון ולהחזיר למקרר. בינתיים להביא לרתיחה את 2 ליטר המים עם הבצל המטוגן הפפריקה המתוקה וכן אבקת המרק. כשכל זה רותח. מוסיפים לאט לאט אחת אחרי השנייה "קבובות" - קציצות מהבשר הטחון. הכמות הרצוייה 30 קציצות בינוניות. לאחר שכל הקציצות בסיר מנמיכים את להבה ומכסים את הסיר מבשלים על אש נמוכה כ 2 שעות.
שווארמה הודו ושאר ירקות... (קציצות מבושלות) נחוץ למתכון זה: 1. מעבד מזון. 2. סיר נמוך ורחב של לפחות 4 ליטר (כך שהמים הם בערך 1/3 מגובה הסיר. אז נתחיל בכך שיהיה לי קצת קשה לדייק בכמויות מאחר וזה באמת מתכון של לפי הרגש... החמרים לקציצות 1 קילו בשר טחון רצוי שווארמה הודו(אך גם מחזה עוף טחון התוצאות לא רעות) 5 גבעולי בזיליקום בינוניים.(כן כן עם העלים). 2 כפות גבוהות של סולת. 1 בצל גדול קצוץ (ושאני כותבת לגדול אני מתכוונת גדול). 4 שיני שום בינוניות . 2 ביצים מס' 2. 1 כף גבוהה של פפריקה מתוקה. 2 גזרים בינוניים(ראה הערה) צרור נאה של קוזברה טרייה. החמרים לרוטב 2 ליטר מים. 1 בצל גדול קצוץ (ראה הערה). 1 כף גבוהה של פפריקה מתוקה. 1 כף גבוהה (ויסלחו לי כולם) של אבקת מרק בטעם עוף. הוראות לטגן את שני הבצלים הקצוצים בשמן (באותו סיר של הרוטב (5 ליטר רחב ונמוך) את הבשר הטחון שמים בקערה גדולה ומוסיפים לו : לטחון את כל החמרים קודם דק דק בפוד פרוססור) פפריקה,2 ביצים, 2 סולת,2 גזרים מקולפים, קוזברה, שום ובזיליקום. (ולבסוף להוסיף 1/2 מכמות הבצל המטוגן). את הכל לערבל עם הבשר הטחון ולהחזיר למקרר. בינתיים להביא לרתיחה את 2 ליטר המים עם הבצל המטוגן הפפריקה המתוקה וכן אבקת המרק. כשכל זה רותח. מוסיפים לאט לאט אחת אחרי השנייה "קבובות" - קציצות מהבשר הטחון. הכמות הרצוייה 30 קציצות בינוניות. לאחר שכל הקציצות בסיר מנמיכים את להבה ומכסים את הסיר מבשלים על אש נמוכה כ 2 שעות.