קצת אוף - משהו בקשר ל"השיר שלנו"

קצת אוף - משהו בקשר ל"השיר שלנו"

אני לא מבינה משהו" אם הסידרה הזו היא של "יס", למה היא תשודר בערוץ 2 (משבוע הבא לדעתי)? למה ערוץ 2 לוקח את הבלעדיות של יס על הסידרה הזו? ערוץ 2 יכול לרכוש כל סידרה מהוט ויס ולשדר?

TheCharm

New member
למה לא לשאול בפורום של הסדרה?

בכל אופן, ערוץ 2 קנה את הסדרה. זה לא שהוא יכול לרכוש מה שבא לו. yes מכרו לו את זה. מה הבעיה?

TheCharm

New member
יתרון? איזה יתרון?

שידור של שנה וחצי אחרי שזה התחיל בקרב yes? אחרי שמין הסתם הבלאגן כבר עבר אפשר לומר? שידור מלא בפרסומות, הזזות בלוח השידורים ובלאגנים? ולא נדבר על זה שזה אפילו לא כל יום.

snier1991

New member
זה קורה עם ערוץ ביפ כל הזמן

כל תוכני טובה מגיע לקשת(אבל זה בגלל שביפ בבעלות קשת)

TheCharm

New member
כן, אממ

אי אפשר להשוות בין המקרה של הש"ש לבין ביפ.

איזה עונה ישדרו?

וחוצמזה,ג'וני צודק. כל הזמן בערוץ שתיים יש פרסומות כל חמש דקות והפרסומות לוקחות שעתיים ככה (בהגזמה אוף קורס) וכל הזמן גם ככה משנים שידורים והכול,ואם זה לא כל יום אז מה זה שווה? תאמיני לי,הוט עומדים רק להפסיד כי זה יהיה מזה לא נוח לראות ככה

את הראשונה לא ראיתי

כי רק בחופש התחברתי ליס..אבל אני מבינה די הרבה כרגע מהעונה השנייה..אבל מה שמעצבן זה שהעונה השלישית עומדת להיות גרועה

שאלה טיפשית היתי אומר

רכישה של השיר שלנו שווה המון כסףף וחוץ מזה שזה מקדם אינטרסים אם לסדרה השיר שלנו נחשפה חצי מדינה שלה יש יס אז בערוץ 2 מדינה שלמה נחשפת זה מקדם את היוצרים/במאים/תסריטאים/מפיקים בקידום ואופציות עבודתיות. שלא נדבר על הכסף הרב.... 'קידום ענק לשחקני הסדרה (הכושלים ברובם) .. בקיצור ערוץ 2 זה עולם... רוב הסדרות הטובות מגיעות בסופו של דבר לערוץ 2 כמו כן גם הסדרה ששודרה ביס דוקו "8 סיבות לקום בבוקר" נרכשה בערוץ 2 ותשודר שם בקרוב. פדיחות, אחד מפרקי הסדרה זה עליי.. עכשיו נסו לחשוב מי אני חחחחחחחח :)

ורן דנקר יודע לשיר? ולשחק? משהו?

לא מוצאת מה בנות ישראל הכשרות מוצאות בו, סתם פרצוף יפה. לא יודע לשיר, בטח לא לשחק. נינט כבר משחקת יותר טוב ממנו.

סליחה?!

רן דנקר הוא שלמות,בואי נתחיל מזה. הוא יודע לשחק והוא שר מדהים יותר *סליחה אם מעליבה אבל אמת..* ממה שאת/ה תשיר/י אי פעם

אני לא מתיימרת להיות זמרת ושחקנית

ואני לא רוצה. אבל מה לעשות? לדעתי רן לא מוכשר. יש לו קול לא משהו וגם אכויות משחק לא משהו. לא יודעת מה מוצאים בו. נכון שהוא ניראה טוב, אבל לדעתי הוא לא יותר מעבר לזה. לפחות לא מה שעושים ממנו.

את צוחקת? יש לי ידידה מחו"ל שמתה

עך זמר (הסולן של מיוז, אם את מכירה) והיא עשתה לו בחדר מין פינה, שזה כמו מזבח - שמה תמונות שלו על שולחן, הדליקה נרות מסביב, מוסיקה (שלהם כמובן), היתה לי תמונה, ניראה מטומטם ברמות.

TheCharm

New member
היא לא צוחקת. הוא צוחק.

ומה נסגר? אנשים אוהבים להעריץ אנשים. אז? תנו להם לעשות את זה בשקט. לדעתם הבני אדם האלה ראויים להערצה, אסור להם? אם לא טוב לך אף אחד לא הכריח אותך לחשוב עליהם אותו דבר.

למעלה