קצת אוף - משהו בקשר ל"השיר שלנו"

אני מבינה, אבל כל אחד יש לו דעה

לדעתי רן שחקן וזמר לא משהו (ואושרי כהן הזה זייפן שזה לא ייאמן), אז אסור להביע דעה? אני לא חושבת שאני שרה יותר טוב ממנו ולא מקנאה. חוץ מזה איך אתם יודעים איך יהודה סעדו ישחק? לא שאני בטוחה שהוא יהיה מוצלח, אבל גם לנינט לא היה קודם נסיון והיא לא שחקנית גרועה (אפילו בסדר גמור).

TheCharm

New member
סבבה שיש לך דעה

אבל כמו שלימדנו בעבר את שון (
), יש מקומות לדעה. אז דעה כן היה לה מקום בקשר ליהודה סעדו, אבל זה שלא אהבת את הדעה שלנו, אז סבבה, את לא צריכה אבל לסטות למישהו אחר שאנשים מעריצים כדי להוכיח את הטענה שלך כביכול.

Mister Pinto

New member
שחקני "השיר שלנו" מעולים!!!

טוב תראו, בואו לא ניקח את נינט בתור דוגמא. בעונה הראשונה היא שיחקה גרוע, בעונה השנייה היא שיחקה בסדר, אבל לא יותר מזה... היא יודעת לשיר, אבל גם לשיר וגם לשחק לא הולך אצלה. וכל שאר השקחנים פשוט גדולים!!! ענקיים!!! נחי שחקן ענק! פעם חשבתי הוא לא יודע לשחק, אחרי שראיתי אותו פעם פעם באקזיט בערוץ 10 גיליתי נחי אחר לגמרי והבנתי עד כמה הוא משחק מעולה. מיה דגן- אני אפילו לא חושב שצריך לפרט, היא שחקנית אחת הגדולות. באמת, איך אפשר בכלל לומר שהשחקנים לא משהו? רן דנקר שחקן ענק! יובל אברמוביץ משחק את תפקיד ההומו יותר טוב מכל אחד אחר, נו.. שכחתי איך קוראים לה... נועה [בת שבע] משחקת מעולה! חנה לסלואו- זה בכלל לא צריך לומר עד כמה היא שחקנית גדולה. ירדנה טמיר הזאת.. היא עוד מלפני 480932940- שנה משחקת בטלוויזיה והיא אחת המעולות, זה שבסדרה היא לא קיבלה תפקידים כל כך מעניינים זה לא גורם לפקפק ביכולת משחק שלה. ואיך לא- יעל שרוני. היא השחקנית לדעתי הכי טובה שם! הכי טוב! ענקית! יש עוד המון שחקנים אבל אין לי כוח לפרט. פשוט כולם שם שחקנים! כולם!

תרשו לי לגחח... חה חה חה

מי שטוען פה שרן דנקר הוא שחקן מעולה ומדהים אני אפילו לא רוצה לדמיין מי האדם העלוב שמקיש את ההודעה במקלדת שלו. אם כבר מדהימים וטובים? זה נפתלי אטיאס..נועה שחר .. רן שחקן עלוב , אני סבור שנולדים עם כשרון משחק ולא צריך ללמוד , ולרן דנקר אין את זה בשיט וגם הוא מנצל את נינט לדעתי . ואני השתתפתי בפרק השני של "8 סיבות לקום בבוקר" מאת ציפי ברנד. בפרק על הבלוגים. שלומי פרץ, באר שבע...מי שזוכר... ושוב.. רן דנקר הוא השחקן הכי גרוע שקיים בארץ !!

TheCharm

New member
לגחך* ../images/Emo3.gif

ומה הקשר לזה שהשתתפת ב-8 סיבות?
אה, ואיתי אטיאס שחקן הרבה יותר גרוע
תאמין לי שיש שחקנים גרועים פי אלף מרן דנקר בארץ.

אני לא מהסקסס

היו את הזוג של הססקס זה לא אני אני עם השכונה שכנים שבאו ובשוק בב"ש... והקשר הוא ששאלו אותי אז עניתי.

MRSHIVER

New member
יעל שרוני ../images/Emo99.gif

יעל שרוני, מיה דגן.. 2 הכשרונות של השנה שעברה :]

למעלה