קצת אור בקצה המנהרה...

העין ה 3

New member
קצת אור בקצה המנהרה...

לאחרונה אני כותבת מעט מאוד, ונכנסת מעט מאוד. אין לי זמן בעבודה, אין לי זמן אחה"צ (יש ילד קטן) וכשבעלי מגיע הביתה הוא לא אוהב שאני במחשב (בלשון המעטה...). הנסיך שלי היה חמישי-שישי-שבת עם אביו בסופשבוע!!! לאחר 3.5 חודשי ניתוק ו-4 חודשים שלא נפגשו לסופשבוע. הוא נהנה, ואנחנו נהנו... אנחנו היינו בסופשבוע במלון בצפון מהעבודה של בעלי, והפשוש נשאר אצל סבא וסבתא (חמי וחמותי). חזרתי בכוחות מחודשים!!!

עין יקרה

זה כל כך משמח שהקשר חודש,אני בטוחה שהנסיך מקרין זאת בדרכו. ולך בוודאי מגיע נופש ,יפי שהתחדשת ושבת אלינו מאושרת.

rolan

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אכן, בוקר אור לפתוח את הבוקר ככה... שמחה איתך על האושר שאת מביעה כאן שיהיה לך ולכולנו יום נפלא

yaeli4

New member
בוקר טוב, עין וכולם,

עין, מכירה את הבעיה של עודף שעות מחשב. גם אצלי אני הולכת על בהונות עם העניין הזה, אבל זו בעיה מוכרת בהרבה בתים. שבי איתנו עד כמה שאת יכולה, ואל תמתחי את החבל שם יותר מדי כי חבל לריב על זוטות כאלה. שמחה שהיה לך סוף שבוע נהדר ושלוו. כן ירבו...

נפלא אני מפזרת עלי ורדים../images/Emo141.gif

והמון איחולים נהדר שהכל הסתדר ולך כוחות מחודשים אז כולי תקוה שנשמע עכשו יותר ממך שלא על חשבון בעלך יום טוב לך אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

עלמה 3

New member
עין , את נשמעת נהדר...

נראה שהתאווררות תרמה פה לכולם. ושהנסיך בילה עם אביו זה כבר נפלא ביותר. יופי, בהצלחה עלמה

*יערית

New member
אין כמו שבת מנוחה../images/Emo39.gif

לשם צבירת אנרגיות,התחדשות,התחברות לזוגיות,כולם יוצאים מרוצים, הילד בטח חגג...בתקווה ששוב הקשר לא ינותק
ולגבי הלשון המעטה....אם זה לא בא כצורך אז אפשר לוותר{למרות שאני יודעת עד כמה המחשב מהווה בעיה לזוגיות...זה צורך סמוי שלי טוב גלוי שלי
} בוקר נפלא לכולם{אלוהים שמעת?אני רוצה אנרגיות!}

*יערית

New member
הלוואי...../images/Emo24.gif

כנראה שזה מיצרך חשוב בימים אלו, כולם לקראת חופשת הקיץ, החום ,הלחות הכבדה. בהחלט שיביא אנייג'ייזר או רטבול העיקר שיביא משהו

העין ה 3

New member
והכי כיף היה ביום חמישי

כשהבאתי את הפשוש לחמותי (הפולניה - שכבר דיברנו עליה רבות), והיא שאלה: ומה עם הנסיך (היא כמובן לא קראה לו הנסיך אלא בשמו)? הוא נשאר לבד בבית? ואני עניתי: מה פתאום? הוא נוסע עם אבא שלו לסופשבוע! אני לא יודעת אם היא ידעה על הנתק ביניהם אבל היא בטח שמה לב שהוא לא נסע לשם לאחרונה, ואני הרגשתי על גג העולם כשאמרתי שהוא נוסע עם אבא שלו (כאילו שזה מובן מאליו). אוף, איך אני שונאת את האישה הזאת!!! אתמול היא שאלה אם אנחנו באים בערב החג אליהם, עניתי שכן ושגם הבן הגדול בא איתנו. אז היא שאלה: מה, הוא לא רוצה ליסוע לאבא שלו? אמרתי לה שהוא כן רוצה ליסוע לאבא שלו: שבת ליסוע ושבת להשאר איתנו, אז היא המשיכה: אבל שם יש לו בני דודים בני גילו, ואני עניתי: ופה יש לו אח! אז הפוסטמה מוסיפה: מה, הקטנצ'יק הזה? ממש דפוקה האישה הזאת...

אפשרי לקלל?

הפולניה ה...... לא יאמן כמה היא מגעילה הקטנצ'יק הזה? והגדולצ'יק ההוא. תגידי ,מה את קונה לה מתנה לחג? אם את רוצה יש לי בונבונירה עם תולעים.....בעעעעעע נשבעת שהייתי מביאה לה לחג.

העין ה 3

New member
וכאן אני כותבת רק מה שקשור לפורום

אם תיכנסי לפורום חמותי ואני, תראי את הסיפורים היותר עסיסיים... פעם כשהייתי כחודשיים לאחר הלידה, הלכתי עם העגלה, ובעלי וחמותי הלכו 3-4 מטר מאחורי. פתאום אני שומעת את חמותי אומרת לבעלי: לאשתך גדל קצת התחת... האישה הזו לובשת מידה 52 ובקושי זזה, אני לובשת מידה 40 והיא עוד מעיזה לדבר!!! (גם אם הייתי שמנה זה גועל נפש לדבר ככה). אבל אני אמשיך לספר לכם כאן רק את מה שקשור לפורום הזה.

גדולללללללללללללללללללל

נראה שלחמותך זה מוזר שהתחת גדול אחרי לידה,אצלה כנראה התחת והראש קטנו.................

מורכב

New member
אני דווקה הייתי אומר לה

שהבני דודים רוצים לבוא עם הנסיך אז מה הפוסט היתתה אומררררררררררררת עין תמשיכי ככה מורכב

עלמה 3

New member
עין,

זאת היתה הזדמנות עבורך, לפתוח את השיחה איתה...... ולעמיד אותה במקומה ! להסביר לה, שהוא חלק ממך... ושזה לא מעיניינה , הסדרי הראיה והקשר עם אביו.......... היא באמת פוסטמה וחצופה, ואת האמת היא יותר גרועה מחמותי
פעם נכנסתי לפורום חמותי, מתתי מצחוק , אחלה פורום עלמה

איזה באסה אין לי חמות../images/Emo4.gif

גם חמותי הראשונה הלכה אל העולם השקט....ז"ל וגם חמותי השניה צעדה אחריה........ז"ל אבל....יש לי חמות חורגת
והיא פולניה......והיא גם בת 90.אז לא נעים לצחוק
.

העין ה 3

New member
תמיד אחרי שיחה איתה

אני חושבת לעצמי: יכולתי להגיד ככה... יכולתי להגיד אחרת... אבל באותו רגע המילים לא באות. כבר סיפרתי לכם על קצה המזלג שהוא אף פעם לא מגיע איתנו לארוחות חג ושבת ואולי הגיע זמן לספר את הסיפור המלא: האקס שלי דתי (כיפה סרוגה). כשהכרנו אני חזרתי בתשובה מרצוני וכשהתגרשנו הוא דרש שיהיה כתוב בהסכם הגרושין שאני מתחייבת לחנך את הילד ברוח הדתית לאומית. מכיוון שכבר ידעתי שאני לא מתכוונת להמשיך להיות דתית, שיניתי את הנוסח לכך שאני מתחייבת לאפשר לו לגדול ברוח הדתית לאומית, כלומר, לשמור כשרות וכו' אבל לא אני אחראית שהוא יקיים את הנ"ל. איכשהו במהלך שינויי הנוסח הרבים, הוא שינה את הסעיף הזה בחזרה ואני לא שמתי לב, וכך קרה שבגיל 13 כשהילד כבר לא רצה להיות דתי אני על פי ההסכם לא הייתי רשאית להסיע אותו באוטו. הוא הפסיק לשמור שבת, ראה טלויזיה, שיחק במחשב, הכין שיעורים וכו' ורק לנסוע לא יכול. מדי פעם הוא נסע עם חברים, סבא וסבתא, דודים, מונית אבל רק לא איתנו. בתקופה שהוא היה דתי מרצונו או מתוך הרגל, הוא היה נוסע לאביו כמעט כל שבת, ולא היתה בעיה שנישאר בבית בשבתות שהוא איתנו. לאט לאט הוא התחיל לסוע לאביו שבת כן שבת לא, ואני הרגלתי את משפחתו של בעלי שאני מגיעה לשבת בצהרים שבת כן ושבת לא. אבל עם הזמן הוא היה נשאר איתנו יותר ויותר עד שבכלל הפסיק לסוע לאביו ובכל זאת גם לחמי וחמותי מגיע את הכבוד שאגיע אליהם מדי פעם... (האמת שאני רוצה להיות גם עם הפשוש בשבתות, כי ביקור אצל חמי וחמותי נמשך בדרך כלל יום שלם). לפני שלושה שבועות, החלטנו (בעלי ואני) שהנזק הרגשי לנסיך מכך שהוא נשאר שבתות שלמות בבית לבד, לא מצדיק את הסיכון שבהפרת ההסכם, ונסענו איתו לארוע בשישי בערב. ומאז בעצם כבר ברור שהוא נוסע איתנו, רק שחמותי לא ידעה את זה. וכאן ממשיך הסיפור מהשיחה של אתמול, וזו הסיבה שחמותי לא רגילה שהנסיך הוא חלק מהמשפחה...

עין יקרה

רציתי לשאול אותך,מה לא ניתן גם היום לשנות את ההסכם בשם הילד? אלוהים ישמור זה ממש סיפור קורע לב,ממש כפיה.

rolan

New member
אז עכשיו זה קצת יותר....

ברור... אבל עין יקרה, הרגלים אפשר להקנות וגם אם לא הרגלתם את הסביבה שהנסיך מגיע עכשיו יתרגלו מחדש, שיש גם את הנסיך והוא חלק מכם תמיד! אני רואה שיש התקדמות יפה בכלל בקבלה של האחרים וביכולתך להתמודד איתם חיזקי ואמצי!!!

העין ה 3

New member
ניסיתי לשנות את ההסכם

הבעיה היתה שבגלל שהוא אושר ברבני, יכולתי לתבוע רק ברבני. קיוויתי (בטפשותי...) ליפול במקרה על דיין עם קצת שכל בקודקוד (יש דבר כזה?), אבל הם כמעט סקלו אותי באבנים. האקס התחיל לצעוק שאני כמו המתייוונים שרוצים למחוק את היהדות מעל פני העולם וכו' וכו'. אפילו הבאתי את הנסיך איתי והוא חיכה באוטו ושמע מוסיקה בינתיים, למקרה שמישהו יעלה על דעתו לשאול את פי הנער שהיה כבר בן 14.5, אבל אף אחד לא היה מוכן לשמוע את פיו גם כשאמרתי שהוא נמצא בחוץ. אני עכשיו בקשר עם עו"ד ויכול להיות שיש דרך לתבוע בבית משפט לענייני משפחה. אתם לא מדמיינים איזה סיפור היה כשהוא רצה לעבור לבית ספר חילוני. האבא הלך לתיכון היחידי שהיה רלוונטי עבורו והזהיר אותם לבל יעיזו לרשום אותו אליהם (הוא כמובן טרח להראות להם את ההסכם). אני רצתי לוועדות, לערעורים (סיפור ארוך בפני עצמו) עד שהגענו לבוררות אצל רב הגיוני, חכם וסימפטי (מסתבר שיש...) והוא הסביר לאבא שאי אפשר לכפות על ילד ללמוד במקום שהוא לא רוצה. וסוף סוף הלכנו לרשום אותו לבית הספר כשאני בסוף שבוע ארבעים. הרב ביקש ממני לצלצל לבשר לו לאחר הלידה והיה המום כשהתקשרתי אליו למחרת בבוקר. כנראה שבתת מודע לא הרשיתי לעצמי ללדת לפני שפתרתי את בעיותיו של הנסיך. ולרולן: אני בהחלט רוצה להרגיל אותם מחדש, אבל בכיתה י' בדרך כלל הנסיך כבר לא מעוניין להגיע לשם, כי יש לו פעילויות אחרות, לימוד לבחינות וכו', מה גם שהוא מרגיש איך הם מתייחסים אליו. ועדיין לא סיפרתי לכם על המריבה המפורסמת מלפני כמעט שנה - זו שבגללה הם כל כך כועסים על הנסיך... אמרתי לכם שיש עוד הרבה...

למעלה