קצת אור בקצה המנהרה...

rolan

New member
עין עין... כמה קשה

אוי, ליבי איתך כל פעם שאני פותחת הודעה שלך אני נושמת עמוק... מה כבר יהיה באמתחתך... כל פעם זה סיפור קורע לב אבל את יודעת מה?.. אני מכירה אותך, מהמעט שהספקתי מכאן... את מצטיירת בעיני כאשה - חזקה, לוחמנית, ישרה וכנה אני חושבת שבזכות זה תצליחי לקדם את עניניו של הנסיך שלך אנשים כמוך מגיעים רחוק, בעצם לכל מקום שרק ירצו, בזכות הנחישות והרצון החזק. אל תוותרי, המשיכי כך ובעניין ההרגלים שכתבתי עליהם התכוונתי למשפחת בעלך, לא לבנך... וסליחה אם לא הייתי ברורה. יום נעים

ובנוסף לאישה המקסימה הזאת יש

גם חוש הומור...... עד עכשיו אני צוחקת על חמותה בלי התחת. עין- יישר כח ובהצלחה....אלוהים איתך בטוח

העין ה 3

New member
רולן, היית ברורה

אולי אני לא... הבנתי שהתכוונת אליהם, ואמרתי שאני אשמח להרגיל אותם שהוא מגיע איתנו, רק שהוא כבר לא מעוניין. אפילו לגבי ערב שבועות הוא מעדיף להשאר בבית לראות טלויזיה ולאכול קורנפלקס, אבל אני מתעקשת שיבוא איתנו בתקווה שהם יהיו מגעילים כמו תמיד ויתנו לי את העונג לעזוב באמצע הארוחה עם כל המשפחה... הייתי רוצה...

rolan

New member
אוי עין

הצחקת אותי כל כך... אבל יש לי רעיון תסדרי עם הבן, זה מצריך שיתוף פעולה עם הבעל... שיתקשר ויודיע שאינו מרגיש טוב, כך תוכלי להסתלק מוקדם מהמתוכנן... חג שמיח

העין ה 3

New member
אז איפה כל הכיף???

כל הכיף זה להסתלק בהפגנתיות!!! סתם ללכת זה לא שווה, ועוד לקחת את הסיכון שהיא תגיד (עם הפרצוף המנופח שלה): ילד בן 16 לא יכול לקחת אקמול ולהכין לעצמו כוס תה??????????? אני אשכנע אותו לבוא איתנו.

rolan

New member
אהה...

תגידי ככה אוי הפולניות האלה... למרות שיש גם נחמדות ביותר כמו אימו של אוהי אהובי קשישה יקרה שממש לא מטרידה להיפך חברמנית בעלת טמפרמנט של נערה בת 16

עלמה 3

New member
עין את כל כך מצחיקה ../images/Emo6.gif

הרגת אותי בצהרים דיברת על התחת שלה ועכשיו על הפרצוץ המנופח אני מבינה שהתחת והפרצוף - דומים
עין יקרה, את לא לוקחת סיכון חד מידי ???????? איך יגיב בעלך לקטע כזה??? יש לי תחושה שהגעת "לקצה" ואת הולכת להתפוצץ בהפגנתייות...גם כלפי בעלך............. שתפי אותנו, אולי נוכל לייעץ ולהמליץ על הדרך.......... ועוד משהו חשבי על בנך הנסיך - עוד מבוכה ! עלמה

העין ה 3

New member
יש דמיון בין התחת והפרצוף

אבל זה רק כשהיא הולכת למספרה... ולעניין: אני לא מתכוונת באמת לעשות את זה, אלא רק אם אם אם היא תגזים בתגובותיה. הרי כבר מעכשיו ברור לי שהפשוש יקבל מתנה לחג והנסיך לא - עם זה כבר השלמתי. זה גם לא כל כך צורם כי זה באמת מקובל לתת מתנה לילד קטן, כי כל דבר ישמח אותו, ולקנות מתנה לנער זה מאוד קשה ומצריך יצירתיות. אני רק מתכוונת שאם היא ממש תדבר לא יפה, או שגיסי ינסה "להרעיל" אותה אז אשתמש בנשק הזה. אבל אם היא תגזים, אז בעלי יסכים איתי ב-100% כך שלא אצטרך לריב איתו. כחודשיים אחרי המריבה ההיא, הגענו לשם ביחד עם הנסיך, ואחר כך היו טלפונים טרנסאטלנטיים במשך שבוע (גיסתי חיה בחו"ל) לגבי איך העזתי להביא אותו איתנו... זה שני הילדים האחרים שלה שמסיתים אותה נגד הנסיך.

yaeli4

New member
אוי, איזה סיפור עצוב, עין../images/Emo7.gif

כואב לי כל כך על הנסיך. יש לי דברים להגיד לך אבל אני אעשה את זה במסר אישי. שיהיה לכם רק טוב,

למעלה