קצת אירוני שביום שבו הלוזר הגדול

yaelgro

New member
ארגנטינה שכחה כנראה שהגמר כבר התחיל מזמן....

הם לא משחקים בכלל.

gallardo

New member
תסתכלו בכרטיס האישי שלי

צפיתי את התוצאה בגמר. אני בוכה לראשונה בשנים האחרונות. למה? למה?

batigol

New member
קצת אירוני שביום שבו הלוזר הגדול

של ישראל זוכה במשהו, נולדת לנו לוזרית חדשה בדמות נבחרת ארגנטינה. חשבתי שזה יהיה שונה, התפללתי לנבחרת שתנצח משחקים קשים, קיוויתי שקוקו יביא את הווינריות לנבחרת אבל.... זו אותה נבחרת שעושה במכנסיים במשחקים הגדולים. תמונת המאטה של ורון שפירסמתי פה ביום שבת מספרת את הסיפור של הגמר. ארגנטינה כבר חשבה שהיא לקחה את הגביע בגול השני מול מקסיקו ויצאו לחופשה מוקדמת. לגמר הופיעה נבחרת עייפה, שהמוציא לפועל העיקרי שלה, הפליימייקר של הנבחרת זה שקוקו נתן לו את המפתחות הורס הכל, לא יוזם, לא דוחף, בועט כדורים חופשיים סתמיים, לא לוקח מנהיגות. פשוט דה ז'ה וו לקיץ שעבר בגרמניה. אני אמשיך לקוות לזכות במקום ראשון במונדיאל או בקופה, אבל לפי מצב העניינים בנבחרת כל עוד "רומן" שם, אין הרבה סיכוי. במשך כל הטורניר, גם במשחקים שאוהדי בוקה הכתירו אותו כמלך של ארגנטינה, כיורש של מארדונה, אמרו שהוא התבגר בבוקה, המשכתי לטעון שהוא משחק חרא והורס הכל. והיום זה התפוצץ לכולנו בפרצוף. חבל...... וואמוס ארחנטינה. לבנטסה אל אנימו.

Shir17

New member
ככה זה ...

כנראה שככה זה כשבונים נבחרת על הלוזר הכי גדול בכדורגל העולמי (כל משחק גדול הוא עושה במכנסיים , אדון רומן) ועל כל הבוסטרוס האלה... איפה סביולה ? איפה ד'אלסנדרו ? למה איימאר לא בהרכב ? למה אגוארו וקרספו לא נכנסו היום ? למה ולמה ולמה ... אולי באסילה (או מי שיחליף אותו, אני לא רואה אותו נשאר אחרי כזו השפלה) ילמד מזה ולא יתחנן שהלוזר הזה יחזור לנבחרת כי הרי ברור שעכשיו הוא שוב יפרוש...

גרי רשף

New member
../images/Emo201.gifלא נורא: ככה זה בספורט..

..נבחרת ארגנטינה הייתה הכי טובה בטורניר, אבל בטורנירים בשיטת המפסיד יוצא- צריך גם מזל. אם כבר הזכרת את פרס- דבר אחד גדול אפשר ללמוד ממנו- לא להתייאש מהפסדים ולהמשיך הלאה. יש הרבה סיבות טובות להיות מרוצים מנבחרת ארגנטינה, ומגיע להם כל הכבוד על הרמה שהפגינו באליפות!

זה נכון מה שכתבת

לארגנטינה אין את היכולת המנטלית להתעלות על עצמה ברגעים הקריטיים. אגב אני סבורה שגם אנגליה אותו דבר. להבדיל מנבחרות כמו גרמניה,איטליה וברזיל שגם בסיטואציות הכי דפוקות ידעו לצאת מזה כמו גדולים. אני לא יודעת באם זו בעיה של ארגנטינה רק בשנים האחרונות או שתמיד זה היה. ןכשארגנטינה בלחץ הם מתחילים לעשות שטויות (פאולים וכו'.).

arg@00

New member
איך את עושה עוול לארגנטינה

בהזכירך אותה באותה נשימה עם אנגליההההה????????????????????????????????????????????? לאאאאאאאאאאאאאא יהיהההההההההההההההה

zfard

New member
אולי...

אולי צריך לשלוח את כל הנבחרת הזאת לפסיכולוג ספורט של שחר פאר...

Yali9

New member
התאכזבת מאוד הא?!

ואו. אני מתארת לעצמי. כל כך רציתם שארגנטינה תנצח וזה באמת מאכזב. גם אני התאכזבתי למרות שיש כאלה שיגידו שההבנה שלי בספורט מסתכמת באיך נראים השחקנים (ומה לעשות באמת ריקלמה לא...) אבל עכשיו ברצינות. אני מאמינה שאנשים עושים כמיטב יכולתם בכל רגע נתון וכנראה שהמיטב של השחקנים שעלו למגרש לא סיפק את הסחורה. תסתכלו על זה ככה - אתם בבית, רגועים לגמרי רואים משחק לא מרגישים שמליארד עיניים נעוצות ברגלים שלכם, שמליוני ארגנטינאים לא נושמים בגללכם - זה לא תנאים קלים לתפקוד מוצלח ומכאן לדעתי רק המזל משחק. יהלי.

כרוני

New member
../images/Emo5.gif

איום ונורא..... פשוט איום ונורא. פשוט חנקו אותם. כזאת תצוגה חסרת תכלית. הרמות סתמיות לרחבה. פליימייקר שלא שחק בכלל. למה קרספו לא הוכנס במחצית? הייתה חסרה רגל מסיימת של חלוץ רחבה. איום ונורא. פשוט איום ונורא......

ואותי זה מרגש../images/Emo24.gif

איך ישראלים נעשו כל כך ארגנטינאים בנפש וכואבים את ההפסד ממש עמוק. שיר,רועי ואולי עוד צברים אחרים אשר בפורום שאוהבים את הכדורגל האגנטינאי...תודה!

כרוני

New member
"אוהבים כדורגל ארגנטינאי".....???

צבר צבר, אבל בארגנטינה הרגשתי הכי בבית...

Shir17

New member
הכל בגללכם

בגלל שאתם עם כל כך מקסים, טוב ושמח. אז תודה לכם :)

fahrenheitt

New member
מסי היה גדול ..ארגנטינה היתה עלובה

מסי שיחק טוב אתמול ..הוא שיגע את ההגנה הברזיאלית ותמיד שמרו עליו 2 והוא נלחם ונלחם ועשה דברים יפים במגרש...ועוד שמרו עליו צמוד צמוד לא נתנו לו לנשום..הבעיה של ארגנטינה שלא יודעת לשלוח את הכדורים לשחקנים הפנויים והאשמה פה היא על חואן ורוון ..זבל של שחקן...מאז שהוא נכנס לנבחרת הוא רק הורס לארגנטינה ...בחייאתתתתתת אפילו מסירה נורמלית הוא לא יודע לעשות...הוא לא מתאים לרמות האלה ובגללו ארגנטינה משלמת מחיר כי היא משחקת כאילו בשחקן אחד פחות...ועוד שחקן שמומחה בלדפוק את נבחרת ארגנטינה בכלל הטורנירים זה רוברטו איילה .."הקפטן" הוא חרא של שחקן והוא אלוף בלכניס גולים עצמיים... רוב שחקני ארגנטינה היו טובים ונלחמו.....אבל ברזיל שיחקה חכם ..נתנה לארגנטינה להלחם ולהלחם כי היא ידעה על איזה שחקני מפתח לשמור ...ובתפרצות ללא כל מאמץ הבקיעו שערים...ארגנטינה צריכה להבין ששומרים על שחקני המפתח שלהם צמוד היא צריכה לשחרר את הכדור לשחקנים הפנויים שעליהם לא שומרים והם מספיק מוכשרים כדי לעשות משהו עם הכדור...הבעיה שוורון שצריך לשלוח את הכדורים האלה לא מסוגל לבצע מסירה אחת נורמלית ..הוא לא מתאים לרמות האלה והוא חרא של שחקן....וכל עוד שהוא יהיה בנבחרת לארגנטינה לא יהיה עתיד

למעלה