קצת אירוני שביום שבו הלוזר הגדול

כרוני

New member
מסי שגע להם את ההגנה

אבל נכנס עם הראש בקיר כי צופפו מולו. אגב, איפה נרשמים לקורס המאמנים שאתה מעביר??!!??

yoelmati

New member
אז מה למדנו מהקופה אמריקה?

1. שאתה יכול לקחת קופה ליברטדורס 8000 פעם, אליפות 33 פעם רצוף, לתת מסירות גאוניות מתי שמתחשק לך בלי להתאמץ בכלל, ואפילו להוציא ממני התנצלות על זה שאמרתי לפני הקופה שאתה שחקן חרא. אבל אם לא תדע להנהיג נבחרת ברגע האמת (אה, נכון, בעצם גם פספסת איזה פנדל במשחק ההדחה מול גרמניה במונדיאל...), בחיים לא תהיה הגדול מכולם, היורש, או אפילו סתם שחקן גדול (זה מכוון לרומן הקטן). 2. שאתם יכולים לנצח את פרו גם 10-0, אבל אם אתם, חבורה של שחקנים בשווי מאות מיליוני דולרים, לא מסוגלים להביס את נבחרת ברזיל ב' (דוגרי, גם 1-0 קטן לא היה שווה בעיניי כלום), אז כל מה שעשיתם היה סתם. בזבזתם לי הרבה שעות צפייה (זה מכוון לכל הלוזרים בנבחרת). 3. שאתה צריך להפסיק עם ההצהרות הבומבסטיות שלך על סף הזכייה בגביע או באליפות. מילא להביא מזל נאחס לבוקה, אבל לא חבל על הנבחרת? מה עוד שעשית את ההצהרות שלך גם בפורום של הצהובים המגעילים האלה... לא רוצה לתאר לעצמי, ואני גם לא מתכוון להיכנס ולקרוא, מה הולך שם עכשיו ואיך הם מגחכים וחוגגים על ההודעה שלך (זה מכוון לאוהד בוקה מס' 1 פה... ולא, אני לא מדבר על אלון58... חחחח). כל הנ"ל מהול בהומור ציני והרבה מאוד אכזבה. אחרי הכל גרי צודק: יש חיים (והרבה מבחנים, בגלל זה נעלמתי מפה בתקופה האחרונה) אחרי הכדורגל. במיוחד אחרי הפסד כזה. נתראה בשמחות...

כרוני

New member
אז מה למדנו מאיך שגאז'ינה מנתח הפסד בגמר?

1. שאתה יכול לא לקחת אף תואר רציני כבר כמה שנים, לשלוח שני שחקנים לנבחרת הלאומית ועדייייייייייייייייייין להתלונן שהבוסטה הרסו לך את הקופה. 2. שכל הנבחרת, כולל גאז'ינות הווה ועבר, שחקו רע ועדייייייייייייייייייייייייין קל יהיה להאשים את זה בבוסטה. 3. שרק גאז'ינה לא תכנס לפורום ברזיל להחזיר הקנטות.....כי גם בזה היא תפסיד. ועדייייייייייייייייייייייין בתור הלוזרים עם הכי הרבה נאחס בשנות האלפיים, קל יהיה להאשים בוסטה בניחוס (איפה נכנסת פה האלף?) ולא את עצמך ...... 4. יואל, זאת פעם שנייה......פעם שלישית = פיטורין !!!

yoelmati

New member
אתה יודע טוב מאוד שאני צודק...

1. למרות גאז'ינותי, מותר לי להביע דיעה על הנבחרת, לא? אבל ממש לא ניתחתי את המשחק. אמרת את זה בעצמך הרי הכי טוב, בדיוק פה בשרשור הנוכחי. גם אם לא אמרת את השם המפורש ("רומן"), לא נראה לי שדיברת על מסי בתור הפליימייקר, נכון? 2. איזה שחקנים של ריבר היו בדיוק בנבחרת של הקופה? מסצ'רנו, קרספו ואיימאר? הם כבר לא. ואם לא הבנת, גם הם שותפים גדולים ללוזריות בגמר (טוב, קרספו לא). בכל אופן, זה הרי ידוע שקוקו באסילה, אקס בוקה גם בתור מאמן וגם בתור שחקן, אוהד את הבוסטרוס מילדות ורק להם הוא נתן במה (למרות שחובה להודות, שאין אף אחד מריבר של היום שראוי להיות בנבחרת, אבל לא על זה אנחנו מדברים, אלא על הליקוק הבלתי נגמר לריקלמה, ואי הפרגון לאיימאר). כל הזמן חשבתי שהנבחרת משחקת על הילוך ראשון או שני, אולי קצת שלישי מול מקסיקו, ודווקא מול ברזיל הם לא עשו כלום. אבל אתה צודק, כולם אשמים. 3. הבוסטה לא הרסו לי את הקופה. ממש לא. PATO היה די טוב, אפילו טוב מאוד, למרות שלא היה לו סיכון ממשי עד ברזיל. על טבז כבר מזמן אמרתי שיכול להיות שהוא מכוער ומטומטם, אבל לשחק כדורגל הוא יודע. גאגו גם בסדר גמור. אני מדבר על האחד והיחיד והמיוחד במינו, רומן ריקלמה. אמרתי לך בפרטי, שיכול מאוד להיות שטעיתי לגביו, שאולי הוא בסדר בסופו של דבר, וגם דיברתי על המסירה הגאונית למסי מול מקסיקו...אבל מסתבר שלא טעיתי. הכדורגל שלו (מאטה - בעיטה חופשית - מאטה - מסירה טובה - מאטה - שינה - גול - מאטה) אולי טוב לליגה הארגנטינאית, אבל ברמות הגבוהות הוא לא שווה גרוש. מה שאני לא מבין זה, אם כבר הצהרת בעבר שאת המשחק הטוב האחרון שלו הוא נתן מול ברזיל במונומנטל ב-2005, אז למה לעזאזל הוא עדיין בנבחרת? לא ברור. אה, בעצם כן, קוקו מת עליו, לא משנה מה יגידו כולם. 4. "רק גאז'ינה לא תיכנס לפורום ברזיל להחזיר הקנטות?" למה לי בדיוק? מקודם לא ראיתי לנכון להתרברב שם, מהסיבה הפשוטה שאחרי גמר 2004 ומונדיאל 2006, למדתי שהכל יכול להיות (האמת שחשבתי שאחרי מה שקרה לבוקה בשנה שעברה גם אתה למדת...ועוד אתה קורא לריבר לוזרים חחחח). ועכשיו למה להיכנס לשם? ויכוח מיותר, הם היו הרבה יותר טובים. אז מה אם השוער שלהם רימה באיזה פנדל בחצי הגמר. בשורה התחתונה, הם פתחו לנו את הצורה. בקיצור כרוני, למרות היותך הבוס הגדול, תן קצת זכות דיבור לאנשים הקטנים. ואגב, חסינות לפיטורים כבר יש לי, עד כמה שאני זוכר.

כרוני

New member
חסין פיטורים?

איפה? תראה לי את זה בחוזה !!! אגב, אהבתי את ה- בעיטה חופשית...מאטה......מסירה טובה.....מאטה......שינה.....מאטה.....גול.....מאטה...... הבעייה עם ריקה, היא שכל עוד שהוא היחיד שלא מגיע למשחק עוד יכול לצאת משהו מאיזה מסירה שלו. כשכולם לא מגיעים למשחק, לרבות מיז'ונריוס הווה או עבר שפרשו לאחר ההפסד (ע"ע אז'אלה), הוא באמת נשאר רק עם המאטה. ואני גם חושב שכולם ציפו שמסי יכדרר כל מסירה לתוך השער..... כשבפועל הוא כדרר כל מסירה לתוך הרגליים של בלמי ברזיל.

למעלה