אתה יודע טוב מאוד שאני צודק...
1. למרות גאז'ינותי, מותר לי להביע דיעה על הנבחרת, לא? אבל ממש לא ניתחתי את המשחק. אמרת את זה בעצמך הרי הכי טוב, בדיוק פה בשרשור הנוכחי. גם אם לא אמרת את השם המפורש ("רומן"), לא נראה לי שדיברת על מסי בתור הפליימייקר, נכון? 2. איזה שחקנים של ריבר היו בדיוק בנבחרת של הקופה? מסצ'רנו, קרספו ואיימאר? הם כבר לא. ואם לא הבנת, גם הם שותפים גדולים ללוזריות בגמר (טוב, קרספו לא). בכל אופן, זה הרי ידוע שקוקו באסילה, אקס בוקה גם בתור מאמן וגם בתור שחקן, אוהד את הבוסטרוס מילדות ורק להם הוא נתן במה (למרות שחובה להודות, שאין אף אחד מריבר של היום שראוי להיות בנבחרת, אבל לא על זה אנחנו מדברים, אלא על הליקוק הבלתי נגמר לריקלמה, ואי הפרגון לאיימאר). כל הזמן חשבתי שהנבחרת משחקת על הילוך ראשון או שני, אולי קצת שלישי מול מקסיקו, ודווקא מול ברזיל הם לא עשו כלום. אבל אתה צודק, כולם אשמים. 3. הבוסטה לא הרסו לי את הקופה. ממש לא. PATO היה די טוב, אפילו טוב מאוד, למרות שלא היה לו סיכון ממשי עד ברזיל. על טבז כבר מזמן אמרתי שיכול להיות שהוא מכוער ומטומטם, אבל לשחק כדורגל הוא יודע. גאגו גם בסדר גמור. אני מדבר על האחד והיחיד והמיוחד במינו, רומן ריקלמה. אמרתי לך בפרטי, שיכול מאוד להיות שטעיתי לגביו, שאולי הוא בסדר בסופו של דבר, וגם דיברתי על המסירה הגאונית למסי מול מקסיקו...אבל מסתבר שלא טעיתי. הכדורגל שלו (מאטה - בעיטה חופשית - מאטה - מסירה טובה - מאטה - שינה - גול - מאטה) אולי טוב לליגה הארגנטינאית, אבל ברמות הגבוהות הוא לא שווה גרוש. מה שאני לא מבין זה, אם כבר הצהרת בעבר שאת המשחק הטוב האחרון שלו הוא נתן מול ברזיל במונומנטל ב-2005, אז למה לעזאזל הוא עדיין בנבחרת? לא ברור. אה, בעצם כן, קוקו מת עליו, לא משנה מה יגידו כולם. 4. "רק גאז'ינה לא תיכנס לפורום ברזיל להחזיר הקנטות?" למה לי בדיוק? מקודם לא ראיתי לנכון להתרברב שם, מהסיבה הפשוטה שאחרי גמר 2004 ומונדיאל 2006, למדתי שהכל יכול להיות (האמת שחשבתי שאחרי מה שקרה לבוקה בשנה שעברה גם אתה למדת...ועוד אתה קורא לריבר לוזרים חחחח). ועכשיו למה להיכנס לשם? ויכוח מיותר, הם היו הרבה יותר טובים. אז מה אם השוער שלהם רימה באיזה פנדל בחצי הגמר. בשורה התחתונה, הם פתחו לנו את הצורה. בקיצור כרוני, למרות היותך הבוס הגדול, תן קצת זכות דיבור לאנשים הקטנים. ואגב, חסינות לפיטורים כבר יש לי, עד כמה שאני זוכר.