10 עובדות עלי - גזור ושמור...או לא
אתם לא מכירים אותי כי אני חדש פה, אבל בכל זאת: 1. אני בעשור השלישי לחיי. 2. אני מכור למוסיקה, מנגן וכותב שירים ואם לא אשמע או אעשה מוסיקה יותר מכמה שעות, אני בקריז חבל על הזמן. 3. אנשים עושים לי את זה... חש אהבה באופן טבעי לכל אדם.. נו טוב בעיקר נשים. 4. אני חולה על העבודה שלי ולכן שונא חגים שצמודים לסוף שבוע כי זה אומר 4 ימים בלי להיות בעבודה! 5. אני מלא ניגודים שכנראה שכבר לא אצליח לא ליישב אותם ולא להבין אותם, כמו למשל נטיה להסתגרות והתבודדות אל מול שאיפה לקירבה ואהבה, ויש עוד הרבה כאלה - תקצר היריעה. 6. אני אוהב לנהוג, במיוחד בלילה כשיורד גשם, סערה בחוץ ולא רואים ממטר. 7. אני מטר תשעים ושתיים, ובאמת יש לי נטיה מסוכנת להתנשא. 8. אני מסוגל לדבר עם כל אחד כמעט על כל דבר, אך יש מעט מאוד אנשים שבאמת אני מצליח להתחבר אליהם, ואם כבר בעניין הזה, תרשו לי לנצל את הבמה כדי לשאול שוב - הלו? הלו? יש שם מישהו בחוץ? 9. אני פריק של טלויזיה, אבל מקבל פריחה ועקצוצים מ- אופרות סבון וטלנובלות, שעשועונים, תוכניות ריאליטי, פרסומות, סדרות שטאנץ אמריקאיות עם הבדיחות הדביליות שחייבות לסגור כל פרק, תוכניות אירוח וכל דבר שקשור בערוץ 1 (חוץ ממשחקים של מכבי ת"א ופסוקו - אני מעריץ של פסוקו. וגם של ההמנון בסוף השידורים). 10. יש לי נטיה לקשקשנות יתר - כמו ששמתם לב. עד כאן.