קצת אקשן

Vdrums

New member
קצת אקשן ../images/Emo72.gif

שכל אחד יספר על עצמו 10 עובדות, יאללה לעבודה (כן דודו, שעת חברה 2) מוקדש לאורלי המשועממת

magenta73

New member
מי לייק אקשן

1. נולדתי עם 6 אצבעות בכל יד. עברתי "ברית" בגיל 8 ימים... 2. אני חובבת אלכוהול מושבעת... 3. ההורים שלי גרושים מאז שהייתי בת 14 4. כמעט התחתנתי פעם, מזמן... 5. אני נכת צה"ל. היה לי ITPשזה חוסר כרישת דם בזמן וכנראה עקב הצבא. עשו לי ניתוח לכריתת טחול. אני בסדר עכשיו... חוץ מזה שאני טחולס. 6. יש לי פורד פיאסטה, הנקראת דוסמוביל 2. הדוס מוביל הראשונה נרצחה בדם קר ע"י לאנד-רובר בחנייה. 7. אני לפעמים מתקלטת בפאבים הת"א... רוק ואלטרנטיב 8. אני בלגניסטית לא קטנה... 9. צולמתי פעם, בכיתה ג', לעיתון... 10. אני מתבלבלת בין שמאל לימין... כשנוסעים איתי, משתמשים בשפת הסימנים...

Vdrums

New member
איפה כולם?

10. מעולם לא למדתי לנגן 9. יש לי 4 אחיות, שתיים מהן תאומות לא זהות 8. הייתי ארבעה ימים בטייוואן ויומיים באמסטרדם מטעם העבודה 7. אני לא אומר איחס על אוכל שלא טעמתי 6. הופעתי על במה שלוש פעמים 5. היה לי פרופיל 72 שהורד ל45 נפשי בגלל המילואים 4. עבדתי כמעט ארבע שנים בגלידריה (כולל תקופת הצבא) 3. ההורים שלי גרושים מגיל 8 (
מג'נטה) 2. ויתרתי על פגישה עם תיסלם לטובת מגלשות מים 1. יש מישהי שרוצה להתחתן איתי

s h i r k u s h

New member
ועכשיו אני כי ההוא הלך ../images/Emo3.gif

אני בת 21 אבל תמיד חושבים שאני בת 16 בערך כי אני קטנטנה כזאת.
בחיים לא השתכרתי, למרות שבהחלט קרה שניסיתי.
אני לא מנוסה במערכות יחסים ארוכות.
עבדתי בתור מורה מחליפה במשך כמה חודשים בביה"ס יסודי.
אין לי רישיון נהיגה, ממש היום חזרתי אחרי תקופה של חודשיים שלא למדתי.
אני חולה על "נאפיס".
אני אוהבת מאוד באולינג אבל לא שחקנית הכי מעולה שיש.
אני חולה על סרטים קיטשים ורומנטים ותמיד החבר'ה אצלי קוראים לסרטים האלה "סרטי שירי".
אני מנהלת בלוג וקומונה- מוזמנים לקרוא ולהצטרף לקומונה- דרך הכרטיס האישי שלי <אם כבר... נעשה פרסום
>
אני מכורה לאינטרנט.

איימו עליי אז אני עונה ../images/Emo11.gif

10 עובדות
1.חלום חיי הוא להיות רופאת שיניים. בזמנו,תכננתי ללמוד בהונגריה ואפילו הלכתי לפגישת ייעוץ .. ברגע האחרון התקפלתי. עד היום ששואלים אותי מה אני רוצה להיות זה קודם כל רופאת שיניים ורק אחרי זה פסיכולוגית. 2. אין לי רישון נהיגה. התחלתי ללמוד בסוף י"ב ומאז ... לא הצלחתי לעבור טסט. אחרי שעברתי 3 מורים התייאשתי .. בקיץ הבטחתי לעצמי להתחיל ללמוד שוב. 3. אני מאוד עקשנית. מאוד מאוד. לא קל להסתדר איתי אבל מי שכבר מצליח-זוכה 4. אני מתאהבת בצ'יק. 5.הייתה לי תקופה הזוייה בכיתה י"א שעישנתי .יום אחד התכוונתי לקנות חבילת סיגריות.המוכר פנה אליי ב : "מה בשבילך ,ילדה"? זה גרם לי לחשוב ש.. אני באמת ילדה !! למחרת, "תרמתי" ת'קופסה לחברה מכורה.מאז לא נגעתי בסיגריה. 6.אני לקויית למידה.עד שאובחנתי חשבתי שסתם יותר קשה לי מאחרים .. 7.בניגוד לאחרים מאוד נהניתי בשירות הצבאי ורצית לחתום קבע... אתם יודעים .. מחסור בתקנים . 8.יש לי בעיה ענקית בשמות של שירים/מבצעים . צריך לזמזם לי כדי אני אבין במה מדובר. 9. אחותי חרדית. 10.החברה הכי טובה שלי ואני מכירות מכיתה ד'.

niva99

New member
נו טוף

1- "נהגת שודים"-אוהבת את האנדרנלין שבנהיגה המהירה. 2- אחי הקטן - קטן ממני ב19.5 שנים. 3- ביסודי הייתי תולעת ספרים. 4- יש לי זיכרון פנומנלי לפרטים טריואליים. 5- בגיל 7 אחי הגדול ואני טסנו בקוקפיט של טייס אזרחי (חבר של אבא) 6- אוספת בשמים מכל העולם (למעלה מ80 בקבוקי בושם) 7- חולה על איטליה וכל מה שנקשר בה (מוסיקה , נופים, אופנה, אוכל) 8- חובבת סדרות ריאליטי- המירוץ למיליון, הישרדות וכו'. 9- אוהבת מיסטיקה- פותחת בקלפי טארות. 10- מוסיקת שנות ה- 80 מעוררת נוסטלגיה נעימה.

אורזמן

New member
בוקר טוב כולם

הלילה ישנתי טוב, בדרך כלל "ציפור לילה"
חובב טבע באשר הוא
גיליתי שאני דיסלקטי לנושאים מסויימים
במשחקים, עדיפות לבאולינג - לא סובל כדורגל
אוהב את הריח והשקט של תחילת יום חדש ובעיקר בתקופה הזאת
אוהב להיות מאוהב, מתאהב כל יום מחדש
בבית, מעדיף מוסיקה שקטה
גולש בפורומים אחרים בניקים שונים
לא שותה קפה עם הסיגריה של הבוקר
מעדיף נישואים בלי התערבות הרבנות

דוVשה

New member
טוב, מישהו שאל 'מה איתך' אז הנני!

גרתי 4 שנים באיטליה.
בין כל השוקולדים הכי טובים בעולם [בעצם, בין כל דברי המתיקה בעולם] אם מישהו יביא לי שוקולד חלב עם אגוזים של עלית אני אהיה מאושרת.
ניצלתי ממוות [ואני עדייןלא קולטת את זה] לפני 4 שנים לערך.
כתיבה היא דלק רציני בחיי.
יש לי אובססיה לתיקים.
כנ"ל לצביעת שיער.
גידלתי ג'וק ועכביש.
מאוהבת עד מעל לראש בסרטי אימה.
הסטייה שלי זה קילופי עור
.
אוהבת הרבה ירוק. המון המון המון ירוק. עצים, שיחים, אגמים, נהרות, טבע טבע טבע, עושה לי טוב. תומר! זה מתחיל להפחיד אותי!

Danielm101

New member
10 עובדות עלי - גזור ושמור...או לא

אתם לא מכירים אותי כי אני חדש פה, אבל בכל זאת: 1. אני בעשור השלישי לחיי. 2. אני מכור למוסיקה, מנגן וכותב שירים ואם לא אשמע או אעשה מוסיקה יותר מכמה שעות, אני בקריז חבל על הזמן. 3. אנשים עושים לי את זה... חש אהבה באופן טבעי לכל אדם.. נו טוב בעיקר נשים. 4. אני חולה על העבודה שלי ולכן שונא חגים שצמודים לסוף שבוע כי זה אומר 4 ימים בלי להיות בעבודה! 5. אני מלא ניגודים שכנראה שכבר לא אצליח לא ליישב אותם ולא להבין אותם, כמו למשל נטיה להסתגרות והתבודדות אל מול שאיפה לקירבה ואהבה, ויש עוד הרבה כאלה - תקצר היריעה. 6. אני אוהב לנהוג, במיוחד בלילה כשיורד גשם, סערה בחוץ ולא רואים ממטר. 7. אני מטר תשעים ושתיים, ובאמת יש לי נטיה מסוכנת להתנשא. 8. אני מסוגל לדבר עם כל אחד כמעט על כל דבר, אך יש מעט מאוד אנשים שבאמת אני מצליח להתחבר אליהם, ואם כבר בעניין הזה, תרשו לי לנצל את הבמה כדי לשאול שוב - הלו? הלו? יש שם מישהו בחוץ? 9. אני פריק של טלויזיה, אבל מקבל פריחה ועקצוצים מ- אופרות סבון וטלנובלות, שעשועונים, תוכניות ריאליטי, פרסומות, סדרות שטאנץ אמריקאיות עם הבדיחות הדביליות שחייבות לסגור כל פרק, תוכניות אירוח וכל דבר שקשור בערוץ 1 (חוץ ממשחקים של מכבי ת"א ופסוקו - אני מעריץ של פסוקו. וגם של ההמנון בסוף השידורים). 10. יש לי נטיה לקשקשנות יתר - כמו ששמתם לב. עד כאן.

חדשה יחסית אבל........אני...

1. לוקחת לריאות ,סיגריות. 2. חולת הגה. 3. נשואה +3. 4. עובדת בשתי עבודות. 5. גולשת בתפוז רק בניק הזה. 6. משתדלת לחיות חיים מלאים עם כל המשתמע מכך. 7. אוהבת צחוק,הומור ובידור רק לא את יצפאן. 8. בשלנית מצויינת,אבל אם תבקשו מתכון אני רק אסבך אותכם. 9. בעלת שמיעה לקוייה, יש האומרים סלקטיבית. 10.פותחת בקלפיי טארוט של אושו.

Vdrums

New member
תיארתי לעצמי, אבל משהו מעניין?

גם אאודי RS4 יכולה להיות משפחתית...

magenta73

New member
מה שנחמד באושו

שלא כמו ריידר וכאלה זה שהם לא מדברים על עתיד, לא מדברים על צפוי, הם הרבה יותר "פה ועכשיו", הרבה יותר פסיכולוגיים, תקרא לזה... מדברים על החומות שלך, המגננות שלך, מה אתה צריך ללמוד ואיך... הם נהדרים. ותומר... התקשרתי אליו...

למעלה