קצת אקשן

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif U GO GIRL

שלישי-פעמיים כי טוב או משהו כזה, לא?

magenta73

New member
משהו כזה, כן

מה שמדהים אותי כל פעם מחדש, זה כמה האנשים שמכירים אותו פשוט סוגדים לו, אומרים כמה הוא מדהים ואחלה בן אדם... ורק אני, הפסיכית, שותקת...

פשוט קלפים יפיפיים....

ומאוד פשוטים להבנה, כל אחד יכול להשתמש בהם. ועם קצת אינטואיציה וראש פתוח, לא להאמין איך זה עובד, אבל פשוט עובד.

10 עובדות שלמות???

1. היה לי צב כשהייתי קטנה, ההורים שלי טוענים שהתעללתי בו (איך זריקה מהקומה ה- 4 נחשבת כהתעללות??) 2. יש לי פיאט אונו ירוק ששמו בישראל הוא בץ. 3. מעולם לא עשיתי תאונה (נכנסתי פעם בעמוד בחניה אבל זה לא נחשב
) 4. בסוף השנה אני אהיה בעל תואר ראשון גאה
5. יש לי אוסף כובעים שהפסקתי ללכת איתם לפני 3 שנים בערך. 6. אני כותבת שירים למגירה 7. אני (בניגוד לתומר) אומרת איכס כמעט על כל אוכל שאני לא מכירה, והטעם הקולינרי שלי מאוד מוגבל.. 8. בזמן הקרוב, לאחר 25 שנות התקרצצות על ההורים, אני הולכת להשכיר דירה עם הבן זוג (מי יבשל לי???????????) 9. אני ואבא שלי נולדנו באותו התאריך בדיוק 10. לקח לי הרבה זמן לחשוב על 10 עובדות על עצמי הראויות לתפוס שטח במרחב האינטרנטי (ועדיין לא מצאתי כאלו
)

duduamar

New member
פ-ת-ו-ח !!!

(זה נכון שקרובים קרובים חוזרים לפרק איחוד??
)

Vdrums

New member
כן זה אכן הולך לקרות מתישהו.

"ליאורה איפה האספירין?"

magenta73

New member
זה לא עובד ככה

את צריכה לבוא, לגעת בקלפים, לערבב, לבחור... זה לא עובד בווב...

לא מדוייק!

את יכולה,אבל בתנאי שיש לך את הקלפים בבית. כלומר כמו שמגנטה אמרה את נוגעת מערבבת ומסדרת אותם בפתיחה מסויימת, ואת יכולה לספר לי איזה קלף יצא ואני אפרשן,אבל אני באופן אישי מעדיפה להיות עם הבן אדם מולי, כי אז האינטואיציות והתחושות יותר חזקות. אגב יש אתרים מיוחדים שעובדים כך ב"מיסטיקה".אבל נדמה לי שהם דורשים תשלום.... אה כן..... ובוקר טוב לכולם!

Vdrums

New member
היא לא אמרה בפורום. היא שאלה

אם את בכלל מוכנה לזה.

למעלה