קצת באיחור - תוצאות UFC82 + תחרות UFC83

JayneCobb

New member
קצת באיחור - תוצאות UFC82 + תחרות UFC83

קודם התוצאות - שני מתמודדים (FAVOR+AMERICAN DRAGON) היו עם הניחוש המקסימלי לאותו ערב - 57 נקודות FAVOR צימצם את הפער ממוביל התחרות (TALHORM) ל 4 נקודות בלבד אבל EMZ נפל נפילה קשה יחסית בניקוד (רק 36) ולכן ירד מהמקום הראשון שהיה שלו לפני תחילת האירוע... מצורף קובץ אקסל עם כל הניחושים שלכם...אם יש טענות בעיות ושאר שאלות,אתם מוזמנים לשלוח מסר אישי בצירוף תיקון... בהודעה הבאה - ניחושי UFC83....

JayneCobb

New member
ניוחושי תחרות הפורום - UFC83

תזכורת זריזה לחוקים - 11 קרבות (אבל אנחנו נתייחס רק ל 10 מהם,כי אני עצלן ולא רוצה לשנות את הטבלה שהכנתי). אתם צריכים לבחור מנצח בכל אחד מהקרבות,ולחלק מספר נקודות מ 1 עד 10 שישקף את עד כמה אתם בטוחים בניצחון באותו קרב, כלומר אם אתם לא בטוחים בכלל,שימו 1 או 2, מוכנים להמר על החיים של אמא? שימו 10... אסור לחזור על אותו מספר פעמיים,חייבים להשתמש בכל המספרים,בלי לדלג על אף אחד מהם... וזהו,אלו כל החוקים... הקרבות - Matt Serra (16-4) VS GSP (15-2) WELTERWEIGHT TITLE RICH FRANKLIN (24-3) VS TRAVIS LUTTER (12-4) NATE QUARRY (14-2) VS KALIB STARNES (10-3-1) I MICHAEL BISPING (15-1) VS CHARLES MCCARTHY (7-2) I MARK BOCEK (5-1) VS MAC DANZIG (18-4-1)I JASON MCDONALD (20-9) VS JOE DOERKESEN (39-10)I ALAN BELCHER (11-3) VS JASON DAY ED HERMAN (15-4) VS DEMIAN MAIA (7-0) I SAM STOUT (14-3-1) VS RICH CLEMENTI (38-12-1) I Jonathan Goulet (21-9-1) VS Kuniyoshi Hironaka (11-3) I (WIN-LOSE-DRAW) שאלת בונוס (ששווה 5 נקודות) : איזה קרב יעצר הכי מהר? (לא משנה הסיבה)

favor

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחבר'ה קרב אחד נשכח!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

צ'יין ולאסקז (0-2) נגד בראד מוריס (2-8)

JayneCobb

New member
לא נשכח ולא נעליים

תקרא שוב את ההודעה שלי... מהמרים רק על 10 קרבות

favor

New member
לא הבנתי את ההגיון?

אולי לנמק לי במקום לענות בזלזול. כי זה ממש חסר אחריות.

JayneCobb

New member
אם מישהו זילזל זה אתה

בזה שלא קראת את ההודעה מלכתחילה... ההודעה שלי אולי לא היתה הכי מנומסת בעולם,אבל אני לא חושב שהיא היתה מזלזלת כמו שאתה חושב...אבל זכותך לחשוב אחרת.

favor

New member
קראתי קראתי

ועדיין חשבתי ששכחת. לא ידעתי שזה מובן מאליו לוותר על קרב מהקארד (ואני יותר בהסתכלות על שאר האירועים, אם יהיה אירוע שבו יהיו 12 קרבות?) אבל ראיתי את הטבלה שלך, ועדין לא הבנתי איפה זה ופוגע? בגלל שתצטרך עכשיו לבדוק 11 קרבות במקום 10? מצטער שאני מתעקש, זה נראה שאתה יודע שטעית אבל לא בכבוד שלך לומר "טעיתי". אתה הבוס, לבריאות.

JayneCobb

New member
כרגע

אין לי זמן ויכולת לשנות את הטבלה... אנסה למצוא את הפיתרון בקרוב... בכל מקרה,אתה מוזמן לשנות את ההימורים שלך כדי לשקף 10 קרבות,ולא 11...

favor

New member
....

ג'ורג' סיינט פייר 10 ריץ' פרנקלין 9 נייט קיורי 2 מייקל ביספינג 7 מאק דנזיג 5 ג'ו דורקסן 1 אלן בלצ'ר 6 דמיאן מאיה 4 ריץ' קלמנטי 8 ג'ונתן גולט 3 קלמנטי-סטאוט

favor

New member
../images/Emo45.gifרשף... הימורים

הנה אירוע קצת יותר קשה להימורים מאשר הקודמים (84 בכלל הולך להיות בלאגן). מאט סרה נגד ג'ורג' סיינט פייר: 11 קשה לי לראות את מאט סרה מנצח פעמיים. סיינט פייר בבית והוא ימחץ אותו! ריץ' פרנקלין נגד טראוויס לות'ר: 10 פרנקלין יחזור לעצמו בקרב הזה וינצח אותו בעמידה. קייליב סטארנס נגד נייט קיורי: 3 מאוד מחבב את קיורי ובגלל זה אתן לו את הנצחון, לא ממש סובל את סטארנס. אבל אי אפשר לדעת מה יהיה בקרב הזה. שקול מאוד על הנייר. צ'ארלס מקארת'י נגד מייקל ביספינג: 8 הפעם כן אתן את הנצחון למישהו שאני שונא. הלוואי שביספינג יפסיד למרות ההימור, אני לא סובל אותו אבל הוא הוכיח את עצמו יותר ממקארת'י. מאק דנזיג נגד מארק בוצ'ק: 6 עוד קרב שקול. דנזיג בגלל המומנטום של נצחון TUF 6. ג'ייסון מקדונלד נגד ג'ו דורקסן: 1 הלוואי שנראה את הקרב הזה. מקדונלד ניצח בקרב הקודם ביניהם, הפעם אני אלך על דורקסן. אחד המעומדים לקרב של הערב.. שניי קנדים מעולים! אלן בלצ'ר נגד ג'ייסון דיי: 7 קרב קל מאוד לבלצ'ר על הנייר אבל יש לי הרגשה ממש לא טובה לגביו. אבל יש התחייבות לבחור בו בגלל ה-UFC פנטזי. דמיאן מאיה נגד אד הרמן: 5 קרב שהיה חייב להיות ב-PPV, שניי לוחמים מעולים אבל את דמיאן מאיה לא ממש מכירים ואחרי הקרב הזה כולם יכירו אותו. ריץ' קלמנטי נגד סם סטאוט: 9 מאוד שקול, שום תוצאה לא תפתיע כאן. קלמנטי בגלל הבטחון והנסיון. ג'ונתן גולט נגד קוניושי הירונאקה. 4 צ'יין ולאסקז נגד בראד מוריס. 2 אחלה שאלת בונוס. הימור פרוע: קלמנטי נגד סטאוט.

2המרפא

New member
יאללה ננסה

סרה-סט.פייר 10 לסנ.פייר פרנקלין-לותר 9 פרנקלין נייט קווארי-קאליב סטרנס 4 סטרנס ביספינג-קארתי 6 ביספינג מארק בוצק-מאק דנצינג 8 דנצינג מקדונלד-דואקרנסן 5 מקדונלד אלאן בלצ'ר- גייסון דיי 3 דיי אד הרמן- דמיאן מאיה 7 מאיה סאם סטאוט-קלמנטי 2 קלמנטי שתי האחרוני אין לי כוח לאיית וגם לא מכיר אותם אז 1 על היפני

talhorm

New member
מהמר

11 GSP 8 פרנקלין 4 נייט קורי 7 ביספינג 1 דנציג 2 מקדונלד 10 בלצ'ר 3 מיה 9 קלמנטי 5 הירינקה 6 צ'יין ולאסקז תשובה לבונוס - GSP נגד סרה, GSP פשוט הולך להתפוצץ עליו... וזה יכול להגמר רע או טוב, אבל הוא בטוח ילחץ מהשנייה הראשונה, זה קרב של 2 סיבובים גג, אבל יכול להיות נוקאואט כזה של נייט קורי ב10 שניות
, בכל מקרה אני ישאר עם הימור GSP נגד סרה!

talhorm

New member
השינוי

10 GSP 8 פרנקלין 4 נייט קורי 7 ביספינג 1 דנציג 2 מקדונלד 9 בלצ'ר 3 מיה 6 קלמנטי 5 הירינקה תשובה לבונוס - GSP נגד סרה, GSP פשוט הולך להתפוצץ עליו... וזה יכול להגמר רע או טוב, אבל הוא בטוח ילחץ מהשנייה הראשונה, זה קרב של 2 סיבובים גג, אבל יכול להיות נוקאואט כזה של נייט קורי ב10 שניות , בכל מקרה אני ישאר עם הימור GSP נגד סרה!

talhorm

New member
המממ ../images/Emo58.gif מUFC83

בלצ'ר דפק אותי!! לא מאמין ששמתי עליו 9 ועל הירנקה שמתי 5
לא הלך לי הפעם

למעלה