קצת באיחור - תוצאות UFC82 + תחרות UFC83

הימורים שלי!

ג`סטין 10, מקדונלד 9, קורי 8, הרמן 7, פרנקלין 6, ג`סון דיי 5, gsp 4, ביספינג 3, דנזינג 2, קלמנטי 1. שאלת בונוס, הקרב של בלצ`ר-ג`סון דיי.

גיא ע

New member
הניחושים שלי

ריץ' פרנקלין :10 סנט פייר: 9 ריץ' קלמנטי : 8 מייקל ביספינג: 7 ג'ייסון מקדונלד: 6 מארק בוצ'ק: 5 אלן בלצ'ר: 4 אד הרמן: 3 נייט קיורי: 2 קוניושי הירונאקה. 1 שאלתבונוס: בלצ'ר

הימורים... ../images/Emo103.gif

Georges St-Pierre-10 Michael Bisping-9 Alan Belcher -8 Demian Maia -7 Jonathan Goulet-6 Rich Franklin -5 Rich Clementi-4 Joe Doerksen-3 Mark Bocek-2 Nate Quarry-1 שאלת בונוס- Alan Belcher VS Jason Day

shacta man

New member
מהמר...

סנט פייר 10 פרנקלין 9 נייט קווארי 6 ביספינג 7 מק דנזיג 8 ג'ו דורקסן 3 קלמנטי 5 בלצ'ר 4 אד הרמן 2 הירונקה 1 שאלת הבוונוס: בלצ'ר

AmericanDragon

New member
../images/Emo103.gif

סיינט פייר 10 פרנקלין 8 קיורי 7 ביספינג 9 דנזינג 2 מקדונלד 3 בלצ'ר 6 הרמן 4 קלמנטי 5 הירניקה 1

JayneCobb

New member
הניחושים שלי

GSP - 10 RICH FRANKLIN - 9 NATE QUARRY - 6 MICHAEL BISPING - 7 MARK BOCEK - 1 JASON MCDONALD - 8 ALAN BELCHER - 5 ED HERMAN - 3 RICH CLEMENTI - 4 Kuniyoshi Hironaka - 2 בונוס : ריץ' קלמנטי מנצח ב KO בסיבוב הראשון

e m z

New member
הימורים

פרנקלין-10 GSP-9 מקדונלד-8 קווארי-7 בלצר-6 ביסבינג-5 דנזיג-4 קלמנטה-3 הירונקה-2 מאיה-1 בונוס- פרנקלין

הימורים..

Danzig-10. Gsp-9. Belcher-8. Franklin-7. Bisping-6. Quarry-5. Hironaka-4. Maia-3. Macdonald-2. Stout-1. בונוס-danzig vs bocek.

Yo-man

New member
אוי, היה סדר ארוך וקשה...

10: מייקל ביספינג, וזה גם יהיה הקרב הקצר ביותר של הלילה לדעתי 9: פרנקלין 8: סן פייר 7: דאנזיג (הטבעוני והמוזר) 6: קלמנטי 5: דמיאן מאייה (חיה רעה...) 4: מקדונלד 3: בליצ'ר 2: נייט 1: יונתן גולאט (סוג של אנדרדוג
) שיהיה חג שמח - עכשיו מעוד סיבה מצוינת.

גיא ע

New member
סחטיין!

יש לי הצעה קטנה, לעשות בנוסף ממוצע של כל האירועים במקום מצטבר, ככה שגם מי שלא ניחש בכל האירועים יהיה לו סיכוי.

JayneCobb

New member
תשמע...

בעיקרון אתה צודק,אבל התחרות התחילה כבר לפני כמה חודשים,ולשנות את החוקים באמצע זה קצת לא פייר... אפשר לקחת בחשבון את ההצעה ולראות איך נשלב אותה לתחרות הבאה (למרות שלדעתי היא גם לא הוגנת במיוחד, כי יכול לבוא בן אדם,לנחש רק בשניים מתוך 10 אירועים ולנצח...)...אולי אפשר בסוף השנה לקחת את כל המשתתפים לאורך התחרות, ולתת פרס "מיוחד" למי שהיה לו ממוצע הניקוד הגבוה ביותר (והכניס ניחושים בלפחות 50% מהאירועים)... (לא שכרגע מתוכננים פרסים)...

גיא ע

New member
מסכים, אפשר לתת משקל יותר גדול לכמות האירועים

אם כי זה אולי יותר מסובך לביצוע. בכל זאת לדעתי זה עדיף כי כמה שיותר משתתפים יותר טוב, וחבל לנעול את הרשימה על מי שקרא בפורום לפני 10 חודשים.

JayneCobb

New member
בהתחשב בזה ש....

הפורום קיים בערך 5 חודשים,לקרוא בו לפני 10 זה חתיכת השיג טכנולוגי.... אני אחשוב על בדיוק איך לבצע דברים,ומקווה להודיע בקרוב...

e m z

New member
אל דאגה,

אני עוד אחזור :) וכמו שאני רב פה עם הרבה אנשים אז אני מוכן להקריב איזה 50 נקודות על הקרב של שרק-BJ :)

JayneCobb

New member
לכל מי שהימר...לקרוא !!!

רשמתי בהודעה שאני מתייחס אך ורק לקרבות שרשמתי...וזאת בשל מגבלות של הטבלה שאני עובד איתה... יש להמר רק על 10 הקרבות שרשמתי.... לא על 11... אנא שנו הימורים בהתאם...

favor

New member
אתה מבין שה-UFC החליטו להרחיב את הקארדים

גם ב-UFC 84, 85 ו-86 יהיו 11 קרבות. אז מה, בכל אירוע "נאלץ" למחוק קרב אחד? ואתה תבחר איזה קרב יימחק ע"פ קרטריון כלשהו? דעה שלי, אם זה מתוך עצלנות אז באמת חבל. אדרבה, עוד קרב=עוד ניקוד ועוד מתח. תאכלס, אין הגיון.

JayneCobb

New member
ואתה מבין ש

ההיגיון לא משחק פה תפקיד כזה חשוב? עשיתי טבלה,איתה אני עובד,לשנות אותה עכשיו יחייב אותי בעבודה שאין לי ממש זמן לה. 'צטערת.

motrozen

New member
מקווה שהפעם אני אצליח יותר

GSP: 8 GSP :8 RICH FRANKLIN: 6 NATE QUARRY: 5 MICHAEL BISPING: 7 MAC DANZIG: 9 JASON MCDONALD: 4 ALAN BELCHER: 10 DEMIAN MAIA : 2 RICH CLEMENTI :1 Jonathan Goulet :3 BONUS: ALAN BELCHER VS JASON DAY

למעלה