קצת בודדה ואין לי עם מי להתייעץ

Ella865

New member
קצת בודדה ואין לי עם מי להתייעץ

היי, אני נערה בת 16 מהמרכז. הפוסט הזה לא מיועד להומופובים או לאנשים שיש להם בעיה עם לסביות ואו הקהילה הגאה ככל. רק לאנשים שרוצים לעזור לי בבעיה שאני אפרט פה. רק כדי להיות ברורה - העובדה שאני לסבית היא לא בעיה, לא משנה מה אתם חושבים.
הבעיה שלי היא כזו - אני לסבית בארון. רק ההורים שלי וחברה טובה שלי יודעים. הבעיה היא שאני לא כול כך מדברת אתם על דברים כאלה.
אוקיי אז ככה :
למי שלא יודע בצופים יש הירככיה - חניכים ואז מדריכים, כל החניכים מחולקים לגדודים לפי שכבת גיל ובכל גדוד יש כמה קבוצות. לכול קבוצה יש מדריך וכל המדריכים של אותו הגדוד נקראים צוות. לכל צוות יש ראשג"ד שהוא בעצם ראש הגדוד (ראשג"ד=ראש גדוד). המדריכים הם בכיתה י' והראשג"ד הוא בי'א.
אז כמו שכבר אמרתי אני בת 16 בכיתה י'. ואני מדריכה בצופים. לראשגדי"ת שלי קוראים מאיה. היא ביא'. כבר מתחילת השנה היינו מאוד קרובות והצחברנו מהר מאוד. הרבה מאוד פעמים היא מדברת איתי על דברים שעם שאר חברי הצוות היא לא מדברת. או שהיא מדברת איתי עליהם .
הקטע הוא שאני לאט לאט התאהבתי בה. קצת בהתחלה ועכשיו הרבה.
היא לא יודעת עליי. טוב לפחות לא דיברנו על זה, כולם תכלס חושבים שאני לסבית אבל רק לחברה טובה שלי סיפרתי. קוראים לה שחר. ושחר לא בצופים.
לפעמים אני מרגישה שאולי מאיה כן מרגישה משהו כלפי, שזה לא חד צדדי.
אבל בגלל שהיא הראשגדי"ת היא לא יכולה לתת יחס מועדף ואנחנו גם לא כול כך אמורות להיפגש לבד מחוץ למסגרת הצוותית. בגלל היחס המועדף וכו' .
אבל היום היא באה לכיתה שלי בהפסקה ודיברנו ,זה קורה לא מעט.
בגלל שהיא ביא' היא עכשיו בתקופת בגרויות, ויש מישהי מהכיתה שלי, קוראים לה נוגה, שעושה את הבגרות במתמטיקה עכשיו, כי היא לומדת בבר אילן. הן מכירות מהצופים, אבל בעיקר כי שתיהן חברות שלי. ואז נוגה באה לדבר איתנו והן קבעו לשבת ללמוד. הקטע הוא שהן לא קבעו ללמוד למתמטיקה, אלא למחשבים, שאת זה גם נוגה וגם אני לומדות ונבחנות השנה לבגרות, בדיוק כמו מאיה. ואש שאלתי למה אני גם לא יכולה לבוא. ומאיה אמרה שבגלל שהיא ראשגדי"ת ואני חלק מהצוות אנחנו לא יכולות להיפגש לבד. אבל שבגלל שתכף נגמרת השנה ואז לשתינו יהיו תפקידים אחרים, אז נוכל להיפגש לבד ולעשות דברים רק שתינו.
המקרה הזה מצטרף לשורה של מקרים שבהם אנחנו נשארות לבד אחרי פעולות או הולכות ברגל ביחד הביתה (אנחנו גרות די קרוב אחת לשנייה) ומדברות על כל מיני דברים. תמיד כשאנחנו נפרדות אנחנו מתחבקות ולעמים היא נותנת לי נשיקה על הלחי. פעם אחת הגענו אל הבית שלי והתחבקנו. רק שהיה איזה בלבול וכמעט התנשקנו. לא בכוונה, באמת. ואז אמרתי משהו כמו "מביך" ואז "ביי" ואז הלכתי. לא דיברנו על זה עוד פעם.
עוד דבר זה שיש מישהי בצוות, היא הצטרפה באמצע שנה בגלל שהיא החליפה מישהי שפרשה. קוראים לה רוני, לחדשה, היא ב יב'. בקיצור לרוני יש חבר (לא שזה מפריע לי כי היא ממש לא הטיפוס שלי) ורוני ואני מאוד התחברנו. ואז היה טיול עם החניכים, כל החניכים ישנו בח' באוהלים והצוות ישן באוהל באמצע. ואז כל אחד פרש את הדברים שלו כדי ללכת לישון ורוני דיברה עם החבר שלה וביקשה שאני אשמור לידה מקום. מאיה ישנה ליד שתי בנות אחרות מהצוות. ואז נכנסתי לאוהל וביקשתי שישמרו מקום לרוני ולי אחת ליד השנייה. ומאיה העירה הערה, היא אמרה :" בטח שאת רוצה לישון ליד רוני, את צריכה להפסיק עם הקראש הזה עליה". היא אמרה את זה ליד כולם, גם ליד רוני שהגיעה אחרי השיחה עם החבר שלה. הרוב חשבו שזה בצחוק אבל הרגשתי שמאיה התכוונה לכך באמת. אמרתי ישר " אין לי קראש על רוני אבל תודה".
יש מצב שהיא אמרה את זה מקנאה ? או שאני מדמיינת ? נראה לי שאני סתם מדמיינת......
מה אתם חושבים ? יש סיכוי שהיא מרגישה משהו כלפיי?
יש סיכוי שאחרי שכבר לא נהיה באותו הצוות יוכל להיות איזה משהו בין מאיה וביני ?
אולי אני צריכה ליזום משהו ?
קחו בחשבון שלא הייתי אף פעם במערכת יחסים (לא עם גבר ולא עם אישה) .

בבקשה בלי תגובות של שונאים. אני גאה במי שאני וזה סתם יבזבז לכם את הזמן, לכו ללמוד או משהו זה רק יעזור לכם.
תודה למי שכן הקדיש את הזמן ואכפת לו.

גם אנחנו גאים במי שאת

מאיה יקרה, ברוכה הבאה לפורום ומתנצלת על העיכוב בתגובה.
ההתלבטות שלך מאוד מובנת, נשמע שיש לכם קשר מיוחד ואת שואלת אם זה אולי גם מעבר לזה. זהו משהו שתוכלי לדעת בוודאות רק אם אחת מכן תיזום משהו או אם תדברו על הדברים. כנראה שכדאי לחכות עם זה קצת בגלל העובדה ששתיכן באותו הצוות, אבל
אם מאיה עוד מעט מסיימת את התפקיד שלה זו יכולה להיות הזדמנות טובה להזמין אותה לצאת ולראות אם משהו יתפתח.
ואל תיבהלי מהעובדה שעוד לא היית במערכת יחסים, כמו בכל דבר, תמיד יש פעם ראשונה

&nbsp
נויה Yelem
&nbsp

למעלה