קצת בידור

פרתיק

New member
קצת בידור../images/Emo202.gif

דרגו את עשרת הסרטים הכי גדולים לדעתכם. איזה סרט השאיר את חותמו עליכים ואפילו שינה את חייכם? תחשבו על סרטים מכל העולם ולא רק אמריקאים, יש המון טובים ויפים שלא יוצרו בארה"ב. אני אדרג מאוחר יותר. יללה סרטים

THE WIZARD 55

New member
הסרט הכי גדול שאהבתי..

הסנדק, כל הטרילוגיה.. הפרפר פני צלקת החוש השישי ועוד סרט ששכחתי את שמו ואביא לכם כאן תקציר, מתה לראות אותו שוב ולא זוכרת את שמו..: 2 גברים, האחד טייס השני מאפיונר נפגשים במלחמה, הטייס מציל את המאפיונר (אגב את המאפיונר משחק אותו שחקן ששיחק בסנדק 1)והמאפיונר חב לו את חייו. אחרי המלחמה המאפיונר מזמין את הטייס לאי שלו, הטייס מתאהב באישתו של המאפיונר סצנות ענקיות של אהבה, מוסיקה מדהימה, בקיצור המאפיונר מגלה, שולח אנשים בכדי לפצוע את הטייס, לא להרוג. את אישתו הוא מוריד לזנות ודואג שיזריקו לה סמים מידי יום. אחרי שהטייס מבריא מפצעיו, הוא הולך לחפש את אהובתו, אבל מאוחר מידי, הוא מוצא אותה גוססת בכנסיה, היא מתה בזרועותיו, הסרט הזה סחט ממני דמעות אם יהיו לי עוד סרטים אעלה אותם בהמשך...

THE WIZARD 55

New member
סרטים בערבית:

כל הסרטים של פריד שווקי, גרמו לי להזיל דמעות אני פשוט אוהבת אותו, ידע לרגש...

mike00

New member
טוב,אז הם לא עשרת הגדולים...כי הזיכרון שלי

לא משהו בכלל ואני תמיד שוכח שמות של סרטים וכאלה....אבל אלה כמה סרטים שאני ממש אוהב.. 1.שלאגר. 2.ללכת על המים. 3.חתונה מאוחרת. 4.גבעת חלפון אינה עונה. 5.היט. 6.איש הגשם. 7...300. 8.בראקה-חזק ביותר ובאמת אחד מהעשיריה שלי-קטע קטן מהסרט[ניו יורק]חבל שהאיכות לא משהו,אבל מומלץ לקחת בדי.וי.די. הקטע עצמו לא מהאהובים עלי בסרט אבל הסרט עצמו פשוט חזקקקקקקקקק!!! 9.הדוור. 10.הורסי חתונות.

THE WIZARD 55

New member
הסרטון מפסיק באמצע..

אם כבר הזכרת ישראלים...אז אהבתי את סנוקר, ספר נשים בכלל את כל השטויות של זאב רווח.. גם אני ראיתי סרטים טובים ושכחתי את שמם, חבל... אהה ויש עוד איזה סרט..אחינועם ניני שרה את השיר של הסרט זה סרט על השואה עם השחקן האיטלקי, סרט גדול!

mike00

New member
על הכל../images/Emo6.gif

זה צולם בכל העולם,יש שם תמונות טבע מדהימות וגם צילומים של תרבויות מכל פינה על כדור הארץ שהפכו להיות סרט מדהים. דרך אגב הקטע שראית צולם בבאלי,זהו טקס שהם עורכים שם.....מוזרים לא?? וקחי עוד קטע חמוד,בעצם שיר ראפ שאת הקלפי שלו ערכו מקטעים של הסרט..

THE WIZARD 55

New member
זהו ולא הבנתי אם זה מבויים

יו, זה פשוט מצחיק, מוזר... זה נראה איזה טקס להפגת כעסים..ואגרסיות
והנה עכשיו אראה את הקטע..

THE WIZARD 55

New member
הזוי לחלוטין../images/Emo6.gif

זה השינטה הזה?... ספר הזוי, חייבת לקרוא אותו...

mike00

New member
מה את לא מכירה את הסיפור של ראמה ושינטה?

היה מלך שנקרא פראבו ג'אנקה,הוא החליט לעשות תחרות שהמנצח בה יתחתן עם הנסיכה שינטה. ראמה וויג'איה זוכה בסופו של דבר בנסיכה ראאבאנה השליט של אלנקארדיה רצה להתחתן עם ווידוווטי אבל אחרי שהוא רואה את שינטה,הוא מחליט שהגלגול של ווידוווטי הוא בשינטה. ראמה הולך ביער עם אשתו שינטה ואחיו הצעיר עד שהם מגיעים ליער דנדקה שם ראה אותם ראאבאנה. ראאבאנה שחושק בשינטה נורא,הופך את אחד הנתינים שלו לצבי כדי להשיג את תשומת הלב שלה.. שינטה שהיתה מוקסמת מהצבי מבקשת מראמה שיתפוס אותו בשבילה. ראמה יוצא לדרך ומשאיר את שינטה עם אחיו.אחרי שעובר הרבה זמן וראמה לא חוזר שינטה מבקשת מהאח הצעיר שיילך לחפש אחריו.האח הצעיר מסכים ולפני שהוא הולך הוא מצייר עיגול על האדמה כדי להגן על שינטה מכל צרה. כשראאבאנה רואה ששינטה נשארה לבד הוא מנסה לחטוף אותה אבל לא מצליח בגלל העיגול שמגן עליה,אז הוא מחליט להפוך לכהן דת כדי להוציא אותה מהמעגל.שינטה רואה את כהן הדת הזקן ומרחמת עליו,יוצאת מהמעגל וכך הוא חוטף אותה חזרה לממלכה שלו. ראמה רודף אחרי הצבי ויורה בו חץ,הצבי הופך להיות ענק והם נלחמים ביניהם.ראמה מנצח בקרב,אחיו מגיע ומבקש ממנו לחזור לשינטה. בדרך לממלכה ראאבאנה נתקל בציפור שנקראת ג'אטאיו,הוא נלחם בציפור שיודעת שראאבאנה חטף את שינטה ובסוף הציפור נפצעת קשה וראאבאנה מנצח בקרב וממשיך בדרכו. כשראמה חוזר ומגלה ששינטה לא שם הוא מתחיל לחפש אחריה.הוא מגיע עד הציפור שנפצעה קשה מאוד וחושד בה שהיא חטפה את שינטה.הוא מחליט להרוג אותה אבל אחיו עוצר אותו ובסוף הם שומעים מהציפור את הסיפור האמיתי ואז הציפור מתה. מעניין?או שלא בשבילך כל הסיפורי אלילים האלה..

ינשוף4

New member
אז ספרת קטע מ ramayana?

הגרסה ההודית ל"איליאדה" (מלחמת טרויה). בתור ילד- היה מעניין ספור המלחמה. היום קורא אותו שוב. ההיבט שמעניין- מי, באמת, ה"אלים". כשזוכרים שהספור הועלה לכתב ע"י עובדי-אלילים. ה"כוחות" של האלים (לפוצץ, לשרוף, להשתמש במרכבות מעופפות) מרשימים את עובדי האלילים. אבל בעצם- אין בהם דבר מיוחד, בטכנולוגיה של היום. לעומתם ה"קדושים" (או "מקובלים", לא יודע לתרגם. אנשים שעוסקים כל היום בלימוד, תפילה והגות, ולעתים רחוקות גם עורכים טקס לטובת הסביבה) לא מרשימים. אבל מקללות שלהם- גם ה"אלים" נזהרים. ואינם יכולים לעשות דבר כנגדן. (וגם אין לכך "הסבר טכנולוגי" כיום). וההיבט הזה בקטע הספור שהבאת- ראבאן (מלך ה"שדים", בעל "כוחות" [כלי נשק?] שהוצאו בערמה מידי ה"אלים". תאור שלטונו דומה לתאור שלטונו של סאדאם חוסין), חוטף את שינטה עם האדמה עליה היא עומדת. כי אינו שוכח קללה שהוטלה עליו בעבר, ע"י אחד ה"מקובלים", לפיה בפעם הראשונה שיגע באשה, בניגוד לרצונה- ימות במקום!

mike00

New member
אולי להיפך??

לדעתי המיתולוגיה ההודית הגיעה "קצת" קודם לתרבות יוון......לא?

THE WIZARD 55

New member
אני דווקא מתה על הסיפורים האלה

תמיד אהבתי אגדות, מיתולוגיה יוונית, שר הטבעות סרטים דמיוניים...אוהבת בפרט את כל אלה עם האלים הנסיכים, האבירים... אם יש לך עוד המלצות תביא..

mike00

New member
רוצה עוד?תשמעי איך זה נגמר../images/Emo6.gif

אחרי הקטע עם הציפור מופיע קוף לבן שנקרא האנומן,דוד שלו[סוגריווה]שלח אותו לחפש 2 גיבורים כדי להרוג את סובלי, סובלי הזה חטף את טארה,אהובתו של סוגריווה.ראמה משתכנע לעזור לסוריגווה ולנסות להציל את טארה. טארה מתברברת לה עם הבן של סובלי כשלפתע מגיע סוגריווה ותוקף את סובלי ומחזיר אליו את טארה. בגלל העזרה שקיבל מראמה מחליט סוריגאווה לעזור לראמה להחזיר אליו את שינטה,הוא מבקש מהאנומן לחקור את הסיפור בממלכה של ראאבנה. האחיינית של ראאבנה טריג'אתה מנחמת את שינטה בחצר של הארמון.ראאבנה מגיע לשם ומבבקש משינטה להיות אשתו. שינטה מסרבת לו והוא מנסה להרוג אותה.האחיינית עוצרת אותו ואומרת לו להתאזר בסבלנות ומבטיחה לו לטפל בשינטה. שינטה עצובה בגן ופתאום היא שומעת את השירה של הקוף הלבן,הוא מספר לה שהוא בא לעזרת ראמה ולעזרתה. הוא מתחיל לבדוק את הגודל של הצבא של ראאבנה והורס את הגן. אינדרקיט,הבן של ראאבנה מצליח לתפוס את הקוף הלבן והעונש של הקוף הוא להשרף חי,אבל תוך כדי שהוא נשרף הוא מצליח להשתחרר ושורף את כל הממלכה עם האש שאחזה בו. אחרי שהממלכה נשרפה מגיע הקוף לראמה ומספר לו את מה שקרה,ראמה הולך ביחד עם הצבא של הקוף לממלכה של ראאבנה וגורם לבעיות רבות לצבא של ראאבנה מכיוון שהראש הצבא[הבן של ראאבנה]מת. ראאבנה מבקש מקומבוקרנו הענק להיות ראש הצבא במקום הבן שלו אבל אז ראמה הורג את קומבוקרנו בעזרת חץ קסמים. אז ראאבנה לוקח פיקוד כל הצבא אבל ראמה הורג גם אותו,הקוף הלבן קובר אותו מתחת לאיזה הר בסביבה. אחרי הניצחון,הקוף הלבן לוקח את שינטה לפגוש את ראמה. אבל ראמה מסרב להיות איתה מכיוון שהוא חושב שהיא לא טהורה יותר. שינטה מאוכזבת,רוצה להוכיח לבעלה שהוא טועה,היא הולכת אל האש ושורפת את עצמה. בגלל הטהורות שלה,ובעזרת אל האש היא לא נשרפת וזה משכנע את ראמה שהיא טהורה והוא מקבל אותה חזרה.. אחחח......איזה דמיון יש להם

למעלה