קצת בידור

mike00

New member
תראי,אצלנו היהודים שמשון הגיבור חיסל צבא שלם

עם לחי של חמאר
משה נתן במצרים 10 מכות כבדות וקינח עם פיצול ים סוף והטבעה של כל צבא פרעה.... אולי בגלל זה מובארק לא בא לבקר?נוטר טינה המדרוב

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחח בכלל לא מאמינה לדברים האלה

לכל הניסים והנפלאות.. וולא רק בדת היהודית, בכלל אני לא מאמינה שקרו כל הנפלאות בכל הדתות.

ינשוף4

New member
לגבי המיתולוגיה היונית

clash of the titans של alan dean foster (כתב גם את alien, שמוכר כאן כ"הנוסע השמיני"). עשו מזה סרט. אבל האפקטים- "קצת פרימיטיביים". הספרים של andre norton (משנות הששים) מזכירים את ספורי הארי פוטר. "זר בארץ נכריה" של היינלין אמור להיות מוכר. לגבי סופרים עכשויים c.j. cherryh כתבה ספרים שמשלבים מיתולוגיה, או פנטזיה, בעלילה והומור. הספרים של david brin מעניינים מאד. כרגיל- מהספר הכי פחות מעניין עשו סרט (הדוור).

שאלה אהובה במיוחד... ../images/Emo202.gif

לא לפי סדר כלשהו: 1. גברת פארקר והחוג המרושע 2. קברט 3. מוריס 4. בירדי 5. אני, אתה וכל השאר 6. אנשי התחנה 7. אני והחבר'ה 8. מועדון ארוחת הבוקר 8. משהו יפייפה 9. ג'וד 10. סיפור אהבה בשלושה פרקים

SHITBREAK3

New member
טוב נו....

1. גבעת חלפון אינה עונה 2. מבצע סבתא 3. סאות'פארק- הסרט מכאן זה לא בדיוק בסדר הזה- 4. אושן 11 5. סדרת סרטי "מת לצעוק" 6. טרילוגיית "שר הטבעות" 7. בן ערובה 8. ספיד 9. 50 דייטים ראשונים 10. עיר החטאים

פרתיק

New member
אני אני ../images/Emo9.gif

1- אמדאוס--- ששינה את חיי כי מאז שראיתי אותו אני שרוף שרוף על מוזיקה קלאסית.- 2- חומות של תיקווה. 3- הצבע ארגמן-- קשה לצפיה , סרט מדהים. 4- החוש הששי. 5- גלאדיאטור. 6- החתונה היוונית שלי, מצחיק בטירוף. 7- אחרון הגברים המכובדים--- סרט מצרי בכיכובי של נור אשריף 8- מערב ביירות --- WEST BEIRUT 9- יופיו של החטא--- יוגוסלבי. 10- האזרח קיין-- משנות הארבעים. יש עוד מלא מלא סרטים כמו היט, הסנדק, הסיפור בזיג זג, רומא של פליני, פרל הארבור, שבעה חטאים, הכי טוב שיש, אנשי הגשם, בירדי, כף רגלי השמאלית, בשם האב, חופשה בכפר סרט צרפתי ועוד ועוד........

ינשוף4

New member
מעניין שאף אחד לא הזכיר את

א. למי צלצלו הפעמונים ב. קזבלנקה ג. דוקטור ז'יואגו ד. חלף עם הרוח ה. במערבונים- בצהרי היום ו. 7 סמוראים (שהאמריקאים העתיקו ל"שבעת המופלאים"). שילוב מעניין של מוסיקה בסרט. ז. סרט מתח- שכר האימה. ח. בקורת על המלחמה- מלכוד 22, מ.א.ש, אפוקליפסה עכשיו. ט. פנטזיה (מצוייר). י. easy rider (מסר חשוב בנושא סובלנות). דוקא לגבי הספר המשפיע ביותר, בעניין הבנה, "הקומדיה האנושית"- לא זכור לי שהתלהבתי מהסרט.

THE WIZARD 55

New member
אחלה סרטים הזכרת

לי יש בעיה עם שמות, אני פשוט שוכחת.. והספר לא קראתי, תקציר בקצרה?

למעלה