קצת בכי וקיטורים

שמופית

New member
תודה בנות ../images/Emo70.gif

אני מניחה שהעניינים סתם מתנפחים ובאמת ביום החתונה הכל יהיה רגוע וכייפי. תודה מכל ה
על האוזן הקשבת

*שיר

New member
שמופית, לבי לבי איתך.

קראתי את כל ההודעוץת, אז אני לא אחזור על דברים שנאמרו. כמובן שעדיף להשלים ולהפסיק את הברוגז, אבל אם זה בלתי אפשרי, אז צריך גם להשלים עם זה. בתור התחלה הייתי מבקשת מתמיר שייעשה שיחה עדינה עם אמא שלו ויגיד לה שתרד מהעניין. עניינים משפחתיים הם תמיד מסובכים, וגם אם הצופה מהצד לא מבין מה הבעייה, עדיף לא להתערב. אני בטוחה שאם הוא יגיד לה בשקט, שזה עניין רגיש אצלכם, היא תבין בסוף. ולגבי הסימטריה: אני חושבת שזו לא גישה נכונה. משפחות הן לא דבר סימטרי. כל משפחה והסיפורים והפקלאות שלה. אם הסבתות של לתמיר רוצות להיות בחופה, יופי. זה לא אומר שאת חייבת להביא את שלך. אם את רוצה לשמור על סימטריות מספרית, את יכולה לבקש מדוד קרוב שיעמוד לצד אמך.

cmontal

New member
אני מסכימה עם שיר בעניין הסימטריה

שמופית לפני שבוע בערך כתבתי כאן על אמי שרוצה את בן זוגה בחופה ועל כך שאנחנו בכלל לא מרוצים מזה. אני לא זוכרת אם את כתבת לי אבל רוב התגובות היו בכיוון - לכי עם הרצון שלך!! אז לפי דעתי עלייך ללכת עם הרצון שלך. גם אני לא בקשר עם סבי (אבי אבי). ולאחר שאבא שלי נפטר הוא פשוט מתנכל לנו. אני לא חושבת להזמינו לחתונה וגם אם כן בטח שלא יעמוד בחופה. אז מה אם אין סימטריה!! מישהו אמר שצריכה להיות. הכי חשוב שתרגישי נוח עם האנשים שעומדים לידך. אלה האנשים הכי חשובים בחייך והם אלה המסמלים יותר מכל (כך אני רואה זאת). גם אם אמא של תמיר מתעקשת אני חושבת שעליכם להבהיר לה בצורה עדינה (יחד עם תמיר - אל תסתירי ממנו את המצב) שזה לא נורא אם לא יעמדו 2 הסבתות שלך בחופה. הכי חשוב זה שאת ותמיר וההורים האהובים תעמדו בחופה. כל השאר זו תוספת. ואת יודעת לפעמים אומרים "כל המוסיף גורע...." בהצלחה כרמית

שמופית

New member
תודה שירלי וכרמית,

אני מודעת לקטע הזה שהרצון שלי לסימטריה בחופה הוא קצת מגוחך, ובאמת אני לא אלך לאמץ לי סבים וסבתות לפני החתונה רק בשביל לשמור על הסימטריה
נראה לי שאני פשוט אצטרך להתרגל לרעיון של חמולה מתחת לחופה. אני חושבת שאני גם אדבר עם הרב ואגיד לו שלא יקרא למשפחת X ומשפחת Y אלא פשוט יקרא בשמות של אלו שצריכים להיות על הבמה. ואם הסבתות יעלו בכל זאת - אז שיעלו. האמת, עם כל האהבה אליהן, זה מעצבן אותי כי זה מין רגע אינטימי כזה, ופתאום הם הופכים אותו להמוני

אני גם רוצה לומר משהו חומר למחשבה

אני לא רוצה להיכנס לתוך ניבחי ההתלבטויות של כל אחת ואחד מכם אבל אני כן רוצה להעמיד את העניין בפורפורציות קצת אחרות, תראו טקס החופה נמשך בדרך כלל 15-25 דקות בממוצע. נכון זהו הטקס המרכזי אבל האם בשבילו לא כדי אולי לכבד את הזקנים מאיתנו במשהוא שאולי יגרום להם קצת נחת?? אמא שלך שמופית עושה בחוכמה כאשר היא "מתעלמת" מהדברים של האמא השניה (לא זוכר מי זו הייתה בדיוק) ואולי גם את צריכה לעשות כך תראי אני אומר: "כולה טקס חופה..." מה זהעשרים דקות לעומת 6 שעות של ערב המסיבה או כל החיים???? חייבים להיות פרקטים ואם אפילו נצליח לגרום למישהו מקרובי המשפחה שלנו נחת ואפילו לרגע אז למה לא??? ואולי בעקבות החתונה אנשים יחזרו להיות בקשר יותר טוב אחד עם השני ואז יוכלו לומר שהחתונה שלכם היא זו שאיחדה את המשפחה. לכן עצתי לך היא שתנסי לגרום לאיחוד ולא למריבה.... מקווה שתצליחי ושיהיה בכייף אייל...

שמופית

New member
תודה אייל,

אני מניחה שאתה צודק. הראש וההגיון אומר שאתה צודק. אני רק צריכה להתגבר על הפגיעה ברגש וללכת הלאה והכל יהיה בסדר. אתם צודקים לגמרי ותודה לכולכם על העידוד
אתם פשוט נהדרים

הילית*

New member
שמופית יקרה, רק עכשיו קראתי את

הודעתך כי לא הייתי פה. אני אגיד לך איך היה אצלנו ולדעתי את יכולה ללמוד מזה. לבן זוגי היה מאוד חשוב שלא נובל לחופה על ידי ההורים. הוא בכלל רצה טקס כמה שיותר צנוע, וחופה כמה שיותר עדינה. לא דיברנו על הנושא יותר מדי ולמעשה יותר זרמנו עם הדברים. לפני החתונה בכלל לא דיברנו עם ההורים איך הולכים לחופה וכד´ וגם למען האמת אני חייבת להודות שנפלו בחלקנו הורים שלא התערבו יותר מדי ונתנו לנו די יד חופשית עם הרצונות שלנו (מאחלת לכל זוג לפני החתונה). חמש דקות לפני החופה אמרנו להורים שיעמדו כבר בחופה ואנחנו רוצים לצעוד יחד לחופה וגם אז החלטנו ששני השושבינים החמודים שלנו (דרך אגב קראו להם נועה ורועי....) ילכו לפנינו. מבחינתי ליד החופה יכלו לעמוד מי שרוצה ובסופו של דבר עמד אחי ומשום מה לא עמדו האחים של בן זוגי. מה שאני מנסה להגיד שמי שרוצה וזה חשוב לו שיעמוד מתחת לחופה וכמובן כל עוד וזה לא מפריע לצילומי החופה ולעומס על הבמה. אבל הייתי גם מצפה מאמא שלו לאור הפתיחות המדהימה של אמא שלך גם להתחשב, אם כי אני גם מבינה אותה משום שלכי תסבירי לסבתות גאות שהן לא יוכלו לעמוד מתחת לחופה של הנכד שלהם ותהיה הסיבה אשר תהיה. ובינתיים קבלי ממני
ו

שמופית

New member
תודה גדולה הילית ../images/Emo70.gif

כנראה שזו בעיה שלי - לתכנן תיכנונים בלי לשאול לדעת הסובבים. אמנם זה יום החתונה שלי, והייתי רוצה שהוא יתנהל בדיוק כמו שאני רוצה, אבל צריך להתחשב גם במשפוחה. מסתבר שאין מה לעשות. מזלי שאמא שלי מוכנה להיות גדולה ולוותר, אפילו שאני יודעת שהנושא מאוד מאוד כואב לה.

מולדת.

New member
לא יודעת כ"כ מה להגיד....

בע"ה אבל אני מקווה שהכל יסתדר בסוף
יום טוב! מולדת

למעלה