קצת גיוון ממשחק הציטוטים?

Popeye78

New member
קצת גיוון ממשחק הציטוטים?

שירשור שחקנים ושאר מפורסמים אשר נתנו הופעות אורח בסדרה, לדוגמה: ג'יי לנו ודיויד האסלהוף בתפקיד עצמם בפרק '20 שעות בלוס אנג'לס'. כריסטיאן סלייטר בכמה פרקים באמצע עונה 4 כ(סא"ל?) ג'ק ריס. שחקנים אשר שיחקו ב:פרקליטי ל.א., M*A*S*H, אפוקליפסה עכשיו, גריז, חברים, ילדים חורגים לאלוהים וכו' זה לא חוכמה.

גיוון זה טוב ../images/Emo3.gif וגריז גרם לי לחיוך

[אני מניחה שהכוונה לסטוקארד צ'אנינג, נכון ?] אמנם אני צריכה לצאת עוד כמה דקות, אבל בשלוף עולים לי טום סקריט כסנאטור בפרק שראיתי אתמול, constituency of one ; היה השחקן ששיחק את Major Dad בתפקיד איש צבא שהתעמת עם ליאו ב-War Crimes ; השחקנית שמשחקת את פריס גלר בבנות גילמור הופיעה בתפקיד המתמחה שמדליפה את האלכוהוליזם של ליאו (היא נראתה לי מוכרת אז בדקתי) ; לא יודעת אם Yo-Yo Ma נחשב, אבל כמובן... ואני אחשוב על עוד, כי יש לי פרצופים בראש אבל עוד לא שמות (הבחור שמשחק את בריהיל, וזה שמנחה את capitol beat וגם זה מהתוכנית השניה, ש-CJ מתעמתת איתו) ועוד.

o n o f f

New member
טוב כמובן גם:

גלן קלוז בתור שופטת בעונה ה5, וגון גודמן בכל עניין החטיפה של זואי, שהחליף את הנשיא, ומתיו פרי כמובן:-*

Popeye78

New member
תודה על התיקון

שמח שיכולתי להעלות חיוך על שפתייך. לורה דארן כזוכת פרס משהו בתחום הכתיבה/שירה בפרק The US poet laureate. מרק הרמון בתור סימון (a.k.a. agent sunshain). גב' לאנדינגהם שיחקה את אלוהים כמה פעמים בג'ואן מארקאדיה.

דרגות באנגלית היה הביזנס שלי

[או לפחות חלק ממנו] אי-שם בימי הצבא העליזים. ובאמת החיוך היה מאוד במקום היום... כרגע ריק מוראניס וסטיב מרטין מספקים אותו ב-Little shop of horrors. קולהקבוד על התוספות - נכון שזו הייתה גב' לנדינגהם בג'ואן ? חשבתי שהשתגעתי... ולגבי לורה דארן- היא שחקה בתור, כמובן, ה-poet laureate, כלומר "המשוררת השנתית" שטובי היה מטורף אחריה... אנסה לחשוב על עוד.

Popeye78

New member
מה לכל הרוחות עשית בצבא?

תחשבי טוב, יש עוד הרבה הופעות אורח ומפורסמים, אבל להשתדל לתת לאחרים צ'אנס. דרך אגב, האם ראית את הקטע שעשו עם אל גור?

שישי בצהריים, בין עיתון ל-TV

הגבר ישן ואני מתפנקת. אבל אני מפסיקה להסתכל על עטיפות ה-DVD. יאללה, שאחרים יעבדו.

השחקן הותיק קארל מולדן

הופיע בתפקיד הכומר של הנשיא בפרק על עונש המוות (אאל"ט Take this Sabbath Day, אל תשאלו אותי באיזו עונה - אני זוכרת פשוט כי לא מוציאים להורג בשבת...). מדובר בשחקן ותיק ומכובד ששיחק באיש הציפורים מאלקטרז ועוד מלא סרטים של מלחמה"ע ה-2. אבא שלי מאוד אוהב אותו... ואני זוכרת שמרטין שין סיפר עד כמה הצילומים של הסצינה הזו היו מרגשים עבורו.

Popeye78

New member
לא נראה לי שמבטאים את השם שלה כך

וכמובן שיש עוד נציגות ב-CSI...

Popeye78

New member
לא ממש

חורחה הוא מקסיקני עם שפם, זיפים וגופייה שהיתה פעם לבנה. עשיתי חיפוש קטן ו-IMDB טוען כי מבטאים את השם שלה ג'ורג'יה. אני מתנצל על שהטלתי ספק.

חוץ מהקטע של השפם, נשמע טוב

לא יודעת, זיפים עושים לי את זה. מאידך, חוץ מזיפים, אני אוהבת את הגבר שלי נקי. אבל אני גולשת... פופאי ידידי, let this be a lesson to you.

אגב, כשאתה אומר עוד נציגות,

אתה מתכוון לאיינסלי, אני מניחה ? כי אם גיל גריסום היה מופיע בתפקיד אורח, תאמין לי שלא הייתי שוכחת אותו...
GEEKS RULE !

Popeye78

New member
שוב פעם את מניחה נכון

ואני מוסיף לרשימה את אדוארד ג'יימס אולמוס בתפקיד שופט בית המשפט העליון רוברטו מנדוזה המשחק בין השאר בחידוש לסדרה Battlestar Galactica בתפקיד קפטן/אדמירל אדאמה.

ועוד כמה

ג'ון לרוקט המדליק בתפקיד היועמ"ש טריבי אדם ארקין (נדמה לי) בתפקיד ד"ר סטנלי קיוורת' וכמובן השניים שהזכרתי קודם - טד מקינגלי בתפקיד המגיש של capitol beat וג'יי מור בתפקיד taylor reid (אותו הייתי צריכה לחפש כי לא זכרתי)

buffgirl

New member
מארק הרמון, בתור שומר הראש של

סי.ג'יי, ובן זוגה
עד הסוף הטראגי
הם היו כאלו חמודים

o n o f f

New member
אפרופו שיקאגו הופ...

יש גם את אההה שכחתי את השם שלו, הוא משחק את הפסיכולוג של ג'וש, ואחר כך גם את הפסיכולוג של הנשיא.....נו ניראה לי בשקאגו הופ כראו לו ד"ר אהרון...

למעלה