קצת גיוון ממשחק הציטוטים?

אסל

New member
אדם ארקין

בשיקגו הופ קראו לו ד"ר אהרון שאט, והוא היה מנתח שם, ואח"כ ניסה גם להיות פסיכיאטר. והשחקן גם היה בדמות אורחת של איזה ווירדו ב"חשיפה לצפון".

sansi22

New member
טוב אני לא פעילה בדר"כ..

אבל.. קורניליוס סייקס בפרק the drop in משוחק ע"י רוקי קרול משיקגו הופ. הקטור אליזונדו ששיחק גם הוא בשיקגו הופ ששיחק בפרק על היום הולדת של אבי.. שדונה הפכה לקנדית בתור המרצה לפיזיקה לשעבר של סם -דלתון מילגייט. רון סילבר ששיחק בארון של ורוניקה בתור ברונו ג'יאנלי. האל הולברוק הותיק ב-gone quiet בתור יועץ למשרד החוץ. ויליאם פיכטנר ששיחק את השופט מגרידי בעונה החמישית בפרק the supremes וגם בסרט הסערה המושלמת והיט. ג'יימס קרומוול ששיחק את הנשיא לשעבר נוסף בפרק שבו הופיע גם ג'ון גודמן בעונה החמישית ששיחק גם בסודות אל. איי ובייב. ג'ייסון אייזיקס ששיחק את החבר הצלם של דונה בעזה, שיחק גם בפטריוט וטוקסידו. בריאן דנהי מסרטי תעלול קטלני ובחזקת חף מפשע ב- 90 miles away. סטיבן קולפ בתור סנטור האפלי- מנהיג הרוב, שיחק בג'אג. וזהו בינתיים, אם אני אזכר.. אני אוסיף בהמשך.

WOW ועוד מילה על ג'ייסון איזאקס

א. הוא משחק גם את לוציוס מאלפוי בסרטי הארי פוטר (סליחה, אם יש רפרנסס לבטלסטאר גלקטיקה ובייב, מותר הארי פוטר). ב. הוא יהודי, ורווק.

Popeye78

New member
איך?! איך?!

איך את מזכירה BSG, בייב והארי פוטר באותו המשפט? כל כך מהר עוזבים את ג'וש?

sansi22

New member
תראי אכן ברח לי מהראש..

אבל אני האחרונה שאגיד משהו על הארי פוטר.. אוהבת לראות את הסרטים.. ומכורה לגמרי לספרים.

Popeye78

New member
קודם כל ברוכה השבה

ההודעה שלך עשתה לי בעיות כי אני זכרתי שג'יימס קרומוול שיחק את אבא של CJ בפרק The long goodbye. עכשיו סוף סוף יש סדר. דונלד מופט (Donald Moffat) בתור אבא של CJ. הבחור שמשחק את Q ב-Star Trek:TNG בתור חבר של ג'ואי לוקאס ב20 שעות בלוס אנג'לס. אוליבר פלאט כיועץ המשפטי של הבית הלבן אוליבר באביש.

ofra6

New member
עוד הופעות אורח ראויות

-Felicity Huffman - לנט מ"עקרות בית נואשות" - -steven culp - רקס מ"עקרות בית נואשות" - בתור - Speaker of the House -כמובן - מרי לואיז פרקר, כיום משחקת בWEEDS, שאגב לאליסון ג'אני יש שם הופעת אורח. -Christopher Lloyd- מ"בחזרה לעתיד" מהפרק שהיה עכשיו ביס, "THE WAKE UP CALL". -Mark Harmon - בתור סימון דונובן -לילי טומלין- בתור דבי _טוב זה ברור). זה מי שעולים לי לראש כרגע

באיחור היסטרי, אבל אני מודה שחיפשתי

אמנם עברו בערך 10 ימים מהשרשור הזה, אבל בעקבות פרומו בטלביזיה לטראנס אמריקה, תהיתי איך זה שפליסטי הופמן המקסימה לא הופיעה בבית הלבן. אז הלכתי ובדקתי, וכמובן שהיא כן הופיעה- בתפקיד אן סטארק, ה-COS של מנהיג הרוב בסנאט בפרק The Leadership Breakfast.

Popeye78

New member
דרך אגב

גם בינגו בוב וגם ויל ביילי משחקים סוכנים בשירות החשאי בסרט 'בקו האש'.

ofra6

New member
תסתכלי הודעה אחת קודם

כתבתי את זה שפליסיטי הייתה הודעה אחת לפני ההודעה שלך...

למעלה