קצת גיוון

hospital_food

New member
קצת גיוון../images/Emo124.gif

אנונימוס מה קרה? בזמן האחרון בכל הקנסים וכל פעולה או משהו בסגנון, אנונימוס מסבירה רק לגביי פיטום אווזים, נכון, נושא מאוד חשוב, אבל תגוונו. גם היום , העצרת היית בעיקר על הפיטום. אנונימוס זנחה הרבה דברים והיא מתעסקת רק בפיטום אווזים אנשים אומרים "מה,אני בעד זכויות בעלי חיים אני לא אוכל כבד אווז" וזה חרא כי כבד אווז זה אכזרי לא פחות מתעשיית הביצים והחלב ואנשים חושבים שזה יעני התעשיה היחידה שאכזרית ושכול השאר זה בסדר..

Gal-Mo0D

New member
את האמת, אני מסכים עם הגישה של

אנונימוס - פיטום אווזים הוא נושא אכזרי ביותר שרוב הציבור תומך בהוצאתו מחוץ לחוק ולכן עדיף להתמקד בנושא (מבחינה תעמולתית) עד שהנושא יוצא מחוץ לחוק ואז לחזור למתכונת "שידורים" רגילה.

האפי לי

New member
ההתמקדות היא בגלל בג"צ

זו עובדה נוראית אבל קיימת שנושא זכויות בע"ח בארץ כמעט לא זז, ולמרות שאני לא מדוברי העמותה אני מאמינה שההתמקדות בפיטום היא כדי להראות כמה חשוב לנו שבבג"צ יקחו את ההחלטה הנכונה- לאשאני מבינה מה יכול לגרום להם להחליט אחרת

lilithmm

New member
ההתמקדות בנושא פיטום האווזים

נובעת מההתנגדות לתהליך הפולשני והמכאיב אותו עובר האווז כמה פעמים ביום. תהליך הפיטום עלול לקרוע את הוושת וגורם נזקים מגודל האיברים הפנימיים בגוף האווז. אפשר "לייצר" כבד אווז בלי פיטום ובכך למנוע את הסבל המיותר.

hospital_food

New member
את זה אני יודע

קצת הבנת הנקרא, לא הטלתי ספק בכמות הכאב והנזק שבפיטום, אני מודע למצב וכואב לי מאוד. אבל כמו שאמרתי, יש עוד הרבה נושאים לטפלם. וחס וחלילה אני לא מטיל ספק באנונימוס, הם עושים עבודת קודש .

lilithmm

New member
טעות בהבנה

העניין הוא שכבד אווז כרוך בסבל נוראי שאפשר למנוע בכך שימכרו כבדים של אווזים שלא פוטמו, ואז כבד אווז יהיה באותה רמת סבל של חיות המשק הנמכרות לבשר כגון בקר ועופות. וכן, הסבל של אווזי הפיטום עצום מסבל רוב חיות המשק האחרות כנראה מהעובדה היחידה שמתבצע בהם תהילך פולשני כמה פעמים ביום. בנושאים האחרים לא קל לטפל, כי אנשים לא יפסיקו לאכול בשר בזמן הקרוב. אבל את הסבל של האווזים אפשר להקטין באופן מיידי. בתעשיית הבשר רוב הסבל שנגרם הוא בלתי נמנע. מי שרוצה בשר צריך לשחוט. אבל בשביל לאכול כבד אווז לא צריך פיטום ומכאן נובע ההבדל.

feline9

New member
לילית זה מאוד לא מדויק

את כל הסבל הכרוך בתעשיה ניתן לצמצם, בכל אחד מ"הענפים": ביצים, בשר רגיל, בשר טרי וכו´. נושא האווזים הוא נושא בעל appeal גדול מאוד ולכן אנונימוס מנסים לקדם אותו, ושמים אותו כדגל המאבק. הסבל לא נגרם מן השחיטה. השחיטה היא רגל אחת בקבר כבר אז זה לא מה שמשנה בעיני. פיטום האווזים מרתיע אנשים רבים, ולכן טוב ל"גמור" עם זה קודם.

למעלה