קצת הקצנתי לאחרונה עם MTM

PureSHIT

New member
את כבר מעצבנת.

Lqpark

New member
חבל לעלות את אחוז הגירושים בארץ

גם ככה אנחנו בין חצי לשליש, לא מספיק?

Lqpark

New member
עוצמה לא חייבת להיות תמיד מלווה בווליום מאור

יש המון שירים שקטים שיתנו לך פי 10 יותר עוצמה משירי כאסח,
אני יכול לתת לך רשימה של שירים שקטים שהם הרבה הרבה יותר עוצמתיים מ- Bleed It Out.

אם עוצמה היא התשובה אז השאלה היא איך אתה מלחין, איך אתה כותב, איך אתה מפיק, איך אתה מפתיע ואיך אחת מחדש. ולא כמה גיטרות נוגנו בשיר או כמה פעמים צסטר הפעיל מבערים. לא! אם זה מה שאתה רוצה אז לינקין היא לא הלהקה בשבילך!

shaharEB

New member
בגלל זה שאלתי אותו, הוא לא התכוון לעוצמה

מבחינת מילים, כי כאלו יש כמעט בכל השירים -אם לא בכולם- והרבה מהעוצמה בשקטים.. הוא התכוון עוצמה מבחינת סאונד,קצב,ווליום. זו הייתה כוונת המשורר

"אז לינקין היא לא הלהקה בשבילך " אני מחכה לתגובה של מאור על זה

Lqpark

New member
אם ככה הוא מודד מוזיקה אז הוא פשוט חתיכת

גועל נפש

PureSHIT

New member
בוהו אני שרון ואני יפה נפש ובכיין עולם

צא מהסרט שלך, אני אוהב את המוזיקה שלי עם קצב ורועשת - שתהיה מזרחית, פופ, רוק או כל תחת אחר.
אני -שונא- שירים שקטים. זו לא מוזיקה בעיניי כשכלי הנגינה עושים כלום ושום דבר בשיר.

Lqpark

New member
זאת לא הבעיה, העניין הוא שההבחנה שלך בין

מוזיקה טובה למוזיקה פחות טובה נמדדת על פי כמות הרעש ולא על פי איכות היצירה, וזה פשוט מזעזע!

PureSHIT

New member
לינקין היא חלק מפאזל

היא לא הלהקה היחידה שלי, אבל בהחלט העיקרית :) תהיה בטוח ששירים כמו APFMH ו-SIB זוכים אצלי למקום של כבוד הרבה יותר גבוה מזה של Iridescent שיכול גג לעזור לי להירדם.

PureSHIT

New member
תגיד, אתה לא מכסח אותו בדרך כלל?

מה קרה שפתאום כבודו אוהב את האלבום, אומר שהוא טוב ועוד חושב שהוא מושקע? P:

Lqpark

New member
יש שם כמה חלשים שכנראה קיבלו יותר מידי

תשומת לב, וכן.. גם קצת היסחפות עם הזרם...
באלבום יש המון שירים מעולים, הוא פשוט נורא, נורא! נורא!!! אישי (גם שים לב שהם כמעת בכלל לא שרים ביחד) מצד שני כתוצאה מהאישיות הזאת הוא יצא נורא מושקע.
חוץ מזה הוא גם נורא נורא! נורא!! פוליטי, ולצערנו אנחנו לא חיים באמריקה אז זה עוד יותר מקשה להתחבר.

אני זוכר שבפעם הראשונה ששמעתי אותו התבאסתי תחת, אפילו באתי לפורום כדי לפרוק את זה.
זאת גם היית הפעם ראשונה שלי בפורום, כתבתי את מה שכתבתי ולא חזרתי אליו יותר עד ATS

MTM אלבום טוב ומראה צד אחר ואישי יותר של הלהקה, אלבום מקסים למרות שהוא לא היה מגובש. אבל אני עדיין אוהב אותו.

למעלה