קצת חבל שהפורום גווע

bigm2

New member
אין על מה לכתוב

אם הם היו נכנסים לפה יותר ועונים על השאלות היה קצת יותר חי פה

זרה 38

New member
אז איך נוכל להחיות את המקום הזה?

כל רעיון, לאו דווקא שקשור למקלדת, יתקבל בברכה.

bigm2

New member
אז ככה

תחרות "פורום המקלדת" תרשמו סיפורים ואז הגולשים יצביעו ואז אני וזרה 38 נבחר את הסיפורים הטובים ביותר והם יפורסמו בבלוג שלי:)

לא טמבל

אני לא מסכימה. אני חושבת שאפשר בינינו לעשות משהו שיעורר אחותנו וידחוף לכתיבה יוצרת. אל תזלזלו ביכולתכם להעביר ביקורת בונה. אינכם פחות טובים מהמיקלדת!

police267

New member
אני ראשון-אהבתי את הרעיון

אז הנה זה בא http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=411409 בואו נתחיל אלון

עת הזמיר הגיע

מותח, קולח אבל לדעתי קצת יותר מדי מסובך. כרגיל, כתיבה יפה וקצבית. זה התרגיל המפורסם של דורית בכתיבה בלשית ולדעתי יש לך כשרון לנושא. מה עם תשובות לאימיילים שלי?

זרה 38

New member
קליל ומשעשע בעיניי../images/Emo13.gif

אהבתי את הביטוי "נימפה משולחת רסן". משעשע.

police267

New member
בבקשה...

על כוס קפה. ד"א הספר שלי נבואת האלגוריתמים יצא השבוע לחנויות. תוכלי להתרשם גם באתר של הספר www.idea-f.net/nav/alog.html דרך אגב מה קורה עם הספר שלך? אלון

bigm2

דווקא רעיון נחמד. העיקר שתהיה איזושהי פעילות. האמת שאני עסוקה עכשיו בהוצאה לאור של ספר שסיימתי.

הפורום שגווע

כרגיל, מסכימה אתך. אני עדיין ממשיכה להכנס כל יום לפורום ומקווה למצוא מישהו שם עם רעיון חדש. חוזרים ללימודים עוד שבוע ואולי זה יתן קצת רוח כתיבה. בינתיים אני ממש מיובשת. היה ממש כיף בפורום.

זרה 38

New member
מסכימה איתך לחלוטין, אודיה.

ובהחלט- זה שירים את הכפפה אינו טמבל. ספרי לנו על הספר שלך, אודיה. אני ניסיתי לפני כמה ספרים לעשות את זה- זה אמור היה לעלות הון ללא התחייבות להפצה. ויתרתי ובבית דפוס הוצאתי 10 עותקים של קובץ סיפוריי. חילקתי לכל מוקיריי ובכך תם. אך לא נשלם, אני מקווה.

זרה 38

New member
ואני מתחילה ללמוד בשבוע הבא!

עריכה לשונית והבאה לדפוס, זה שם הקורס. אחת לשבוע במשך שנתיים. נכון שיהיה כיף?

slili22

New member
איפה?

היי, סקרנית לגבי הקורס - איפה את מתחילה? האם זה לימודי תעודה? כמה עולה קורס כזה?

rachely111

New member
כמוני כמוך אחותי../images/Emo141.gif

גם אני הוצאתי לבד שני ספרי שירה, אחד עם 50 שירים, והשני עם 20 שירים , מכרתי משניהם נגלה אחת,גם חילקתי, והשאר בבוידם, ומה הלאה, זה מאד קשה, כמונו יש רבים, וטובים מאיתנו, אולי אחרי הגלגול הזה, ילדינו יעשו הון מכישורינו, הסופרים אומרים לנו אל תתיאשו, אבל איך, אם זה גם הוצאה ענקית, בימים אלו, וגם צריך יחצנות מעולה (וגם מרפקים), אז מה....... אחותי, זרה 38, תהני מחייך ובבוא היום אולי..... שלך רחלי ג.

הספר שלי

עברתי הרבה בדיקות והתלבטויות. הוצאות לאור פושטות לך את העור (אם הן בכלל מוכנות לקבלו). אני מדפיסה לבד (אחרי עריכה) ומצאתי מישהו שכנראה אחתום אתו על הפצה ופרסום בתנאים טובים לדעתי. ברגע שהדברים יתבשלו - אשמח למסור למי שמעונין בפורום את כל הפרטים הטכניים והכספיים. הספר ייקרא "מעבר להרי חושך"- בעקבות מכתבים שנמצאו בעליית גג אחרי 80 שנה. יומן שבין דפיו נמצאה שושנה לבנה מיובשת. תל-אביב של שנות העשרים, אהבה עזה שפגעה כברק בלאה ואברהם. היא ילידת הארץ, הוא תייר מתורכיה, שפתם היחידה היתה שפת האהבה. מחסור בעבודה, בעיות כלכליות. נדידה לתורכיה למציאת פרנסה על רקע החיים השמרניים במדינה מוסלמית, מעמד האשה הנחות, בעיות משפחתיות ונסיון לא להתפרק מגעגעועים למולדת שטופת השמש ולמשפחה האוהבת.

למעלה