קצת חבל שהפורום גווע

shoona

New member
תגובה רצינית

בשבת בבוקר (כנראה שממש אב ממש משעמם לי, ואולי בעצם את ראויה לתגובה רצינית) אני חושבת שהפורום גווע מהסיבות המאד ברורות מאליו, שאין לנו כאן בפרוייקט הזה, שום דבר טבעי שמחבר בין הקוראים, מעבר לרצון להביא את הסיפור שלנו לנחלת הכלל. מכיוון שכל העסק כולו התנהל בצורה תמוהה משו (לדוגמא אני עד היום לא קיבלתי ביקורת מאף אחד ונבחרתי)החל מאיסוף הסיפורים, מעורבות הסופרים, תהליכי הבחירה, הזמנים שחלפו בין הודעות צוות המקלדת, הקריאה לצילום הספר (הרבה מהכותבים היו בחופשה רחוק)איסוף החומרים האישיים על הכותבים, (מה למשל עם האופציה לקבל אפשרות לתקן את שגיאות הכתיב,עריכה בחלק מהסיפורים) וכו'... והכי חבל לי שלא נערך מפגש עדיין בין כל נבחרי הפרוייקט לדבר איתם על מה עומד לקרות ומתי ! ולא אני לא חושבת שזו אחריות של הכותבים כאן. יש חלל גדול בין רצינות ומעורבות הכותבים הנבחרים לבין הניהול המעשי של התוכנית כולה וחבל נורא כי יש כאן המון כישרון והמון אהבת מילים בין המשתתפים. ובודאי הזדמנות גדולה לגלות כישרונות אמיתיים, שהתחבאו בוירטואליה יותר מדי זמן. אז בוקר אור, אני בדרך לים המלח ולמדבר, לאסוף מחשבות לא וירטואליות.

זרה 38

New member
../images/Emo20.gifאני מעריכה את יחסך הרציני ../images/Emo20.gif

לסוגיה שהעליתי. אולם כמו בתחילת הדרך- גם עכשיו, אני אופטימית. העניין של כן ביקורת לא ביקורת כנראה אינו קשור ישירות לבחירה הסופית. כי "תעתוע" שלי הוביל בתגובות לכל אורך התחרות ונבחר סיפור אחר- שנבלע בהמון אחרי אולי חצי יום ברשימה. אבל מי שמחליט את ההחלטה הסופית עשה את הבחירה שלו, וזאת לא סיבה ממשית לכעוס עליהם. כאמור- אני אופטימית ואילו את- תבלי יפה בים המלח

rachely111

New member
את מאד צודקת../images/Emo88.gif

את כל כך צודקת, אני למשל, היו לי תגובות, וגם נחסם לי בלוג, ובכלל לא נבחרתי, את צודקת, זה בכלל לא לפי הצבעות,זה גם לא כולם קראו את כולם, אז זה לפי סופר אחד שלא אהב את הסיפור וכך נפל גורל, אני לא חושבת שזה צודק . אולי אפילו יותר טוב להוציא את כל סיפורייך לבד או אולי הוצאה לאור תאהב את סיפורייך ותוציא לך את זה חינם, מה את אומרת ? ובכלל , מישהו אמר פה, אם קוראים את הסיפורים פה אז למה בכלל לקנות את הספר ? בקשר לפגישה יותר רצינית, נקבע אנחנו מקום יותר קטן,וכך נוכל לזהות . רחלי ג. נ.ב. הסיפורים שלי הם: להב הסכין,בין שמיים וארץ,מרש רוסי.

shoona

ניתחת נכון את מה שקרה עם הפורום והנהלת המקלדת. גם רחלי צודקת מאחר והסיפורים חולקו בין שופטים שונים - כל אחד וטעמו, כל אחד ושיפוטו. יהיה נפלא אם מישהו יארגן פגישה של אנשי הפורום מאחר ובאמת היה תענוג להשתתף בו.

למעלה