קצת חדשות..

bret24

New member
קצת חדשות..

ufc 146 : ביגפוט נגד ואלסקז ורוי נלסון נגד גונזגה.
הטיעון של אוברים ללמה הוא נתפס: היה לו פציעה בצלעות והרופא הביא לו תרופה שאוברים לא ידע שיש בה טסטוסטרון {אותו טיעון של כל אחד שנתפס} הוא נשבע שהוא אף פעם לא השתמש בסטרואידים ומבטיח להוכיח את זה.
פרנק מיר טוען שדוס סנטוס בטוח חושש ממנו כי הוא הכניע את האיש שמלמד אותו ג'יוגיטסו {ואני חושב שאם האיש שמלמד את ג'וניור דוס סנטוס ג'יוגיטסו נתן תוך דקה כמעט נוקאווט למיר אז מיר צריך לחשוש}
אנדרה דידה המאמן של שוגאן טוען שושגאן כיום בכושר הכי טוב שלו אי פעם {מתברר שהוא הגיע לקרב עם הנדו עם פציעות רציניות},
נקווה שהוא צודק, אני עדיין חושב שהיחיד שיכול לנצח את ג'ונס בלייטהביוויט זה שוגאן בריא
ולסיום מייק טייסון אומר בראיון חדש איתו שאין לו בכלל ספק שאם הוא היה נולד 20 שנה מאוחר יותר הוא היה הולך לMMA ולא לאיגרוף.

yair_bar

New member
מנהל
גם אם אני הייתי נולד 20 שנה מאוחר יותר הייתי

הולך ל-MMA ולא הייתי בטלן ספה כמו היום

udi102

New member
שוגון =חלקי חילוף

כולו מפורק ,אני לא מבין איך הוא נלחם עדיין , אחרי כל קרב שלו הוא נפצע או לפני בכל אופן מתי בפעם האחרונה הוא לא היה פצוע ?! ודי כבר להתלונן שהוא לא היה כשיר מול הנדו ,לפני הקרב אח שלו אמר שהוא בכושר הכי טוב שהיה אי פעם ! כמה בולשיט יש בMMA ,דרך אגב אם הוא לא היה כשיר למה הוא עלה להלחם ?????? להתלונן על זה אחר כך ?! נמאס כבר מהבילבולי ביצים והתלונות !

דרך אגב זה לא שוגון שמדבר זה המחנה שלו ,מעניין אותי לשמוע ראיון עם שוגון על מה הוא חושב , על הקריירה שלו בשנים האחרונות חבל שכל הזמן מראיינים את אותם לוחמים .

udi102

New member
שוגון לפני הקרב מול גונס היה בריא !

אח שלו אמר שהוא בכושר הכי טוב אי פעם ובלה בלה בלה בלללללללללה בלה , הוא לא יכול לנצח את גונס אף אחד בLHW לא יכול .

bret24

New member
אל תשכח שהוא בא לקרב מול ג'ונס

אחרי כמעט שנה וניתוח קשה בברך.

udi102

New member
החלמה מהניתוח חצי שנה

ועוד חצי שנה הכנה לגונס זה מספיק ואפילו יותר מזה אולי מעכשיו לוחמים יעשו הכנות של שנה בין קרב לקרב ? מה זה בדיחה ? חוץ מזה ההחלמה מהניתוח הזה לא היתה חצי שנה אלא שלושה חודשים ,גם אם נגיד לשוגון שיש ול קרב עוד שנה מול גונס הוא יבוא פצוע ,עזוב אותך משטויות תירוצים תמיד אפשר למצוא . אבל שוב זה לא ששוגון מתרץ אלא המחנה שלו מבלבל כל היום את המוח .

BeniTaz

New member
הלוחם שיכול לנצח את אנדרסון סילבה חתם ב-UFC

הקטור לומבארד חתם סופסוף. נקווה שיתנו לו קרב טייטל שוט.. בקיצור, מישהו רציני או גג 2 קרבות עד סילבה. יאללה.. עכשיו יש עניין ב-MW. נקווה שלא יירד ל-WW.. במידה וכן הוא היריב הקשה ביותר ש-GSP יכול לפגוש. הולך להיות מעניין..

http://www.mmaweekly.com/bellator-champ-hector-lombard-jumps-to-the-ufc

זקס11

New member
נסחפת

לומברד ניצח רק בררה עד כה. הוא צריך להוכיח את עצמו מול לוחמים אמיתיים. אני די בטוח שמוניוז או סונן אוכלים אותו בלי מלח.

Guetaz

New member
הלוואי שאתה צודק ולא תהיה לנו

אכזבת ג'ייק שילדס שנייה

BeniTaz

New member
איזה אכזבת שילדס

אני ממש לא טענתי ששילדס בדרך לאינשהו.. ההיפך.

Guetaz

New member
אני לא זוכר מי טען מה אבל

אני זוכר בבירור שהיה הייפ מטורף בפורום לגביו...

udi102

New member
לגבי מי ? שילדס ? אני אמרתי שGSP יתעלל בו

ואמרתי שהקרב לא יגיד לסיום חמשת הסיבובים אבל בזה אעיתי ,מה אני אשם שילדס ברח מקרה סטייל אווונס

BT24

New member
שילדס לא ברח, GSP היה אימפוטנט בקרב הזה

ואני אוהד GSP.

זקס11

New member
GSP קיבל אצבע בעין

והוא היה עיוור רוב הקרב. הוא ניצח קרב שבכלל היה אמור להיות NC.

למעלה