קצת חדשות..

udi102

New member
ועדיין GSP הלוחם הכי גדול של הספורט הזה

ביחד עם פידור ולא מגיע לסילבה להזכר איתם באותה נשימה בכלל

זקס11

New member
לפחות שילדס הגיע עם הישגים

הוא עלה משקל, ונצח לוחמים טובים, כאשר בראשם את דן הנדרסון.

לומבארד ניצח לוחמים מדרג ז'. אז בבקשה לא להשוות, כי ההשוואה פוגעת בשילדס.

moich

New member
יש! סוף סוף, כמה חיכתי לזה.

לדעתי הוא כן ירד לww כי ככה הןא דיבר בזמנו, אנשים לא מבינים כמה הוא מפלצת, לב מגן שהתאמן איתו בזמנו, אמר שהוא היה הספרינג פרטנר של בובי לאשלי, כי אף אחד לא היה מצליח להרים את לאשלי, הוא אמר שזה היה נראה כמו נמלה שסוחבת הר, וחוץ מזה גם אם הוא לא יזכה בתואר, עדיין כל קרב שלו בצבע, גם קרב של 5 סיבובים כמו שהיהעם שלמנקו, היה תענוג.

מרקו בי

New member
הגיע הזמן כבר

למרות שזה כבר ידוע שהufc חיזרו אחריו בחודשיים האחרונים.
חבל שמוניוז קיבל את ווידמן, הייתי מעדיף שיהיה מוניוז לומבארד ושווידמן ישתפשף עוד קצת.

udi102

New member
זה די צפוי ....

אבל עד הקרב עם סילבה יש עוד שנה וחצי ,הרי סילבה מגן על התואר פעם בשנה ,הוא הגן באוגוסט לפני היפני המטומטם אוקאמי וביולי מול סונן בלאס וגאס (בהחלט יכול להיות לנו אלוף חדש בלאס וגאס משום שבברזיל לא היה לו סיכוי כלל ) .

לומבאד לוחם מבטיח כבר שנים , אני חושה שצריך איזה קרב מול טופ קונטדנר כמו בלפורט להוכיח מה הוא שווה שלא ישב סתם בחוץ .

danielmo1

New member
WOW סופסוף

באמת הגיע הזמן, כבר הייתי בטוח שהוא לא יחתום בחיים או שיחתום בגיל יותר מאוחר ממה שהוא עכשיו

וואלה לוחם עמידה מפחיד, נראה מה הוא יכול להציע בליגה של הגדולים

mbenyaacov

New member
סמים, סמים סמים..

סילבה הורג את כולם כי הוא באמת LHW ולא MW... (כמו שג'ונס הורג את כולם כי הוא HW ולא LHW
לומברד הוא הגרסא הגברית של סייבורג. סה טו.
וכן, הוא יהרוג את סילבה. סילבה יקבל את המכות של החיים שלו עם נוקאאוט עצבני

yair_bar

New member
מנהל
על מה אתה מדבר?!?

תסתכל ברשימת הנצחונות שלו - אין לו אף קרב נגד TOP20 אפילו בקבוצת המשקל. סילבה אוכל אותו גם בזכות הריץ' אבל לא רק. אל תשכח שכשאתה עולה ל UFC אתה נכנס לעולם של הגדולים. וכשאתה עולה מול העכביש אתה עושה במכנסיים עוד בשלב ההכרזה על הלוחמים.
אגב, במחלקה יש לא מעט שיכולים לנצח אותו לדעתי.

נ.ב. אם במקרה הוא מנצח את סילבה - שכח מכל מה שאמרתי

danielmo1

New member
לומברט מאוד עוצמתי

אבל הוא בעל מימדי גוף קטנים במיוחד בריץ'
הוא מאוד אגרסיבי ומסיבי אבל לדעתי אם הוא לא תופס את סילבה במכה חזקה אין לו שום סיכוי מולו, למרות ששוב, הוא לוחם מעולה לדעתי

BeniTaz

New member
הוא לא אמור לעמוד איתו.. זאת טעות

הוא יוריד אותו לקרקע בקלות וישלוט שם. הוא חתיכת בהמה.. ובשונה מסונן הבנאדם ג'ודוקא אולימפי וכבר שנים שחורה ב-BJJ. הוא לא יחטוף הכנעה. יש לו גם את ה-GNP הכי חזק בעסק. אני מנסה לחשוב איך אנדרסון יתמודד מולו ולא מצליח לדמיין. מצ'אפ כל כך גרוע לסילבה.

danielmo1

New member
את האמת עם המסה שיש לו

אפשרי לראות איך ישלוט בו בקרקע, אני תמיד דמיינתי אותו עומד ומחליף מהלומות עם סילבה, אבל גם זו אפשרות
עוד לא יצא לי לראות קטעי קרקע שלו, אשמח אם תביא איזה משהו לצפייה צחי

BeniTaz

New member
היילייטס

שדיי מראה עליו
http://www.youtube.com/watch?v=ZW6c18K8LR4

במהלך הקטע רואים איך הוא זורק שם את אברסול (עם המכנסיים הארוכים) בהטלת ג'ודו. אברסול כזכור מתאבק דוויזיה 1.. עם טייקדאון דיפנס מדהים.

BeniTaz

New member
אנחנו לא מדברים על דירוג.. אנחנו מדברים

על יכולת. גם שג'ון ג'ונס נלחם נגד אנדרה גוסמאו וג'ייק אובראיין היה ברור לי שהולך להיות כאן אחד הגדולים בספורט.. ונראה לי לעוד רבים. אתה רואה איך לוחם זז בזירה, את ארגז הכלים שלו, את העוצמה שלו.. וכן, זה לא בא ברגל לנצח בצורה שבא הוא ניצח את כל הלוחמים האלו.

הוא ניצח שמות יפים מאוד.. בריאן אברסול (שדפק מ-GNP!) ושלמנקו הם לוחמים אנדרייטד, הרבה יותר טובים מלייטס, ארווין, קוטה ולות'ר אגב. לא בטוח שהוא ינצח.. זה הימור, אבל יותר טוב מכל מה שיש לקטגוריה הזאת להציע ואם אני צריך להמר אז אני מהמר עליו.

yair_bar

New member
מנהל
אני אופתע לראות אותו מתקרב להישג מול סילבה

בלי להימצא חיובי בבדיקה סמים

למעלה מכך, הייתי מתחיל קרבות ראשונים שלו נגד בריאן סטאן, נייט מרקוויד, סונן ואז אליפות מול סילבה

mbenyaacov

New member
הבן אדם שותה סמים על הבוקר.

הוא נראה כמו גרסה מוקטנת של הענק הירוק.
האגרוף מלא בסמים ורק הם נראים כך. מתאגרפי עבר אולי לקחו סמים אבל תסתכלו על עלי. הוא מעולם לא נראה כך.
הסמים שינו את מבנה הגוף.
ובל בדיקת סמים מפתיעה סטייל הבדיקה שעשו לסייבורג ולאוברים, הוא יגיע לקרב מול סילבה ויעניק לו נוק אאוט אחר כבוד.

Guetaz

New member
אני לא ממש הבנתי אותך...

אמרת: "ואני חושב שאם האיש שמלמד את ג'וניור דוס סנטוס ג'יוגיטסו נתן תוך דקה כמעט נוקאווט למיר אז מיר צריך לחשוש"

איפה שמעת על דבר כזה?

IamStalker

New member
מתי נוגירה נתן KO למיר???

אם אני זוכר נכון זה מיר שנתן לו KO, לא?

Guetaz

New member
זה בדיוק העניין...

שהאיש שעובד עם דוס סנטוס על BJJ זה נוגירה. תראה שוב את הקרב

למעלה