קצת חומר ל"נשות החתולים"

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

daud

New member
קצת חומר ל"נשות החתולים"

החתולה שאימצה אותי הייתה משגעת אותי לא קצת וזה לא קל כי היא חצי פראית ושורטת לא קצת. אז אחרי שיטוטים בנט התברר שיש לזה כמה סיבות ו אחת מהן היא העובדה שהיא פשוט משועממת אז קניתי לה צעצוע אחרי ששאילתרתי לה משהוא נחמד שעניין אותה משרוכים ישנים. מה שקניתי זה מין עכביש מפרוות ארנבת תלוי על חוט אלסטי ו ההצלחה פשוט מדהימה הצעצוע שקיבל את השם "טרף" פשוט שיעשע אותה ברמות על!!! היא מושכת אותו לכל מיני מקומות עד לסוף המתיחה של החוט כדי להחביא אותו ואז היא רובצת עליו והוא בסופו של דבר "בורח" לה!!! מין טרף שלא נגמר על משקל סוכרייה שלא נגמרת!!! מישהיא אמרה לי שזו התעללות בחתולה אז שחררתי לה את החוט כדי שהיא תוכל באמת להחביא אותו, איזה התעללות ואיזה בטיח??? היא ממש הביאה לי את הטרף ואז רצה למקום שם הוא היה תלוי וביקשה ממני לתלות אותו שוב
נכול לעכשיו היא עברה מלישון איתי במיטה ללישון מתחת ל"טרף" כדי לשמור עליו שלא יברח לשום מקום וחוץ מזה היא בקושי מתייחסת אלי ו היא אפילו בקושי אוכלת!!! אני מתכוון יחסית למה שהיא היתה אוכלת קודם צריכת המזון שלה ירדה ב75% אם לא יותר והיא הרבה יותר רזה ואתלטית.
בקרוב אני מבטיח לצרף תמונות של הטרף והחתולה, אני רק צריך לשים ידיים על מצלמה דיגיטאלית מה שלא כ"כ קשה כי היום לחצי מהחברים שלי יש אחת או בפאלם שלהם או בטלפון הסלולארי.
חוצמ"ז בבקשה ספקו לי המה החתולים שלכן אוהבים לשחק???

שריק 7

New member
וואו- דאוד! איזה מהפך עברת!

מאדם שלא שם על חתולים, למטפח אמיתי. בכלל לא ידעתי שיש כאלה צעצועים, ושהרעיון שלהם יעיל וחשוב לחתול. אני רק יודעת שמדי פעם החתול העצל שלי צד לו בחוץ משהו: מסתם לטאה ועד עכבר שדה- ונהנה להביאם הביתה ולשחק איתם. הוא לא גדל על המשפט: באוכל לא משחקים... ובאמת התברר שהוא לא זומםם לאכול אותם, אלא רק להריץ מפינה לפינה בחדר אבל אנחנו, שנגעלים מהגוויה הגוססת, מעולם לא חיכינו לראות איך הוא מבצע "שמירה" על הטרף. לא איפשרנו לו לישון לצד ה"מציאה"..... שרי

mira ker

New member
שרי, בעלי חיים יכולים למות משיעמום

כמו בני אדם. אחת הבעיות של המחלה שלנו שהיא נורא משעממת. כי אין לנו מספיק גירויים. אנחנו הופכים להיות בטטות, מרוב שאנחנו לא יכולים לעשות כלום. לכן חשוב מאוד עניין אמיתי...בחיים. יהיה טוף מירה

daud

New member
מירה כאן יש מקום להתמודדות...

אני אישית נלחם להכניס עניין חיובי בחיים עד כדי כך ש לפעמים אני לא מצליח כ"כ לעשות דברים אחרים ש"קשורים" למחלה כמו לדוגמה להיות כאן בפורום
בכל אופן אישית אני חושב שאפילו אנשים עם בעיות גדולות משלנו מצליחים לחיות מעבר למחלתם ו עוד לא הזכרתי אסירים ושאר אנשים שבאמת מרותקים למקום אחד בגלל נכות שהופכת אותם לממש משותקים כן לפעמים הראש מתעייף אבל צריך להשתדל לחיות

daud

New member
11 ש"ח בקוסמוס

עכשיו אני עשיר ויכול להרשות לעצמי להוציא 4ק"ג אורז על צעצוע לחתול

mira ker

New member
דאוד, הסיפור של על החתולה והטרף

פשוט מצחיק ומהנה. אהבתי לקרוא. אשמח אם תספר עוד התנהגויות מהחתולה שלך. יהיה טוף מירה

sarche

New member
הצעות למשחקים עם החתולה:

קודם כל, משמח אותי לשמוע שהחתולה נשארה אצלך - סיפרת בעבר שמצאת לה בית בירושלים ושיש לך אלרגיה. שמחתי לשמוע שמצבך השתפר ואני מקווה שאתה בדרך הנכונה. משחקים שעובדים עם החתולים שלי: נוצות - נוצת טווס ארוכה : אפשר להחזיק אותה כך שהחתול ירצה לקפוץ לגובה ולתפוס אותה, אפשר להזיז על הרצפה (כמו "הנחש בא") והחתול מנסה לתפוס. נוצות קטנות יותר: החתולים שלי מאד אוהבים ללעוס אותם (לכן כדאי לשטוף אותן קודם לכן במים וסבון) ולהקפיץ אותם באוויר עם הידיים הקדמיות. כדור עם חרוז בפנים שמרשרש, אפשר להכין עם המיכל של הצעצוע מהביצה של קינדר שבתוכה גרעין של מישמיש, או משהו אחר שירשרש. מה שכתבת על השרוכים מאד מתאים לעוד משחקים: אפשר לתלות את השרוכים על ידית למשל ולחבר להכל מיני: נוצות, חרוזים וכל העולה על הדמיון. החתולים שלי גם אוהבים מאד להביא "צעצועים" מבחוץ: לטאות, עכברים, נחשילים, מקקים. אחת אפילו בוכה (באמצע הלילה) כשהצעצוע מפסיק לפעול (מת). אגב, ראיתי תוכנית בבי.בי.סי שמציעה רעיונות שונות לפתרון בעיות התנהגות של חיות מחמד, ובה נתנו רעיון איך להפעיל 2 חתולות סיאמיות מופרעות שהרסו את הבית. שם הגדילו לעשות והכינו חדר שלם ובו הפעלות שונות: שטיח שתלוי על הקיר ועליו יכולות לטפס, מתקני טיפוס מחבלים שמשתלשלים מהתקרה וכיו"ב. זה עבד מאד יפה!!

mira ker

New member
סרקה, זה נמשע כל כך כייף. לא הייתי

מתנגדת להיות חתול לחצי שנה בלי פבירו. חחחחחחחחחחחחח

daud

New member
אני עכדיין אלרגי ../images/Emo10.gif

לגבי נוצות איכשהוא זה לא יעבוד עליה היא נינג'ה היא מקפיצה את הגרבים שלי כאשר אני מקפל אותן לכדור בכלל נראה לי שהיא חושבת שהיא כלב

daud

New member
מירה לבקשתך עוד סיפור ../images/Emo54.gif....

בהקשר של ביצועים של כלב אז יש לי שכנה ש יש לה כלבה ו היא שמעה שהבאתי לחתולה עצמות של צלעות חזיר שאכלתי ביו הולדת שלי ו היא אמרה לי שחתולים מקלפים רק את הבשר ואעוזכים את העצמות אז הסכמתי לתת לכלבה שלה את העצמות ו היא עלתה עם הכלבה החתולה התנפלה על הכלבה כאשר היא התקרבה לאוכל שלה וגירשה אותה, כאשר הן ירד במדרגות עם העצמות היא פשוט רדפה אחריהן!!! אח"כ אותה שכנה סיפרה לי שרוב הכלבים בשכונה כאשר הם רואים את החתולה הרזונת שלי שיש לה רק עין אחת ואוזן וחצי פשוט עושים עיגול מסביבה כי הם פוחדים ממנה!!!
מקווה שניפגש היום בכנס ביי

daud

New member
מירה היה מחמיא לי אבל לצערי...

הבנתי שההתנהגות ה"ערסית" שלה נובעת מזה שלא רק שהיא הופרדה מאמא שלה בגיל צעיר אלא גם שהיא איבדה את העין שלה בגיל צעיר מאוד אולי אפילו נולדה בלעדיה. למען האמת כאשר "פגשתי" אותה לראשונה היו לה שני אחים חברותיים שחורים כמוה רק עם "פרצוף קומפלט". ו היא הייתה תמיד רזה ומסכנה והתחבאה בשיחים כי כניראה היה לה קשה להגן על עצמה אז כאשר שיחקתי איתם שחקתי גם איתה ופיתיתי אותה לצאת מהמחבוא וליטפתי אותה ובהדרגה היא למדה לא לפחד ממני כפי שהאחים שלה לא היו פוחדים. אז את האח הכי חברותי לקחו שני סטודנטים כדי שיינקה להם את החדר במעונות או את הדירה ברמת אביב מעכברים (הלואי וחתולים היו מנקים דירות וחדרים). האח השני היה חרש אבל מאוד ג'אבר וחזק היה ביחד איתה כל הזמן הם שמרו אחד על השניה, היא היתה ה"אזניים" שלו והוא היה הלוחם והעיניים. היא היתה ממש "קוראת" לו כאשר היו באים אנשים להאכיל את החתולים וביחד הם היו נלחמים על המנה שלהם מול החתולים הגדולים יותר. ו כמובן מול הכלבים ולפעמים העורבים שלא מתביישים לנסות ולגנוב
אז ככה היה עד שהוא נדרס (חרש ושחור וחושך זה צירוף לא טוב) בקיצור היא נשארה לבד ו התחילה לחיות חיים של הסתתרות מצד אחד ויציאה למלחמות כל פעם שנתנו אוכל כאשר לא היתה לה הרבה הצלחה יחסית ו אז היא גם נכנסה להריון ו בשלב הזה התחלתי לתת לה אוכל (אני לא מאכיל חתולים וקודם הייתי רק מלטף אותה ומשחק איתה) והייתי משתדל לאפשר לה לאכול בלי שחתולים אחרים יתקפו אותה ו אז שכנה רחמנית לקחה אותה לניתוח של הפלה ועיקור ונתנה לה חיסונים אבל היא כבר החליטה שאני האבא שלה ותמיד הייתה יוצאת מהמחבוא שלה כאשר הייתי עובר ברחוב ו אני המשכתי לתת לה אוכל פה ושם וגם הייתי מלטף אותה ו היא למדה לעלות אלי הביתה כי ככה הייתי מאכיל אותה בלי שהיא תצטרך להילחם מול חתולים אחרים ו לבסוף היא גילתה שאצלי חם ו בהתחלה התנחלה בסלון ו אח"כ "כבשה" את כל הבית
ומצאתי לה בית אבל בעייה כי היא פראית מדיי אז בינתיים כל עוד אני כאן כניראה גם היא כאן!!!

mira ker

New member
אני מבינה שמשחקי ה"טרף" מורידים

את התוקפנות הפראית שלה. נראה לי שהצלחת לביית אותה. כל הכבוד על הסבלנות. יהיה טוף מירה

daud

New member
סרצ'ה יש לה כבר צעצוע שני

בובה של פינוקיו על קפיץ מארוחת ילדים במקדונלדס אבל אין כמו ה"טרף"

daud

New member
אז זה יהיה כמו ה"טרף"

כבר יש לה אחד כזה ו יש לו פרווה והוא מריח כמו ארנבת אז למה לא לגוון ?
עם הקפיץ אני יוכל לשחק איתה כדורגל!!!

למעלה