קצת חומר ל"נשות החתולים"

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

sayv

New member
הפכת לאיש חתולים או שנדמה לי?..

תולו אוהב כל דבר עם זנב- מכדור עם חבל עד ממש עכבר פרווה קטן (זה להיט!), כדורים רגילים לא עושים לו את זה... הי להיט - זה שהם משחקים בינם לכין עצמם כדורגל ורצים ביחד אחרי איזה כדור שזורקים להם.. ככה זה כשיש 4.. כיף.. בעיקרון אבל- טיפ שלמדתי לאחרונה- כשהם מתנפלים על ידיים/רגליים- לזרוק להם צעצוע- שיתגלגל ויחלוף על פניהם וישוך את העין- האינסטיקט שלהם הוא פשוט לרדוף אחרי זה ולעזוב אותנו במנוחה (לכמה זמן אני לא ערבה..) - ככה המוח שלהם בנוי- מתביית על גירויים. ציידים נו מה...

mira ker

New member
עושה לי טוב על הלב לראות חתולים

רצים אחרי "ציד". הם כל כך חמודים. מסוגלת לשבת שעות ולהתבונן במשחק של חתולים. אז למה אני לא מאמצת חתול ומעדיפה כלב? כי כלב הוא חיה יותר תלותית, וזה מתאים לי. כלב קולט את הרגשות שלי ואני את שלו. אנחנו מבינים אחד את השניה חחחחחחחחחח. יהיה טוף מירה

dodo281

New member
הי מירלה ../images/Emo13.gif - ../images/Emo108.gif ../images/Emo107.gif

גם אני
גידלתי גם חתולים, גם כלבים - שנים רבות. בעשור האחרון - עלבה - נשמה טובה וליידי אמיתית . ו- נכון - כלבים מהווים חברה אמיתית - חמה , שובת-לב ומבינה- מאוד ! וחתולים ?!?! אוי - כמה מצחיקים
ועל אחת כמה - גורים
מי שלא חזה בחבורת גורים - 4 - מטפסת על וילונות בסלון - ועושה נדנד פראי - הפסיד בגדול !!!
שאימם - נהגה לעמוד למטה - צופה - מודאגת וחסרת-אונים - אמי- לעומת זאת - היתה משועשעת מאוד - והתירה להם לעשות זאת - כל זמן שרצו, והוילונות ?!?! מסכנים - לא יכולים לדבר - אך - נפלו פניהם, גם נפלו
-

למעלה