קצת חתולים לנשמה

sayv

New member
היי מירל'ה- ממש אהבתי את התמונות!

מיייאאוווו.... פרררררר...

daud

New member
ואם מדברים על חתולים אז

יש לי חתולה שהחליטה שכאן הבית שלה ו בגלל שאני אלרגי לחתולים אפשר לומר שהיא השתלטה לי על הסלון
אני פשוט לא נכנס לתוכו אלא עם שואב אבק
כל יום כאשר מתחילה סערה אז היא מתייצבת אצלי בבית מה שאומר שהיא תישן אצלי ותעיר אותי כדי לפתוח לה את הדלת. חוצמ"ז היא נהינית להשחיז ציפורניים על הטאביז היפאניות שלי (מין נעליים מכותנה) והיא הצליחה להפיל לי פעם את הראוטר שבבית כאשר היא ניכנסה לתוך המחשב כי הרעש של המאוורר עיניין אותה
האמת אני לא בנאדם של חתולים אבל אפשר לומר שאיכשהוא החתולת רחוב הזו מצאה את הדרך להתברג לי לחיים ופתאום מצאתי את עצמי מטופל בחתולה
) לפחות בימי

daud

New member
לא זו שבאה היא...

אשכרה האם אמר של הגדרת "חתולת רחוב", בכלל לא ניראית חמודה

daud

New member
לשלי יש כמה שערות שיבה מרוב צרות../images/Emo13.gif

mira ker

New member
דאוד, ניסיתי לחפש את החתולה שלך

ברשת. אבל היא החליטה שהיא לא מספיק פוטוגנית בגלל הכמה שערות שיבה שצמחו לה בראש מרוב צרות. תבקש ממנה בפעם הבאה שתגיע לביקור, שתביא תמונה עדכנית. ואולי אתה תועיל בטובך להביא לנו צילום ממנה? יהיה טוב מירה

daud

New member
היא לא ברשת היא אצלי בסלון ../images/Emo54.gif

היא החליטה לאמץ אותי סופית והתנחלה לי בסלון, מזל שאין לי כלום כמעט שם
אז נכון לעכשיו אין לי כ"כ מה לחפש שם ו אין טעם שתחפשי אותה בנט או ברחובות כי היא כבר לא שם
בכל אופן אני מצאתי לה כבר בית חם אבל רק בעוד כמה שבועות אז בינתיים היא כאן
תמונות אני אנשה דווקא לצלם עם המצלמה הדיגיטאלית של השכנים ואני מתכוון לפרסם אותן כאן, בלי נדר.

mira ker

New member
יש לך חתולה שאימצה אותך, איך

חיות מרגישות לאן להגיע. אף חתולה לא אימצה אותי. וגם לא כלב. נשמח לקבל תמונות דיגיטליות ממנה.

tiaa1

New member
אימוצים....נק' עצובה....אותנו אימץ

הופה הי השחור עם כתם לבן .... ומילקי -שחור לבן כמו פליקס שהעברנו למש' זהבי... והגורה החומה נורית....שעד היום אני מיצרה כל כך שלא השארתי אותה בבית, אבל קמה קואליצית חתולים+ילד שהסבירו לי ב 2 לפנות בוקר שאימא חולת תשישות לא יכולה לרדת 3 פעמים ביום,ואין מתנדבים בע"ם

למעלה