קצת להשוויץ...מותר?

or83

New member
רגע רגע

איך מוזגים גינס באירלנד ראיתם? כמו שאתם מוזגים גולדסטאר (בדוק) יש בברוקלין בר שיש לו את עיטור הזהב של גינס על איכות המזיגה ומסתובב פה עוד אחד בפורום שהיה שם ויודע ששם מוזגים את הגינס בצורה אנכית וללא 45 מעלות עוד דבר: בבואנוס איירס יש בר שנקרא קילקני ששייך לחברת גינס וגם שם לא מוזגים גינס בשני שלבים. דבר אחרון: תנסו פעם גולדסטאר במזיגה איטית אצל מטי בשוק בדרום תל אביב. אתם לא חוזרים לאף בירה אחרת בשום מקום אחר.

rustynail

New member
גולדסטאר המממממממ(בטון של הומר...)../images/Emo72.gif

א. אין לי גולדסטאר בפאב לצערי. ב. היום גינס נותנים מתנות ועיטורים לכל אחד...:) ג. הסתכלתי בספרון הדרכה של גינס שחילקו לנו...יש זווית, כנ"ל סירטוני הדרכה רשמיים! ד. מזווית אחרת באירלנד מזגו לי לפי הטקס גם בגינס וגם בכפרים ובמקומות הפחות תיירותיים. ה. עניין של טעם יש לי קבועים שמתעקשים מזיגה אנכית ויש על זווית אני אוהב את הטעם של הזווית וככה חונכתי לכן כך אחנך מי שירצה מוזמן לעשות את זה בדרכו שלו כמילותיו של פרנק. ו.תקפוץ בסיינט פטריק לבר האירי הקרוב, אין מצב בעולם שתקבל מזיגה נכונה, תקף בכל מקום בעולם. ז.במקומות רבים קיימת גינס של 8 אחוזי אלכוהול, מזיגה שונה....לי היתה לא טעימה בעליל(מבקבוק).לעניין בואנוס איירס..... ח. מה דעתך על ב' הסיבה לתחילתו של השירשור בכלל! ט. כל עוד הלקוח מרוצה מה זה משנה....צ'ירס!

or83

New member
זיפו זה בקטנה

אני מכיר מישהו שטס למסיבה של בגרמניה כי הוא הציע לסוכן סמוי סמירנוף, הייתה על זה כתבה בבלייזר שנה שעברה.

rustynail

New member
גם מאצלנו טסו לברלין איזה 2-3 לא זוכר בדיוק

הם חזקים בסמויים קוקה קולה ושות' סמירנוף זה גם שלהם....

or83

New member
זיפו זה בקטנה

אני מכיר מישהו שטס למסיבה של בגרמניה כי הוא הציע לסוכן סמוי סמירנוף, הייתה על זה כתבה בבלייזר שנה שעברה.

Symbolic

New member
לא ידוע לגבי כל אירלנד

אבל בבארים שהייתי בדאבלין (והייתי בהרבה מאוד ברים שם) מוזגים לפי הספר.

D221

New member
שמע

אין סוף להתפלספויות, בכל דבר. חלילה לא מזלזלת, באמת כל הכבוד ויש לך יותר פזאם ממני מאחורי הבר ומשתמע שאתה באמת יודע על מה אתה מדבר ("הסיבה מאחורי כל הטקס מזיגה הוא השימוש בחנקן והמרקם הנוצר כתוצאה מהשימוש בו והלכידה שלו בנוזל, חנקן בורח, מרקם משתנה") אבל לדעתי זו עדיין בסך הכל בירה. ישבו אצלי לקוחות שהיו נוסעים לתל אביב בשביל גינס ועכשיו באים אלינו, והם מאוד מרוצים, גם מהמזיגה וגם מהבירה. ישב אצלי מישהו שעשה קורס גיניס בדאבלין, ותאמין לי שהוא היה מאוד מבסוט ממה שהגשתי לו ואיך שמזגתי. אז שב, אין סוף לקונצ'ים. לשם העניין, אני אמזוג אחת כמו שאני מוזגת, בפעמיים כשהכוס עומדת ישרה על המתקן ואחת כמו שאתה עושה ואני אגיש לו. חבל שאני לא שותה גיניס אחרת הייתי עורכת את הניסוי על עצמי. בכל אופן, אני אדווח לך על הניסוי
לילה נפלא

tal1g

New member
יש להם קטע שחרר

העיניין עם המזיגה יוצר מסורת שזה טוב. אני זוכר סיטואציה עם משקיף שבא לתת לברמנית זיפו. נו התשובה שנתקבלה הייתה מה קורה עם הטיפ!

maxfain

New member
תלת חי..

אותם אנשי וודקה רד בול, עדיין ישתו. את אותם 5 אנשי הוודקה רד בול, אתה עדיין תשרת בזמן שאתה מוזג גינס אחת. אם אתה לא יכול לעשות כמה דברים בבת אחת, אז אולי מקומך לא במקום לחוץ. אם כן, אז אין לך שום בעיה בעצם.

maxfain

New member
סטנדרט=סטנדרט

וזה לא משנה אם זה בעייתי בזמן לחץ. אצלנו בשיא הלחץ, עדיין מוזגים גינס כמו שצריך, למה? ככה. אני אגיד את האמת, נתקלתי בהרבה ברים באי הבריטי שלא מוזגים גינס כמו שצריך, ות'אכלס? לא הוריד לי מהאיכות.. אבל, ככה צריך וככה אני עושה ומקפיד שאצלי יעשו.

למעלה