קצת לפני כנס עולמות - גם אני מתרגש

BORG 972

New member
קצת לפני כנס עולמות - גם אני מתרגש

כמעט 10 שנים אנחנו עורכים כנסים ומייחלים לבואם של שחקנים אורחים 'כמו בכנסים מחו"ל'. (לא שזה יותר או פחות "טוב" או מכבד או מכובד מבמאים או מפיקים - אבל זה שונה ומיוחל ולא נעשה עד הכנס הקרוב) אני בטוח אמנם שרוב רובם של חברי פורום זה ואני בינהם היו מעדיפים לראות שחקן ראשי ממסע בין כוכבים, אבל מגיעה לפה שחקנית ראשית, מהשורה הראשונה של השחקנים בשורה הראשונה של סדרות המד"ב לדורותיהן. ובכל זאת, זו שחקנית מבבילון 5 ושחקן מתיקים באפלה שמעלים יחד מופע סטנד אפ על מסע בין כוכבים. ההתרגשות גדולה, אני שמח שעולה ביכולתנו סוף סוף לגרום לזה לקרות ומקווה שבעתיד זה גם יקרה בכנס אחר עם שחקן ממסע בין כוכבים. מצפה לראותם שם, ושניקח יחדיו חלק במאורע הייחודי

n i v1

New member
אני מבין אותך

אבל רוצה רק להגיד לך שאל תצפה שאנשים ישתתפו איתך פה ברגשנות כי אנשים לא אוהבים להביע פה את רגשותיהם, לצערי. ואני רק רוצה לומר שגם אני מתרגש לקראתה ותודה שחלקת את זה איתנו

Esmena

New member
האמת שלאט-לאט..

אני תופסת את הסיטואציה(ו-וואו,זה כבר מחר).ו-פאק,איך לומר את זה בצורה מעודנת,מתוחכמת וסאבטקסטואלית: מתרגשט לעללא.וכן,גם אני יכולה לחשוב על שחקנים (אבל לא יותר מדיי)מסטאר טרק או בבילון שהייתי רוצה לראות יותר כאן,אבל בכל זאת.הס מלהזכיר שמעולם לא הייתי בכנס כ"כ אטרקטיבי לחובבי בבילון, יהיה פשוט אפשר לדלג מאירוע בבילון אחד לשני במקום ללקט שלושה לכנס. העולמות הזה,העולמות הזה ,כולו בבילון: ]

BORG 972

New member
אכן, זה כנס יותר בבילוני מקודמיו

ויהיה כחלק ממדריכי הסדרות של סטארבייס גם מדריך בבילון חדש דנדש בדוכן סטאטרבייס, מגניב ביותר להחתים עליו את קלאודיה :')

papal

New member
אכן מחכה לכנס

אבל לא ממש מתרגש מהדמות של איבנובה האירוע היחיד שאני מתכוון להגיע אליו הוא הסטנד פ כי הוא איכשהוא קשור לטרק כל הכבוד ויישר כוח וחיזקו ואימצו למארגני הכנס שאירגנו כזה כנ גדול ונוצץ ומושקע ובמקום אחר שהוא לא הסינמטק (איזהביצים צריך בשביל זה!!!) אבל עבור טרקיים אמיתיים, הכנס הזה מאוד עני בתכנים:( אף אחד כאן כנראה לא אשם כי עולם הטרק גוסס ואירועי טרק לא מושכים קהל ובכל זאת זה מאוד מבעס:( בכל מקרה אני בטוח שיהי בהצלחה בכנס מתי יש מפגש מועדון?

TheBursar

New member
אני אישית בדיכאון...

אני לא אוכל להגיע לכנס כי מה לעשות? תקעו אותי משמרת לא קצרה בעבודה ויום אח"כ יש לי פעילות פר"ח למלגה וביום שלישי אני צריך לסיים להגיש כמה עבודות ואז רביעי שוב פר"ח וחמישי לנסוע לאילת וסופ"ש..... הקיצר - רואים שחיי אינם חיים ושאני אצטרך לקוות להגיע לכנס הבא...

AKIRA972

New member
גם אני עובד גם אני פרח גם אני לימוד

הקיצר מחר יש לי פרח אחרי זה עבודה שני בבוקר אני בכנס ואחרי זה בעבודה שלישי עובד זה ייתכן זה אפשרי גם לבקר עדיף מלא לבוא בכלל

BORG 972

New member
עליך, אני לא מאמין

אתה לא תגיע לסטנד אפ?? אתה מפסיד פה משהו של ONCE IN A LIFETIME, אנחנו מדברים על לעלות ךרגל לאקספיריאנס, וכשיש לך מופע כזה פה בארץ אתה תפסיד את זה?

AKIRA972

New member
הולך לישון - בדיקת פורום אחרונה

ככה זה לפני כנסים

CaptainOok

New member
הסטאנד-אפ היה אדייייייר!!!1!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קלאודיה ודין היו גדולים - כל אחד בדרכו שלו. הם שיתפו את הקהל בצורה מצחיקה וסוחפת, ופשוט עשו מופע Who's Line is it Anyway שחבל על הזמן. נהנית מכל רגע, וככל הנראה - כך גם יתר מאות האנשים שהיו שם
איוונובה איז גוד!!!!! (אה, וגם דין
)

n i v1

New member
יש תמונות שלה אצלי בבלוג

הלינק כאן, בינתיים יש שתי תמונות. בהמשך יהיו עוד כמה שלה :) היה צחוקים היסטריים היה נורא כיף לראות את כולם... (מי שלא בא ביצה סרוחה
)

זה היה פשוט קורע אני כ"כ אוהב אותה

ודין האגלונד הוא כ"כ מצחיק מצחיק מקווה שאני אראה אותך היום גם שם בארןע ההחתמה...

DDN

New member
הסטנד-אפ אכן היה ענק.

לא ציפיתי למשהו כל כך טוב.

Esmena

New member
מי מעוניין לשמוע על הארוחה

עם קלאודיה ודין?(אותה קנו לי בלי ידיעתי לכבוד יום הולדתי שהוא במקרה היום,אז בלי צעקות "בזבזנית מטורפת "וזה).

למעלה