קצת לפני כנס עולמות - גם אני מתרגש

Esmena

New member
רק לא רציתי לשפוך על הפורום מילים

מיותרות שלא ייעניינו את מי שנמצא בו וכתיבתן תהווה בזבוז זמן בעבורי,מה הלחץ?:p [אני בדיוק צריכה לצאת,אז בקרוב: ]

Esmena

New member
כך כמעט התנשקתי עם קלאודיה כריסטיאן

(או:זה דווקא לא בית קפה מצ'וקמק, אלא מסעדה עם ארוחת ערב די טובה,אבל חבל שהם חייבו אותנו על היין). אזהרה:לפניכם תיאור מאוד מפורט. ארוחת הערב ערכה שעתיים,כשכל קבוצה מקבלת כוכב אורח לשעה.כמה אנשים שהיו בקבוצה שלי קראו לדין-אני ממש מחיתי נגד זה-שיבוא לשבת איתנו. בהמשך מתברר שהיה מדובר ברעיון מוצלח,כיוון שהוא שבר את הקרח לקראת בואה של קלאודיה והשאיר משהו לחכות לו.בנוסף,דין הוא בחור מקסים,והוא התיידד איתנו במהירות רבה. מספיק רבה,כנראה,כדי שמי שישבה לידי הרגישה חופשייה אפילו לספר לו שהוא הother guy (לא דווקא הניסוח המדוייק שלה), ואין לה מושג מיהו,לקול מחאותיי.דין הגיב בצורה דיפלומטית להפליא וסיפר שבאמריקה ישנם כנסים שהוא יותר מוכר מקלאודיה ומקבל יותר שורות במופע (ואל תשאלו אותי איך זה מסתדר עם זה שהיו להם שניים וחצי מופעים עד עכשיו),וזה דווקא נחמד לו או משהו מעין זה .טוב. הוא אגב לא ראה בבילון מעולם,או רק כמה פרקים,ומוויאג'ר רק שניים-מה שמסביר את המופע שלהם ללא ספק.גיליתי גם שהוא דובב בסדרת הווידאו של אנימה שהייתה לקאלט אצלי(ריד אור דיי,ששודרה באייקון לפני כמה שנים,וכנראה גם אתמול לאחר שלא היה ניתן להקרין סרט אחר) ואצל חבריי,אלא שהוא לא ידע שזו סדרת וידאו,הוא חשב שהוא מדובב סרט קולנוע משום שהוא צפה בו באולם קולנוע בלוס אנג'לס,והיה מעט בשוק לשמוע שבסך הכל היה מדובר במשהו ששוחרר לוידאו ביפן.הוא סיפר גם שהוא צאצא של אצילים שוודים ולמעשה אף מקושר לאחת משושלות המלוכה,אבל אין לו תואר כי הוא קנדי וצאצא לא לגיטימי(משהו שם היה מחוץ לנישואין).ובכן,במיקרה פרסן(אשר אליו אינו קשור.בדקתי),רוזן שוודי מהמאה ה18,הוא דמות די קאלטית אצלי והוא גרם לי, יומיים לפני כן, בערך בחמש לפנות בוקר,במצב שעירותו ובריאותי הנפשית מוטלת בספק, לכתוב בהודעת אוואיי שלי באייסקיו I fuck swedish nobles(למעשה זה היה Go fuck swedish nobles,אבל ככה זכרתי את זה בארוחה).לאחר שכמעט נפל מהכיסא,הוא שאל אותי אם אני אכן עושה את זה.כתגובה בלעתי באלגנטיות מרק. את האקס-פיילס לא ראיתי(ולכן התלהבתי לשמוע שדובב בר.ו.ד,בחזקת,לפחות את זה ראיתי),אבל שאלתי אותו אם הוא מקבל הרבה "שאלות שיער". כמובן שכן.גם שאלתי אותו אם ידע שהיה-אמרתי שאיזהר מלקרוא לזה ריפאוף כי לא צפיתי בזה- ישראלי לתיקים באפלה.כמובן שלא.הוא מאוד הסתקרן מכך,גם כשהבחור שישב לידי ציין שאכן היה זה ריפאוף,וגם כשראה שרוב האנשים בשולחן לא ממש זוכרים את זה.כשאמרתי לו שזה קיבל ביקורות גרועות ורוב האנשים מעדיפים לשכוח שזה היה קיים , הוא אמר"רוב האנשים מעדיפים לשכוח שזה קיים?עכשיו אני באמת רוצה לצפות בזה!": ](כן, קודם לכן דיברו איתו על ההבדלים בינו לבין דמותו הטלוויזיונית .הוא אמר שהוא שונה ממנו.שאלתי אותו אם זה אומר שהוא לא גיק,והוא אמר בקול נעלב במיוחד"I *am* a geek!" אחר האמירה הזאת לא נשאר לנו מקום לספק]. לסיום(מכיוון שאתם ממש רוצים לשמוע כבר על קלאודיה),בחלק הוא דיבר עם שני אנשים על טאפ דאניסטנג שהוא חלק מהמופע בדרך כלל.שאלתי-רגע,רגע,טאפ דאנסינג או לאפ דאנסינג? זו שישבה לידי הגיבה בהתלהבות של "אני נורא אשמח לראות אם תעשה לאפ דאנסינג"והוא ענה- No, no lap dancing .there will be no fucking of swedish nobles! קשה להאמין-אבל באמת היה לנו קשה למסור אותו לקבוצה השנייה: ] קלאודיה..כמובן שאיתה לא הייתה לנו אווירה ידידותית וחופשית כל כך,אלא הרבה יותר דיסטנס ומטען רגשי.משום מה,כבר כשהתיישבה,בטרם עוד הוצגו בפניה כל השמות,גררו אותה שניים מהמשתתפים שהוצגו משום מה לשיחה משעממת(כלומר,אני מצאתי אותה משעממת,משום שאני לא מוצאת עניין בתחומים אלה.זו לא טענה אמיתית חלילה)על כלי נשק ואבנים יקרות.ורק אחר כך מישהי שלא הוצגה הייתה צריכה להזכיר לה שלא כולם הוצגו בפניה.נתתי לקלאודיה וורד,כשאני אומרת שאני מקווה שאין לה טראומה מוורדים אחרי הסיפור שסיפרה בQ&A,ושאני יודעת שזה קיטש ושהיא בטח קיבלה אלפי כאלה מהמעריצים,אבל ניסיתי לקנות לה משהו שיזכיר לה את ישראל אבל אין בחולון,כי זו לא עיר תיירותית.היא דחתה את ההתנצלות בדיפלומטיות,ואמרה שהיא תשים את הוורד על המיטה במלון שלה או משהו מעין זה.*חיוך טיפשי*. עכשיו ,זוכרים את הסיפורים של חברי הסגל , על זה שהיא רקדה איתם צמוד,נישקה אותם בהפתעה(ליאה)?זוכרים את הבחורה שהיא תפסה לה את התחת (מה שלפי דעתי מאוד פסול,גם אם את אורחת הכבוד של הכנס)במופע?זוכרים את כל השאלות הפרובקטיביות,כמעט-הצאות הנישואין?זוכרים את המופע?ובכן,האווירה בארוחה לא הייתה נגועה בכלום מזה.היא הייתה חולה,והאווירה הייתה אומציונלית,דיסטנסיבית ומכובדת,כמו שאמרתי לקלודיה-משום מה אנשים לא אומרים דברים מביכים כאן,כמו באולם.את הפתיחה האומציונלית נתנה מישהי(הערה:אני יודעת את השמות של רובם,אבל לא אם להשתמש בהם,אז נשאיר את זה ככה)שסיפרה לקלאודיה על התבגרותה הקשה,שניסתה להתאבד,ועל זה שבבילון,והיא כרול מודל,היה אחד הדברים שהציל אותה והחזיק אותה בחיים. קלאודיה התחילה לבכות,וצחקנו קצת על כמה שכולנו אמוציונליים,בגלל שזה שולחן עם רוב של בנות.כדי לרכך את האווירה אמרתי לקלאודיה"אה,לי אין משהו כ"כ מרגש לומר לך.זה רק שאת אלוהים ויש לך מחשוף נחמד".היא צחקה: ) מישהי הסבירה לקלאודיה על שירות בנות בצבא,כמדומני קלאודיה אמרה שהיא בעצמה רצתה להתגייס ומישהו אמר לה ללכת לישראל. מה שנתן את הטייטל להודעה הוא זה שאכן ניסיתי לנשק אותה.ביקשתי ממנה בעדינות,("יש לי יום הולדת עוד יומיים"),שנתנשק אחר כך,כי כשהיא מולי זה לא נוח.היא הסכימה מייד,ואף רכנה לעברי כדי שנוכל לעשות זאת על המקום. ..ואז אמרתי לה שהייתי חולה לפני שבועיים.ואז שום דבר לא עזר לי : /הגברת הייתה צריכה לנסוע לאוסטרליה בעוד שבועיים.אני ממש שמחה שאמרתי לה בכל אופן כי הדבר האחרון שהייתי רוצה הוא שתחלה.אז לאחר שניסיתי קצת להתמקח איתה,אמרתי לה והצבעתי על כוס היין-טוב,קודם תשתכרי ואז נתווכח.היא צחקה ואמרה שהיא אוהבת את דרך המשא ומתן שלי. [כדי לסגור את הנושא,ניסיתי כמה פעמים להתמקח עוד.כולל בסיום,בהתנהגות פתאטית ומפגרת,ואז אמרו לי שאני גורמת לה להרגיש לא בנוח-וויתרתי,התנצלתי בפניה שוב ושוב,"הייתי בסדר?""היית נהדרת"(הממ.מעניין אם זה"רק תעופי מפה עכשיו" או"אט ממש ש!!ה,גם אני בבעסה מג'ה"לא.אל תענו.).זה גרם לי לדאון קל לאחר הארוחה(היי!מי שמעצבן את איבנובה לא ייקבל מים חמים במקלחת,זוכרים),אבל אחרי חצי שעה הוא התחלף בהיי מטורף של "אשכרה ישבתי מולה".] לפחות קיבלתי אחלה טייטל.ןגם הצטלמתי מחובקת איתה.אירוע מביך/משעשע מספר שניים: סיפרתי (והיה המון רעש כשהיא ישבה איתנו),כמה רציתי לבקש ממנה את מספר הטלפון של מירה פורלן(דלן)בQ&A .בהתחלה היא חשבה שאני מתכוונת אליה,ואז כשהבינה שאני מתכוונת למירה,השוק לא פחת והיא הייתה כולה"לא,לא".ניסיתי להסביר שהתבדחתי.קצת קשה להם להבין את המנטליות של מי שגר במדינה מרוחקת וכל זה 100% פנטזיה מבחינתו,לדעתי.לא הייתי עושה דבר פלילי,לי בעצמי היה סטוקר וזה: /

Esmena

New member
[המשך]

שאלו אותה את השאלות הסטנדרטיות,כולל "למה עזבת את הסדרה בעונה הרביעית ?" שגרמה ליושבים לזעוק במחאה ולקלאודיה לכסות את פניה בידיה במלודרמטיות ואולי גם למלמל "לא,לא".לאחר מכן היא הודיעה שהיא רק צחקה,ולמרות שהיה זה האחראי עליה עודד,כמדומני,שרמז לה שהיא לא חייבת לומר,(אני:לכי לימד"ב /לרקר גוויד ותקראי,למה את מפילה את זה עליה שוב עכשיו)הסבירה בנחמדות ובקלילות(הרבה יותר משרבים שהיו עונים ,לדעתי)הסבר קצת שונה מזה שנתנה בג'יאומטרי אוף שדוס,שהסדרה בכלל נגמרה לפי הWB,והיא לא ידעה שתהיה עונה חמישית ולכן בינתיים הלכה וניסתה להיות ברשת אחרת.כשזה נשמע ככה זה נשמע הרבה יותר החמצה(לכל הרוחות,שוב,המחליפה שלה לא הייתה דמות)והרבה יותר לא הוגן כלפיה,אני מוכרחה לומר.ושוב שאלו אותה על טליה,ולהתלהבות רבים היא אמרה שהיא חושבת שהיא ואנדריאה(השחקנית שגילמה את טליה),כן התנשקו על הסט,אבל היא לא זוכרת בדיוק,להתלהבותם של רבים,שניסיתי לצנן בזה שאלו לא היו איבנובה וטליה.לא הלך.או שהם לא עושים את ההפרדה או שזה מספיק מלהיב מבחינתם.הוזכרה גם מערכת היחסים עם ביירון שהייתה אמורה להיות לה בעונה חמש,אלא שהיא לא ראתה עונה חמש ולכן היא לא יודעת אם זה היה יכול להיות מעניין או לא.שאלתי אותה,אם הייתה לה את האפשרות לבחור רק מערכת יחסים אחת-עם טליה,עם מרקוס או עם ביירון,מה היא הייתה בוחרת.היא אמרה שהיא חושבת שעם טליה.שוב,שתבינו מה הפסדנו.שאלתי אותה אם היא נשאלת הרבה על האודישן שעשתה לתפקיד סבן אוף ניין,כנראה שדווקא לא,ואמרתי לה כמה זה היה מוזר לי כי הדמויות והתדמית של איבנובה וסבן שונות כל כך.היא סיפרה לי שעשתה שבעה אודישנים לסטאר טרק, אחד מהם למלכת הבורג(היא בכלל לא זכרה שזה בורג, היינו צריכים לנסות להבין מדבריה ולהזכיר לה).עכשיו תבינו מה הפסדנו. או שלא.

CaptainOok

New member
וואו

1. כל הכבוד על הפירוט. אשכרה ישבתי וקראתי הכל
2. כשאני אומר "קראתי הכל", אני מתכוון יותר ל"ניסיתי לפענח את הכל". סורי, פשוט היה לי קצת קשה להבין מה קורה שם בכל המלל הזה, פה ושם היתה חסרה לי הפרדה לפיסקאות ועוד כמה דברים. מילא. 3. אוף! גם אני רוצה
4. שמח שנהנית

למעלה