קצת לרענן את האווירה ולעודד- שרשור תמונות!

Tripon1

New member
NICE

אמנם גברים מתים על חזה גדול

אבל לעניות דעתי, לרוב הנשים עם חזה מכובד יש מערכת יחסים של אהבה-שנאה עם הציצים שלהן. במיוחד אלו שהוא התפתח אצלן בגיל מוקדם יחסית. קשה להלביש אותו, קשה לרוץ איתו, לא נוח איתו בכללי - וכל מיני דברים שגברים נחסכו מלדעת :)

בגלל שעסקתי בספורט שידוע בדרישה לרזון מגיל מאוד צעיר, אצלי אישית הציצים תמיד לוו בשנאה מסויימת. התגברתי על זה עכשיו, אבל עדיין אני חולמת להתעורר עם ציצים קטנטנים כמו של דוגמנית.

אפשר להדחף עם עצה קטנה? מנסיון אישי

גם אני בעלת חזה ...גדול, אומנם אף פעם לא סבלתי איתו או משהו אבל בשנים האחרונות גיליתי שהכי נוח ויעיל זה חזיות ספורט,

אני ממליצה לך לנסות ולראות אם זה נוח לך ותאהבי, פשוט כי זה באמת מחזיק את החזה בצורה טובה(לא זז לשום מקום) וגם תחושת הנוחות במשך היום משתפרת פלאים מאשר עם חזיה רגילה,

חזיות הספורט הן חברותי הטובות ביותר

אבל להסתובב איתן ביומיום זה כזה מדכא! במיוחד שאני גם במדים, אז בכלל... גם לפי מה ששמעתי, הלחץ מהחזיית ספורט (שהוא יותר גבוה מחזייה רגילה) עלול להוות טריגר לסרטן השד. אין לי מושג אם יש אמת בדבר, אבל זה מפחיד

תשמעי גם על חזיות רגילות יש את השמועה הזו

אבל בתכל'ס אם את לא 24/7 עם חזיות אז אין סכנה ממשית, יש סכנה גם לצאת לרחוב ולהדרס אבל...אלה החיים,

אם את מכירה יפה טוב מאוד, אני אישית אוהבת את של נייק ופילה, הם הכי נוחות לי.

זה מדכא בהתחלה..אותי לפחות זה לקח זמן עד שהתרגלתי לחוזק של החזיה כי הם לא חזיות רגילות בכלל, ותופסות גם בגב. אבל בסוף התרגלתי ועכשיו אני רוכשת אך ורק חזיות ספורט, מדים זה דבר לא הכי נעים. בבית אני משתדלת או בלי או גוזיות כי...אווף לפעמים נמאס ממשהו שחונק וסוגר עלייך, וסליחה על החפירה

את חמודה ממש!

ונראה לי שאשאיר את חזיות הספורט לספורט ולימים שמחפשים רק נוחות. בעיקר בגלל הדיכאון - מבחינת המראה! כלומר, זה מה שבאמת נורא בזה. אין בזה שמץ של סקסיות ונשיות... ובתור בחורה לא נשית במיוחד, אני מרגישה כמו איזה הודפת כדור ברזל פולניה כשאני עם חזיית ספורט

טוב, גם אני שתקתי מעכשיו.

תודה

את צודקת זה לא נעים כל כך והמראה שלהם די אגרסיבי או ....פשוט לא נשי ממש, לא מוצאת כרגע את המילה המתאימה

אני מאמינה שאולי טוב לשלב, בימים שאת זקוקה לנוחות מירבית-חזית ספורט, בימים שבא לך להרגיש נשית-חזיה רגילה,

Berethor

New member
לדעתי יש סתירה מסוימת בדברך

מצב אחד את טוענת שאת לא בחורה נשית במיוחד, מצד שני מפריע לך חזה, את מודעת לכך שללא חזה נראים הרבה פחות נשיות גם?

היגיון נשי.

חהחה, סתם.
נו, לא יודעת. דווקא הדמויות האייקוניות שאני מחשיבה כהכי נשיות ואלגנטיות שיש (גרייס קלי ואודרי הפבורן לדוגמה) יש הרבה מאוד סוגים של נשיות. זה פחות עניין של גודל החזה, ויותר עניין של איך מישהי נושאת את הגוף שלה - לא לכולן מתאים חזה גדול.

Berethor

New member
כל חזייה יכולה להוות טריגר לסרטן השד

זה למה לא מומלץ ללכת עם חזיות בבית, ויש אפילו שלא הולכות איתן בחוץ..

Berethor

New member
יתרונות וחסרונות

טוב אני מבין אותך שמסובך יותר "לתחזק" ולהיות עם חזה מכובד, אבל מצד זה נחשב להרבה יותר סקסי ונשי. להרבה מהדוגמניות יש חזה קטן בגלל התת-משקל שלהן, לא דווקא כי זה נחשב ליפה יותר. חוץ מזה לא צריך לשכוח את כל הנשים 'שלא בורכו', ובעלות קטן או בכלל כלום, והיו מתות שהיה להן 'חזה מכובד', חלקן אפילו עושות הגדלות, אבל כידוע טבעי זה הכי טוב, במיוחד אם גם טבעי וגם מכובד.

C l u e

New member
גם לי היו הרבה אישיוז עם החזה,

וגם היום הייתי מעדיפה חזה קטן, בעיקר כי אני בחורה רזה והחיים היו יכולים להיות יותר קלים עם איזה B או C קטן (וגם כי תמיד חושבים שעשיתי הגדלה).
א-ב-ל, אני בהחלט אוהבת את החזה שלי, והוא גם מושא קנאה בקרב החברות. בלעדיו הייתי נראית כמו ילדה בת 12, וחוץ מזה שיש לי אחלה של חזה

Berethor

New member
בהחלט מציל את כבודך..

יש מצב שללא החזה כנראה הייתה נראת כמו 12, אם את בחורה 'נורא רזה', הכרתי 'נורא רזות' שגם חזה לא ממש היה להן ככה שלא נראות נשיות בכלל..

C l u e

New member
כן, אחותי כזאת.

מצד שני, אני מודה שיש משהו מגניב במראה הטום בוי.
אצלי זה קצת מוזר, כי הפרופורציות קצת בעייתיות ואם אני לא נזהרת אני נראית כמו שחקנית פורנו מיניאטורית

טוב, די לדבר על החזה שלי!!!!

למעלה