קצת מוזיקה ...

קצת מוזיקה ...

אז היות וברדיו של סן פרנסיסקו משמיעים כל היום את YMCA או I WILL SURVIVE, הגעתי למסקנה שאני לא מסוגל יותר... (נו טוב, זה סתם תירוץ.. בא לי לחדש את מלאי המוזיקה שלי), אז אני אשמח לשמוע הצעות לדיסקים מומלצים/להקות טובות. סגנון מוזיקה- בעיקר רוק, למרות שאני פתוח לכל סגנון של מוזיקה. עד כאן החלק האישי, החלק הציבורי יותר (חלק ב'), מהם חמשת הדיסקים שהייתם לוקחים עמכם לאי בודד?! (בהנחה שיש שם דיסקמן
)

Mירב

New member
../images/Emo220.gif

U2 כמובן
קיילי שאפרת צרבה לי
Portishead
רונית שחר
משינה הממ... לא מספיק 5! לגבי חדשים, אין לי ממש... אבל יש מוריסי חדש, וגם הישראלית קרן פלס נשמעת די טוב!

Mירב

New member
אופס התבלבלתי כמובן...

Massive Attack ולא Portishead (שאותם אני גם אוהבת, אבל זה לא מה שהתכוונתי כשחשבתי על החמישה)

nalini

New member
קשה...

קרוב לודאי שזה יהיה יותר "דה באסט אוף..." מאשר שמות דיסקים ספציפים... ואני ארשה לעצמי לחרוג מהחוקים ולעשות 5 לועזיים ו5 ישראליים... קולדפליי הקרנבריז ג'יימס בלנט סיימון וגרפונקל איגלס אריק איינשטיין שלמה ארצי יהודית רביץ משינה מוניקה סקס יש כל כך הרבה יותר... אבל אמרת 5

galgal0ne

New member
אממממ...

דיסקים מומלצים- FAITHLESS (כל השלושה) קולדפליי (השני יותר מושמע מהראשון). ולגבי אי בודד... בוא נראה מאיזה דיסקים לעולם לא נמאס לי pearl jam Faithless Alanis Morisette- live Lauren Hill Fuges קורין אלעל צליל מכוון מלחמת העולמות היהודים ענבל פרלמוטר (שאיבדתי
) ולילה גוב (שני האוספים)

הבחירות שלי...

בינתיים אני ארשה לעצמי להמליץ על הדיסק החדש של מיוז Black Holes & Revelations אחלה של דיסק (אני שוקל אם ללכת להופעה שלהם בעוד שבוע וחצי.. פעם שעברה נורא נהניתי בהופעה שלהם). הדיסקים שעולים איתי למטוס בדרך לאי בודד (ניסיתי לגוון, ברור שיהיו עוד המון, אבל אם רק חמשה דיסקים): 1. Pink Floyd - Wish You Were Here 2. התלבטות בין- Radiohead- ok Computer/Muse-Showbiz 3. Red Hot Chili Peppers- blood sugar sex magic 4. U2-The Joshua Tree 5.Simon and Garfunkel- Bridge Over Troubled Water כמובן שאם מדובר בדיסקים ישראלים אז: 1.שלמה ארצי (רק כי אני חייב לצעוק "הו הו , תגידו לה...
) 2.ערן צור 3.ארכדי דוכין 4.איפה הילד 5.משינה ואגב, אחלה הצעות לדיסקים הבאתם.. אני בהחלט הוספתי כמה לרשימה שלי.

Mrs G

New member
פינק פלויד אחד חייבים, אז

ללא ספק ,המשובח מכולם (כולו בארט טרם היותו יהלום משוגע,ומן הסתם נטול גילמור-אותו אהבה נפשי) The Piper at the Gates of Dawn אלבום שלגביו קצת התלבטתי כי למרות היותו כיפי, הוא שייך ללהקה קצת לא מוכרת ועוד מ1967 (בסוף נכנס,כי מה אתה יודע - הם מסן פרנסיסקו וחוץ מזה קוראים להם אוירון,ואנחנו אוהבים כאלה פה לאחרונה). Jefferson Airplane, Surrealistic Pillow אחלה כיף של אלבום. המילים אללה יסתור יפות, המוסיקה מ-ד-ה-י-מ-ה. האלבום הבא מותנה בכך שלא יהיה סכין גילוחה באי הבודד.אתה יודע מה ? שאפילו צדפים מעט חדים לא יהיו,או אצות איתן אתה יכול ללחוץ באגרסיביות על האדאמס אפל הפרטי שלך,או עצי קוקוס תחתם אתה יכול למקמם עצמך עד יפול לך קוקוס על המוח ויגאל אותך מיגונך, כי תאמין לי - קשה להבין מה כבר טוב יכול לצאת אחרי ששומעים את הכינורות והפסנתר של מיסטר ריד. תענוג צרוף פשוט. יאוואראדי, לחתוך ורידים ולהתמוגג בים הדיכאון עם קרוליין ,מרי קווין אוף סקוטסט והשירים העצובים של הקול הכי ניו יורקי בעולם. Berlin - Lou Reed ואחרי שלא התאבדנו ואנחנו מוצאים עצמנו בוואחאד באסה,הנה חבר ישן וטוב שיתן לך סיבה להמשיך הלאה. יש לקול של מוריסון יכולת לתת לך להרגיש בבית ואופטימי,גם אם אתה נמצא עכשיו קשור ושרוי בתוך סיר,מסביבך מקוששות נערות צפופות פיגמנטים זרדים למדורה שתבשל את המרק שנכון,אתה תהיה התבלין העיקרי בו. אתה שומע את האלבום הזה ואתה מרגיש טוב. אין לי מילים אחרות. Van Morrison- Moondance ולחיי הסמי רוקנרול בגירסתו הציונית - ברטה המלכה , ברוכין שזועקת "אחכה לך",רחובהנשמות הטהורות עם הקול הצלול צלול הזה של נתן כהן, והשיר העברי שבעיני הוא השלישי ביופיו "שלא ייגמר לי הלילה". הנשמות הטהורות כל אלבום פה הוא סוכריה - מקווה שתהנה.

איי ל

New member
מנהל
מצויין!

האמת שאת כל האלבומים שרשמת פה כבר יש לי, טעם מצויין במוזיקה כבר אמרתי שיש לך?

Ani15

New member
אם לה מותר אז גם לי

מכיוון שרוב מה שאני אוהבת כבר הוזכר, אני אוסיף רק קצת: אלמותיים: בציר טוב (אילן וירצברג ושמעון גלבץ, נדמה לי שיצא בביצוע חדש אבל אני זקנה ומעדיפה את הישן) PARIS של MALCOLM MCLAREN חדשים: החדש של פול סיימון (לא זוכרת איך קוראים לו) עברי לידר (גם כן האחרון מלפני שנה, עם דיסק התוספת, שבעיני משובח עוד יותר).

maximf

New member
הנה כמה הצעות

אבל נראה לי קצת כבד מדי עבורכם (מקווה שטועה) 1. metallica - ride the lightning 2. guns n roses - appetite for destruction 3. scorpions - greatest hits 3 cd's 4. led zepplin - best of led 5. def leppard - rock of ages

Vdrums

New member
לוקחים IPOD...

ואם כבר חמשה אז: משינה - מפלצות התהילה אריק איינשטיין - שבלול פלפלים אדומים חריפים - דם סוכר מין וקסם פוליס בהופעה פינק פלויד - חיות

Benkok

New member
המממ רק 5 דיסקים?

אני יש לי כרטיס חבר מועדון אז מותר לי משקל עודף... אני גם הייתי הולך על ה"בסט אוף"... 1. משינה (שילוב של העמותה לחקר התמותה ומפלצות התהילה, פלוס "דני" כמובן) 2. אביב גפן (בעיקר משלושת הראשונים) 3. איפה הילד (זמן סוכר) 4. מיקס של שמוליק קראוס+ג'וזי, אריק ושלום, קצת פוליקר ותמוז ושירים בסגנון. 5. אוסף ביצועי בלוז של דני ליטני. 6. שלמה ארצי (עד אהבתיהם כולל) 7. גידי גוב - כלים שלובים. 8. מופע הארנבות של ד"ר קספר - הדיסק הראשון (והיחיד?) חוצמזה, כמו שאני מכיר את עצמי הייתי מקמבן איזה חיבור אינטרנט לוויני כדי שלא יימאס...

nalini

New member
לקספר דווקא היו שלושה

אחד ב93, אחד ב94 (מהש ד"ר קספר 2) שהיה במתכונת מצומצמת משהו של מכירות (היה בו את בובה מפח, שילה, ימות הקיץ ועוד כמה שאני לא ממש זוכרת), ואחד ב95 שקראו לו הו-הו והכיל רק משהו כמו 10 שירים בניגוד לקודמים עם משהו כמו 15-16. כנראה בכלל חוסר יכולת לשחזר את ההצלחה של הראשון הם גם התפרקו שנה אחרי האלבום האחרון. חבל, דווקא היו טובים... ואני לא קולטת איך שכחתי להכניס את מאיר אריאל.

איי ל

New member
מנהל
בדיסק של ההופעה

ניתן לשמוע בבירור שהם באים ממקום אחר, הקול שלהם השתנה, הם מעט התמתנו, אין כמו האנרגיות שהם הביאו איתם בכל שואו לפני 13 שנים. למרות זאת- פריט מומלץ למעריצי קספר.

Mירב

New member
ואם כבר ישראלי:

הייתי מוסיפה גם: כנסיית השכל ברי סחרוף עברי לידר החברים של נטשה.... וזה העיקר.

אממ..

ההמלצה שלי זה פורטיסחרוף. בהחלט מומלץ. לאי בודד.. הייתי לוקחת מחשב.. למה להסתפק ב חמישה דיסקים?

Ronit FL

New member
מה אי בודד?

לא רוצה אי בודד, מה בדיוק אבד לי שם? ומוסיקה, נו מאז ימיי בגולה אני שומעת רק מוסיקה עברית. דוד טסה, מירי מסיקה, הכבש הששה עשר (הילדים הם רק התירוץ), פיקה צביק, ריטה אהובתי ובעלה נעים קול הזמירות, רמי קליינשטיין. מכירים את להקת "אמריקה"? אני מאוד אוהבת אותם גם, כיום הם חבורה של קשישים ואף העלו הופעה והראוה בטלויזיה, המוסיקה נהדרת, הם משעממים תתחת. פינק פלויד, כמובן והלד זפלין האלמותיים. הסטונס ורוי אורביסון זצ"ל.

למעלה