קצת מוזיקה ...

stringerm

New member
a touch of fringe

well maybe some have not heard, but this stuff surely floats my boat, just off the top of my head: 1 Nick Cave- henrys dream 2 The legendary pink dots - the tower 3 Current 93 - Black ships ate the sky 4 the Pogues - Rum sodomy and the whip 5 Tom waits - Swardfish Trombones too bad its limited to just 5...:)

Ronit FL

New member
אפשר סקר קטן?

בדרך לאי בודד, אדם שומע את טום ווייטס וניק קייב ישירות למוח, תוך כמה זמן אדם קופץ מהסירה?

susansontag

New member
סקר?

נו, למה רק סקר...מחקר השוואתי... נניח..ניק קייב כנגד הלהיט האחרון שכתב צביקה פיק לאליל הפופ מקירגיזיה (אותו ללא ספק נוכל לשמוע באירוויזיון הבא)

shiraharrison

New member
ההממלצות שלי

1. Buckethead - בחור מדהים! אתה לא תתאכזב. אתה יכול להקשיב לשירים באמזון.. מדהים! ראינו אותו בהופעה ב2005 והיה מדהים! אין מילה אחרת לתאר את זה. 2. Nickel Creek - אחד האלבומים האהובים עליי. גם את זה ראינו בהופעה ואני מחכה בקוצר רוח שהם יחזרו לLA בסיבוב הבא שלהם. 3. Andrew Bird - גם הוא אמן מיוחד במינו - מזכיר לי קצת את בוב דילן בצעירותו... (וזה כמחמאה) וכן גם אותו ראינו בהופעה והיה מאוד מיוחד... Enjoy!

המלצות לדברים חדשים

אי בודד...רק 5...קשה לי. המלצות לאוסף שלך: רוק: sepultura - roorback Bob Mould - כמעט כל אלבום סולו שלו Metallica - S&M - יש שם גרסה מדהימה של master of puppets ו the ecstacy of gold מהטוב הרע והמכוער pj harvey - stories from the city, stories from the sea יותר רגוע: nick cave - murder ballads ricki lee jone - duchess of coolsville lou reed - animal serenade עוד יותר רגוע: bill evans trio - sunday at the village vanguard Chet baker - baby breeze julian cannonball adderley - somethin' else יש עוד המון המלצות...תגיד לי כיוון יותר מדויק ואני יכול להמליץ. מקווה שעזרתי

למעלה