זה שרשור המשך לשרשור הקודם
יצאנו חודש שבמהלכו הוא כינה אותי "חברה שלו" כשדיבר עם חבר בטלפון ודיבר על לגור ביחד...
היה חודש אינטנסיבי שנפגשנו בו כמעט כל יום... כל יום הוא רצה להיפגש או לישון ביחד לפחות...
כמעט תמיד הוא רצה ללכת לדירה שלו, הוא לא אהב את הדירה שלי (כי היא בעיר ובבניין והוא גר במושב בקומת קרקע, אבל היחידת דיור שהוא שוכר ישנה, מלוכלכת וקטנה עם תרנגולות בחצר שצורחות בבוקר
...).
הפריע לי שהוא לא אהב את הדירה שלי כי אני אוהבת את הדירה שלי, היא מטופחת, מאובזרת, נקייה ויפה... ואני רגילה אליה... אני לא בנאדם של מושבים... אני גרה בשכונה צדדית ושקטה... וזה מבאס כמעט כל יום לא לישון בדירה שלך ובמיטה שלך...
מה גם שהוא לא רצה לצאת כמעט אף פעם כי הוא היה תמיד עייף... קבענו ללכת לסרט - לא הלכנו... קבענו ללכת לבריכה - לא הלכנו...
אני רציתי יותר לצאת ובלי ההתקמצנויות שלו... אתם מאמינים שבדייט ראשון ישבתי בבית קפה ושנינו הזמנו משקה כלשהו שעלה 20 ש"ח, הצעתי לשלם אבל הוא לא רצה ושנייה אחרי הוא ראה סניף של קופיז ואמר שחבל שלא קנינו שם...
אני בנאדם שאוהב להתפנק, מסעדות טובות, בילויים שווים... מוכנה להשקיע בזה כסף... ולא מתכוונת על חשבונו, על חשבון שנינו, אבל זה חרא לחיות בקמצנות וללכת למקומות זולים ולא לעשות כלום...
בקיצור - אם מישהי רוצה היא מוזמנת לצאת עם הבחור, לי זה לא מתאים ובבקשה תפסיקו לייעץ לי בכיוון הזה, כי זה מבלבל אותי... (לא שאני לא מעריכה, אני מאוד מודה על כל התגובות)
סיימתי איתו מקודם שיחה שהבהירה לי שאין לי עניין להמשיך איתו את הקשר...