קצת מוזר

הוא אומר

שהפרחים לכבוד שבת...

שהוא מאוד התחבר אלי וישמח אם נהיה בקשר של ידידות...

אמרתי לו שמניסיון העבר אני לא מסוגלת להיות ידידה של גברים שהיה לי קשר איתם / יצאתי איתם, או בכלל עם גברים...

אני לא בנאדם של ידידים...

ענית בסדר גמור

יכולת להוסיף שהיית צריכה לשאול אותו לפני שהחלטת לשים אצלו סבונים בדירה ולנקות. בכל מקרה, בעיניי זו החלטה נכונה שבמידה ואת מחפשת קשר רציני- את לא מוכנה לקבל סטטוס של "ידידה" ממישהו שאת מעוניינת בו רומנטית.

מצחיקה את!

הבחור מתגעגע ולא יודע איך לומר לך את זה.
&nbsp
תכתבי לו שאת רוצה לחזור להיות איתו בקשר רומנטי אבל צריכה שדברים יהיו בקצב איטי יותר.
שלא טוב לך להפגש כל יום כי זה גורם לך לאבד את עצמך קצת..

הוא כתב

"אני לא חושב שאני בנוי לזוגיות, אבל אני אשמח אם נהיה בקשר של סתם חברים. התחברתי אלייך מאוד"

הוא רוצה אותך ליזיזות ולהיות פנוי להיות חופשי לאחרות

שוב.. מוכיח לי שאת מוצאת חן בעיניו
רק ההתנהגות שלך היתה דביקה ותובענית והוא נבהל ממך

לדעתי אם תתנהגי נכון יכולה להיות לכם זוגיות שתתאים לשניכם.

מי שהיה דביק זה הוא

הוא רצה כל יום להיפגש (זה לא הגיע ממני), קרה שיומיים לא נפגשנו והוא אמר שלא נפגשנו הרבה זמן וזה לא בסדר

אני בנאדם שצריך ספייס...

זה שרשור המשך לשרשור הקודם

יצאנו חודש שבמהלכו הוא כינה אותי "חברה שלו" כשדיבר עם חבר בטלפון ודיבר על לגור ביחד...
היה חודש אינטנסיבי שנפגשנו בו כמעט כל יום... כל יום הוא רצה להיפגש או לישון ביחד לפחות...
כמעט תמיד הוא רצה ללכת לדירה שלו, הוא לא אהב את הדירה שלי (כי היא בעיר ובבניין והוא גר במושב בקומת קרקע, אבל היחידת דיור שהוא שוכר ישנה, מלוכלכת וקטנה עם תרנגולות בחצר שצורחות בבוקר
...).
הפריע לי שהוא לא אהב את הדירה שלי כי אני אוהבת את הדירה שלי, היא מטופחת, מאובזרת, נקייה ויפה... ואני רגילה אליה... אני לא בנאדם של מושבים... אני גרה בשכונה צדדית ושקטה... וזה מבאס כמעט כל יום לא לישון בדירה שלך ובמיטה שלך...

מה גם שהוא לא רצה לצאת כמעט אף פעם כי הוא היה תמיד עייף... קבענו ללכת לסרט - לא הלכנו... קבענו ללכת לבריכה - לא הלכנו...
אני רציתי יותר לצאת ובלי ההתקמצנויות שלו... אתם מאמינים שבדייט ראשון ישבתי בבית קפה ושנינו הזמנו משקה כלשהו שעלה 20 ש"ח, הצעתי לשלם אבל הוא לא רצה ושנייה אחרי הוא ראה סניף של קופיז ואמר שחבל שלא קנינו שם...

אני בנאדם שאוהב להתפנק, מסעדות טובות, בילויים שווים... מוכנה להשקיע בזה כסף... ולא מתכוונת על חשבונו, על חשבון שנינו, אבל זה חרא לחיות בקמצנות וללכת למקומות זולים ולא לעשות כלום...

בקיצור - אם מישהי רוצה היא מוזמנת לצאת עם הבחור, לי זה לא מתאים ובבקשה תפסיקו לייעץ לי בכיוון הזה, כי זה מבלבל אותי... (לא שאני לא מעריכה, אני מאוד מודה על כל התגובות)
סיימתי איתו מקודם שיחה שהבהירה לי שאין לי עניין להמשיך איתו את הקשר...

אם כן...הקשר שלכם היה מבוסס על סקס ותו לא...

אז את רואה שמכל הדברים שאת רוצה ואוהבת בקשר...
כל מה שקיבלת ונתת היה סקס
(לפחות סקס משובח?
)

אם את רוצה כלים כדי ללמוד איך להשיג את מטרותייך בקשר...
אז ההמלצה שלי מהפוסט הקודם עומדת בעינה...

הקשר ממש לא היה מבוסס על סקס!!

זה שבאתי אליו לדירה לא אומר שכל מה שעשינו זה סקס, ממש לא... לא שכבנו כל פעם...

הוא לא כזה אוהב סקס... יש לו תסבוכים מיניים...

והסקס איתו היה סביר, לא מעבר... הוא לא סיפק אותי ולא השקיע וזה היה נורא קצר...

דיי תיארתי לעצמי שהסקס היה חרא...

אתן לך אתגר.: תשאלי אותו בSMS
"אני רוצה את האמת הכי כנה שלך - בלי לסנן - זה חשוב לי
למה אתה הכי מתגעגע בקשר שלנו?"

הבחירה שלך להישאר תמימה וצודקת

ולהתעקש לא להבין שגברים מתייחסים אחרת למערכת יחסים וחושבים אחרת
רק תביא אלייך עוד מאותו דבר...

זה שהוא קרא לך "החברה שלי"
לא אומר שלא היית יותר מאשר סקס זמני ועיסוק נגד שיעמום ועוזרת בית בחינם...
והוא בכלל לא מניאק מתוחכם..
את פשוט תמימה ונאיבית להחריד שלא צריך יותר מידי מניפולציות כדי לנצל אותך לרעה...

זהו שאת טועה

אני יודעת לזהות מנייאקים... הבנאדם הזה באמת בנאדם טוב אלא שהוא מתוסבך מאוד (גם עם בעיות נפשיות), אם היית צודקת בתיאוריה שלך אז למה הוא לא המשיך ככה אם הוא רימה אותי? הוא אמר את זה כי רצה להיות כנה איתי ולא לצאת מנייאק... הוא הרגיש ממש רע עם עצמו וממש התחנן שאני אסלח לו שנפגעתי... פגשתי כבר מנייאקים והבנאדם הזה באמת אדם טוב... הוא ממש לא חיפש סקס, יש לו סיבוכים עם המיניות שלו ולגבי עוזרת בית - עשיתי את זה פעם אחת ועל דעת עצמי ואז הוא נפרד ממני, כך שזה ממש לא נכון!! ניצלו אותי פעם אחת וזה היה בדייט ראשון ומאז למדתי לקח... ולא נפגשתי שוב עם הבחור. אם קל לנצל אותי? לא ממש, יש לי חושים ממש חזקים ובריאים ואני מנפנפת מעלי 99% מהגברים... אני יודעת לזהות סוטים / רמאים / נצלנים מקילומטרים... אותי את חושבת שאת מכירה אותי, אבל את לא.

אם את אומרת..שאני טועה.. אז.. טוב..

גברים מתוסבכים ועם בעיות נפשיות...
שומרת נפשה תרחק..
שום דבר בריא וטוב לא יצא מהם..

ואני מדברת מניסיון

למעלה