בגלל ההודעות שלך ניסיתי לברר איתו
אני מקווה שלא יצאתי פתטית...
הוא אומר שזה לא קשור לסבונים / קסדה / שניקיתי לו את הדירה...
הוא פשוט פוחד ממחויבות, הוא מפחד שפתאום הוא יראה מישהי אחרת שהוא ירצה אבל יהיה כבול...
הוא מפחד שאחרי כמה זמן כבר לא יהיה בא לו על הקשר ומה הוא יעשה...
מה שפוצץ את זה לטענתו זה הים, שבו הוא ראה מלא בחורות חתיכות (אני לרגע לא הסתכלתי על הבחורים האחרים), מה שגרם לו לחשוב מה הוא עלול לפספס בקשר מחייב...
זה לא בנאדם בשבילי, בנאדם שעד שאנחנו יוצאים לאנשהו (בדר"כ הוא היה עייף ולא היה לו כוח) אז הוא ישר נועץ עיניים בבחורות אחרות ומחליט לוותר עלי...
ואני בהחלט דורשת התחייבות... לא כזו שבנאדם חותם לי שהוא מחוייב לי עד סוף חייו, אלא בנאדם עם כוונות לקשר מחייב, אחד שמסוגל להתמקד בבחורה אחת ולהיות נאמן לה.
אני מחפשת בנאדם בוגר שמסוגל להתחייב, בנאדם שרוצה קשר של אהבה לאורך זמן (לא כולל חופה וילדים).
אחד שיודע להסתפק בבחורה אחת, מעריך את מה שיש לו בידיים אם זה טוב לו והוא אוהב, מבין שאהבה זה לא משהו שבא בקלות ולכן גם לא כדאי לוותר על אהבה בקלות וזה משהו שצריך לעבוד עליו... אחד שלא מסתכל כל הזמן לבדוק אם יש מישהי יפה יותר / מוצלחת יותר / שמוצאת חן בעיניו יותר...
אחד שלוקח קשר ברצינות, אבל לא נכנס לסרטים ופחדים...
גם לי יש חששות לגבי קשר מחייב, לא נראה לי שיש מישהו שלא חושש מזה.
אבל אני בנאדם נאמן ומוכנה להתאמץ בשביל זה, ואם יש לי מישהו אני מעריכה אותו ומתמקדת בו... ומתעלמת מפגמים חיצוניים... מבחינתי הבנאדם דוגמן ומהמם ואני גם אומר לו את זה...
משיכה אצלי היא מאוד רגשית...