קצת מוזר

אז תגידי לו

שגם את כרגע לא מחפשת זוגיות לוחצת ומחייבת.
שאת מאוד תשמחי לחדש את הקשר- אבל שידע שבגלל שהוא לא מעוניין בקשר רציני- את לא מוותרת על דייטים עם בחורים שיש כן מעוניינים בקשר כזה.
&nbsp
אני אתרגם לך את מה שהוא מרגיש-
היא מעניינת אותי ואני נמשך אליה- אבל זה גם מפחיד אותי. וזה שהיא פתאום קנתה סבונים ונקתה את הבית גרם לי להרגיש שהתקדמנו מהר מידי..
&nbsp
אם לא תלחצי עליו, תקחי דברים לאט ועם ברקסים, הוא ירצה מאוד להתקרב.
זה ריקוד כזה של התקרבות-התרחקות.
&nbsp
&nbsp

תראי

עם שלושת האקסים שלי היה לי מן קטע כזה של להיפרד ולחזור:
עם הראשון - אלף פעמים, בלי הגזמה, בעיקר זה הגיע ממנו
, זה הזיק לשנינו מאוד...
עם השני - פעם אחת או פעמיים (לא הסכמתי ליותר מזה).
עם השלישי - גם כמה פעמים...

לפי דעתי וניסיוני אין טעם לתת לקשר יותר מצ'אנס נוסף אחד...

מה שהלך - הלך...

אני לא רוצה לקחת צ'אנס עם בחור עם כזה תסבוך ולהסתכן בפגיעה קשה יותר שמן הסתם שתבוא...

לא נראה לי שאת היית רוצה לצאת עם מישהו שאומר לך שהוא לא נמשך אלייך מספיק והוא חושב על אחרות כשהוא איתך... ולא משנה למה זה...

רואה 6 6

New member
אז הנה, זה נורא פשוט

אומרים תודה אבל לא תודה והולכים הלאה.
(גם אני אף פעם לא אהבתי את "המתחברים".ידידות צריכה להתחיל בלי משקעים,בלי מטענים, ההצעות האלה או מזמינות ליזיזות או סתמיות לגמרי בעיניי).

אני מבינה

לגמרי את התחושה שלך- ותכלס לא הייתי שם לדעת איך דברים נראים.
אבל מהתיאורים שלך אני חושבת שהוא נלחץ והתרחק- והסיפור של ה"לא נמשך מספיק" היה חלק מזה.
אדם שלא מעוניין בך לא היה שולח פרחים. הוא היה מרגיש הקלה שנפטר ממך וממשיך הלאה.
&nbsp
בלי קשר- אני לא חושבת שמשיכה למישהו אחד מבטלת משיכה לאחרים וזה גם לא אומדן לאהבה. זה יותר עיניין של מה בוחרים לעשות עם זה.
אבל זו אני!

בגלל ההודעות שלך ניסיתי לברר איתו

אני מקווה שלא יצאתי פתטית...

הוא אומר שזה לא קשור לסבונים / קסדה / שניקיתי לו את הדירה...

הוא פשוט פוחד ממחויבות, הוא מפחד שפתאום הוא יראה מישהי אחרת שהוא ירצה אבל יהיה כבול...
הוא מפחד שאחרי כמה זמן כבר לא יהיה בא לו על הקשר ומה הוא יעשה...

מה שפוצץ את זה לטענתו זה הים, שבו הוא ראה מלא בחורות חתיכות (אני לרגע לא הסתכלתי על הבחורים האחרים), מה שגרם לו לחשוב מה הוא עלול לפספס בקשר מחייב...
זה לא בנאדם בשבילי, בנאדם שעד שאנחנו יוצאים לאנשהו (בדר"כ הוא היה עייף ולא היה לו כוח) אז הוא ישר נועץ עיניים בבחורות אחרות ומחליט לוותר עלי...

ואני בהחלט דורשת התחייבות... לא כזו שבנאדם חותם לי שהוא מחוייב לי עד סוף חייו, אלא בנאדם עם כוונות לקשר מחייב, אחד שמסוגל להתמקד בבחורה אחת ולהיות נאמן לה.

אני מחפשת בנאדם בוגר שמסוגל להתחייב, בנאדם שרוצה קשר של אהבה לאורך זמן (לא כולל חופה וילדים).

אחד שיודע להסתפק בבחורה אחת, מעריך את מה שיש לו בידיים אם זה טוב לו והוא אוהב, מבין שאהבה זה לא משהו שבא בקלות ולכן גם לא כדאי לוותר על אהבה בקלות וזה משהו שצריך לעבוד עליו... אחד שלא מסתכל כל הזמן לבדוק אם יש מישהי יפה יותר / מוצלחת יותר / שמוצאת חן בעיניו יותר...

אחד שלוקח קשר ברצינות, אבל לא נכנס לסרטים ופחדים...

גם לי יש חששות לגבי קשר מחייב, לא נראה לי שיש מישהו שלא חושש מזה.
אבל אני בנאדם נאמן ומוכנה להתאמץ בשביל זה, ואם יש לי מישהו אני מעריכה אותו ומתמקדת בו... ומתעלמת מפגמים חיצוניים... מבחינתי הבנאדם דוגמן ומהמם ואני גם אומר לו את זה...

משיכה אצלי היא מאוד רגשית...

תמיד יש חתיכות בים

הבחור מבטא פחד ממחויבות
אני תוהה האם היה בקשר זוגי - שהוא חווה אהבה
כי מי שלא מאוהב מפחד לאבד את החופש שלו
ומי שמאוהב וטוב לו בקשר זוגי - אז כבר לא מפחד..

את יכולה להציע לו שתהיו יחד
ולקוות שיתפתח משהו רציני ומחייב עבורו
ואם יווצר צורך לסיים או ללכת עם מישהי אחרת - שידבר איתך על זה
כי זה שיש חתיכות בים לא אומר שהם ישר יקפצו איתו למיטה

ידידות אחרי קשר

מבחינתי זה כמו לקנות מוצר בהנחה משמעותית כי הוא לא שווה את המחיר המקורי,
מאחלת לך בן זוג שיכבד אותך במקום ידיד שיאכזב אותך.

למעלה