קצת מידע אנשים ...

w a l l a c e

New member
קצת מידע אנשים ...

שלום אני חדש בפורום ואני מעוניין לדעת קצת על השמות (באנגלית) של הדמיות בצבע הכשף : סתםרוח זוגפרח כל מידע יעזור תודה מראש wallace.

dino_din

New member
אתם חושבים ש twoflowers

קשור ל sixkiller (נו, ההוא מהסידרה עם האסיר הנמלט...)? סתם תהיות של מאוחר בלילה ועייפות מצטברת... דינו. >אחחח, דווקא הייתה סידרה טובה<

ויימס

New member
בובי המחסל! ../images/Emo99.gif

!My Native American friend כן, גם אני אהבתי ת'סדרה (מחוץ לחוק). !An outlaw! A bounty hunting bounties! A renegade איזה תקופה אתה מעדיף- זאת עם שאיין או עם המעריצה של בובי, שכחתי איך קוראים לה..? וזאת רק אני או שהאיש שמוציא דף ממכונת כתיבה בקטע שיש אחרי כל פרק זה דאץ' דיקסון? אה, ואין דמיון גדול ל- Twoflower חוץ מהעובדה שלשניהם יש מספר בשם...

dino_din

New member
יש בכלל ספק !!!!!!!??????????!!!!!!

אני "גרופי" מטורף של שיין !! יש לי פוסטרים שלה מעל המיטה וכתובת קעקע של השם על יד ימין! מה עוד אפשר לבקש מבחורה? בלונדינית יפייפה, יודעת להשתמש באקדח כמו חייל מרינס, אשת מחשבים מבריקה, האקרית מקצועית, רואת חשבון, עורך דין, מזכירה, טבחית, נהגת מרוצים ועוד המון דברים שהיא עושה לבד כי אין כסף לשלם לעוד דמויות שיתחלקו בתפקידים! ואכן, זה לא אחר מאשר דאץ' דיקסון הנבל... איך רציתי שהוא ייתפוס את המעצבן הזה עם השער הגולש והחזה המגולח!!! דינו. >סחתיין, אפילו זכרת ציטוטים מהפתיחה :)<

ויימס

New member
כן, אבל,

בתקופה השנייה היו פרקים יותר טובים, חוץ מזה שסוף סוף יש מישהי שמתחילה עם בובי במקום עם רינו, והיא גם הרבה יותר יפה משאיין אם אתה רוצה להיטפל לפרטים ריקניים. והיא גם עושה כל מה ששאיין עשתה. ...חזה מגולח? לא ממש. ולכל הדמויות שם יש נטייה מעניינת להיות רבי כישורים כאלה. הנה רינו, הם הולכים ליפן- פתאום אנחנו מגלים שהוא למד אומנויות לחימה וכל השטויות האלה, הם במוסך- פתאום כל חייו זה לתקן מכוניות. יש פרק על מירוצים? במקרה זאת המומחיות שלו. יש משהו שהוא לא יודע לעשות? לרקוד בלט? לנגן בצ'לו?

Greebo

New member
ברוך הבא וכל זה...

אני פשוט שופע עליצות היום >.<

Athaclena

New member
והפעם בלי טעויות כתיב:

Rincewind זה סתמרוח, כנראה השם משפחה שלו אבל בשום מקום לא מוזכר מה השם הפרטי שלו. Twoflower זה זוגפרח. אתה קרוי WALLACE לפי וואלאס וגרומיט
?

DviRincewind

New member
מישהו קרא לי?

טוב, נו, אם אני כבר פה... קיבלתי אתמול שרוך ירוק שחור!!! כן-כן!!!!! *מחכה שמישהו ישאל מה זה אומר כדי שאני אשים תמונה שלי עם השרוך* *מקווה שויימס לא תחליט להמשיך למרוד בהודעות הצבאיות שלי, למרות שאני אשים בכל זאת*

ויימס

New member
|מורדת|

אבל באמת, מה זה ירוק-שחור? הדרכת מדריכים? ואיך זה יכול להיות אם כרגע קיבלת את הירוק-ירוק (אה... ירוק) שאתה כבר מחליף תפקיד? אם אני אהיה בצריפין רוצה שאני אבקר אותך? אני שם לפעמים. ודרך אגב, אני חלמתי אתמול על סתמרוח ואתם לא, תקנאו! (מוציאה לשון)

DviRincewind

New member
טוב, נו, אם אתם מתעקשים...

אז שרוך ירוק-שחור הוא שרוך של הדרכה בכירה, שזה אומר הדרכה של קצינים, מילואימניקים, צוערים והשתלמויות. וקיבלתי אותו אחרי ארבעה חודשים תמימים של התלמדות מפרכת! אז כל הכבוד לי!!! והנה תמונה!

ויימס

New member
צר לי לאכזב אותך,

אבל חצי מצה"ל מסתובב עם כומתה שחורה (וזה כולל אותי). איך ראיתי 'נהג'? לא משנה... לא ענית לי, אבל.

ויימס

New member
כן, הבנתי, זה התג...

עזוב, תתעלם ממני, אני לא סגורה על עצמי...

DviRincewind

New member
אהא! אבל בקרוב...

כל אנשי חיל התקשוב יסתובבו עם כומתה בצבע... צהוב חרדל!!!!!!! ואז נראה מה יהיה לך להגיד!!!

למעלה