קצת מידע אנשים ...

DviRincewind

New member
האמת שמצבי קשה.

כיוון שאני לא קורא פראצ'ט כרגע, אין לי שום דבר פראצ'טי לכתוב, אז כל ההודעות שלי עוסקות בנושאי צבא! אני עכשיו קורא את 1984 של אורוול, ומתקדם לאט - טילים. הספר הבא שאני אמור לקרוא הוא The dark side of the sun ואז בטוח יהיה לי מה לכתוב. אני מקווה.

ויימס

New member
(בקול נוטף ציניות)

מה אתה אומר??? כל ההודעות שלך עוסקות בצבא??? כי אני לא הבחנתי בכך!! חשבתי שאנחנו מדברים על סתמרוח! ...אני לא יודעת, לי יש דברים פראצ'טיים לכתוב בלי קשר לאם קראתי לאחרונה משהו שלו. ולפעמים אני כן קוראת משהו ופתאום אין לי מה לכתוב. ככה זה בחיים, לפעמים אתה מנצח, לפעמים אתה מפסיד. אבל הדבר חשוב לזכור הוא שאסור להתיישב על קן נמלים. (נדפק לי השכל)

Athaclena

New member
זה יותר טוב מורוד

ויש שמועות על זה כבר 4 שנים לפחות. אמרו שיהיה או ורוד או צהוב, ורק קיוינו שזה לא יהיה צבע זוהר (איככככס) ושזה לא יקרה עד שנשתחרר (וזה קרה! YAY!!!!) אם היה יוצא ורוד אז חיל הקשר היה נהפך לחיל גאה במיוחד... צהוב חרדל - היה יכול להיות גרוע יותר. מצד שני, אני לא מאמינה לזה עד שאני רואה את זה במו עיניי. ודרך אגב - אתה ממש צעיר. כולה רב"ט! אפילו אח שלי כבר סמל (טוב, כבר כמעט סמ"ר)... תצדיע כשאתה מדבר אליי!

limilu

New member
נא-אה.

השם שלו זה סתמרוח איש אנק. או סתמרוח המכשף. אולי אין לו שם משפחה? לא, אבל אנחנו לא יודעים אותו. השם שלו זה ס-ת-מ-ר-ו-ח!

ויימס

New member
יפה, לימור!

אכן קוראים לו סתמרוח איש אנק. כמו שפעם לאנשים לא היו שמות משפחה, היו קוראים להם Guy of Gisborn או Sarah of Elston לפי הכפר שהם באו ממנו. אצל הצרפתים יש את ה'דה', ככה שלמשל ז'אן ד'ארק זה בעצם ז'אן אשת ארק (כמה מחריד). אז אין לו שם משפחה. בכלל, בנוגע לשמות, אני מעדיפה לחשוב שלדמויות שאני מכירה בשם אחד אין שם משפחה. זה צריך להיות כמו 'מדונה' או 'שר'. למשל, מאוד הזדעזעתי לגלות שויימס זה רק שם המשפחה שלו והשם הפרטי שלו זה סמואל. ...סתמרוח המכשף זה רק הכינוי שהחברים המפוקפקים שלו במורפורק קוראים לו. וזה נעלם אחרי צבע הכשף.

ויימס

New member
את הסטיות החולניות שלך תשמור

מחוץ לפורום!
אבל שר..? שר..?

limilu

New member
ייפי!

לימור צדקה לימור צדקה לימור צדקה לימור צדקה! אוקיי, די עם ההתנהגות המתלהבת והפאטתית הזאת.
אבל זה כיף!
תשמעו שיחה מצחיקה שהיתה לנו בדרך הביתה. *רקע- אח שלי נתקע במשקוף של סבא וסבתא עם הראש שלו (לא באשמתי *שורקת בתמימות*)* אבא- אתה רוצה משהו לראש? גלעד- כן. אמא- מה? אני- משקוף. הא הא הא הא הא הא!

ויימס

New member
אם אנחנו כבר בקטע של משפחה,

משהו מצחיק שאבא שלי אמר היום: אחותי- מתי תיסעו כבר, כדי שאני ונטע נוכל לעשות מסיבת חשיש? אבא- אל תעשו מסיבת חשיש, תעשו מסיבת LSD. אחותי- זה יקר מדי, אין לנו תקציב. אבא- אבל בעצם LSD זה מיושן, זה עוד מתקופתי. תנסו את הסוכריות הצבעוניות החדשות האלה שגורמות להזיות.

limilu

New member
?

איזה סוכריות צבעוניות. ותודי שצחקת ממה שאני אמרתי..

מ א ג ר ט

New member
אצלי היה משהו שונה, אבל...

אבא: מה זה הבקבוק הקטן הזה בקלמר שלך? אני: זה קרם ידיים... אמא: מה אתה חושב, היא מערבבת את זה עם הירואין ומסניפה את זה בשיעורי היסטוריה. אני (נעלמת לאט)

Athaclena

New member
ואצלנו לא צוחקים על סמים

חוץ מגראס. סתם כי לא יוצא. אבל כשהיה את כל בהלת האנתרקס באמריקה נשפך לאמא שלי קצת קמח במטבח והתחלנו להריץ שטויות שזה אנתרקס ואמא מנסה להרעיל אותנו. היה מצחיק. ויום אחד הייתי באוטובוס בדרך הביתה ומאוד עייפה אבל שמחה, ודיברתי עם ידיד שלי: ידיד: את נשמעת נורא שמחה אני: כן, איזה כיף לי! אני עייפה!! ידיד: כמה שוקולד אכלת בדיוק? אני : (נעלבת) לא אכלתי שום שוקולד מאז שהתחלתי לעבוד, כמה שבועות לפחות! היום אכלתי פיצה. ידיד: ומה היה על הפיצה? אני: זיתים. ידיד: אה, ככה קוראים לזה היום... אותו ידיד טוען שאני אלכוהוליסטית כשהוא זה שאוהב לשתות בירה לארוחת בוקר (!!!). אני סתם מנסה טיפה פה ושם. וחבל על הזמן כמה צחקו עלי כשקראתי ספר בשם GRASS (זה היה עשב, לא גראס. באמת)

Athaclena

New member
לא נכון לא נכון לא נכון!!!!!

בסוף היבשת האחרונה סתמרוח פוגש עוד סתמרוח והם קרובי משפחה איכשהו. ולסתמרוח השני יש גם שם פרטי. אני כמעט בטוחה, וכשאני אגיע הביתה אני אפילו אבדוק (אם הספר אצלי בכלל...)

ויימס

New member
טוב, את משווה בין האמינות

של היבשת האחרונה (טפו!- יורקת על השטיח בבית) לבין האמינות של צבע הכשף??? חוץ מזה, זה שאצל האיש השני זה שם משפחה לא אומר שאצל ההוא זה לא שם פרטי. גם באריק יש את ה-Rinser of Winds הזה (אני עדיין מתעקשת לקרוא לו סוכר פירות). זה ממש מחריד לחשוב שסתמרוח זה לא השם הפרטי שלו. "קוראים לי סתמרוח.משה סתמרוח." או שמשון. או יוסי.

ויימס

New member
ברוך הבא!

אני מתעצלת לכתוב עוד פעם את טקס הקבלה אחרי שכרגע כתבתי אותו.
אז תיכנס לקישור.

למעלה