קצת מידע עליי...

oriane0

New member
קצת מידע עליי...

נכון, לא פצחתי בהודעה ענקית שכתוב עליה: הצטרפתי לפורום, ולא כתבתי על עצמי הרבה אז.. הנה מידע: שם: אוריאן פרדו (כינוי: אורנע. ותקראו לי אורנע. תודה) גיל: 12.2 תאריך לידה: 12.3.93 (אני דנית שולטת! חע) תחביבים: גיטרה, מחשב, ספרים. זהו. אין לי הרבה :) העדפה מקפליית: דאגי (כוסייייייייייייייייי) החלום שלי: לטוס ללונדון, להתחתן עם דאגי ויהיו לנו המון דאגים קטנים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי מעדיפה קודם לראות אותו ואת מקפליי. קורות חיים מעניינים ביותר הא? חע אורנע

אורנע שלי../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

אח, כמה טוב לראותך פה
אני מקווה שתהני פה מאוד מאוד ותשתלבי מהר
*אני כ''כ גאה שהשפעתי עלייך לאהוב את מקפליי
כל כך כיף לדעת שהכרתי לבנאדם את הכישרון הזה שנקרא מקפליי
אוי,זה מרגש
* אני אוהפת אותך המון המון המון

oriane0

New member
חחח מותק ../images/Emo25.gif

אני גאה בך שגרמת לי לאהוב את מקפליי
אני אוהפתותך יותר!

beyonce3

New member
היי אורנע..

שוב פעם ברוכה הבאה..ומגניב..נולדת באותו תאריך של דגני!חיחיחיח...נורא מציק..פה בארץ גאדי(הבן המתוק שלי...)הוא חביב הבנות..ובאנגליה זה דגני..אהמ..טוב..לא נכנס לזה..אה..מזכיר לי שג'נע מצפה לדיגדוג מדאגי..ואני לא בטוחה..אבל דאגי בחודש 4..ועדיין לא הצלחנו לגלות אם הוא בהיריון מהארי או ממאי....נחכה לתוצאות לתוצאות..ואני שונאת. את זה..אבל אני באובססיה..חבל שבטח הודעה חדשה..כשיש 2 הודעות שהיית יכולה לנצל"ש....אבל חוצמזה ברוכה הבאה!שמחה שאת מכירה כיום את מקפלע השולטים!מזכיר לי שאתמול הכרתי לאיזה טורקי אחד את מקפליי ובאסטד..והפייבוריט שלו ממקפלע זה דני..ומבאסטד זה מאט..אבל הוא מעדיף יותר את באסטד...והכי אוהב את Lola...חיחיחיח..אבל למה כל מי שאני מכירה לו את מקפליי ובאסטד מעדיף יותר את באסטד והרבה פחות את מקפליי?!גרעעעעעעעע

חחחחחחח ../images/Emo80.gif

גם כל מי שאני מכירה מעדיף יותר את באסטד מאשר מקפליי..... הכרתי אותם לחברות שלי ושאלתי אותן את מי הן יותר מעדיפות וכולן אמרו לי שאת באסטד.....

oriane0

New member
אני שמעתי מלינע

על מקפליי, ואני מעדיפה את מקפליי על באסטד.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifיאאא ברוכה הבאה, ילדה שיש לה את התאריך יומולדת הכי מגניב בתולדות העולם../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה

כמו שכבר אמרתי.. אני שחר
מקווה שתהני ותשתלבי מהר וכמו שאמרתי.. את צעירת הפורום!

וולקאםםםםם!../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

היי אני שירן!
גם חולה על דאגי השקסייייי!
ברוכה הבאה!
תהנייייי

oriane0

New member
חח תודה :)

שלומות שירן. נראלי כמעט כולן חולות על דאגי (השקסיייייייייי) תודה תודה :)

just jenny

New member
וולקעם../images/Emo24.gif

אם את מכירה את לינע אז את ברת מזל
חחח אני ג'ני בכל מקרה
תהני פה

ממ welcome?

אהמ אהמ עד כאן, דאגי שלי חח איפה חן כדי להעיד? (אממ כן אנחנו נשואים אני ודאגי...כבר כמה...10 חודשים?) *בלופ* התנפצה לי הבועה. =] בקיצור תהני פה הכי שבעולם. וזה וזה. אני ליז. בת 15 וחצי ככה חח...כיתה י', מראשון. אני נודלתי ב-20.11.89 ודאגי ב-30.11.87 אווו =] בלה בלה בלה enjoy 3>

למעלה