טוווווווווווב ג'נע..נגיד ש.............
J just jenny New member 20/5/05 #22 חחחחחחחחחחחחחחח נראה לי לדאגי יש כבר איזה 8585684736219 נשים טוב איך אפשר שלא?
B beyonce3 New member 20/5/05 #23 את זה אני יודעת... ילדון שובב של אמא שלו..אבל הן לא קיבלו ממני האישור שנתתי לך..את החוקית..והן מהצד..(מה לעשות ג'נע..צריך לדעת להתחלק..)..חעחעחע..אבל את הרישמית..חיחיח
את זה אני יודעת... ילדון שובב של אמא שלו..אבל הן לא קיבלו ממני האישור שנתתי לך..את החוקית..והן מהצד..(מה לעשות ג'נע..צריך לדעת להתחלק..)..חעחעחע..אבל את הרישמית..חיחיח
M may90 New member 20/5/05 #29 את יותר סאנילית ממני ../images/Emo122.gif ניחא.. אני אשאל את אימו הביולוגית
B beyonce3 New member 20/5/05 #30 אני יודעת שאני סנילית..ומאי... שששששששששששששששששששששששששששששששששששש אני אמא שלו יא עלובה!
L loner in love New member 20/5/05 #27 עד ליזוש היא היתה פה קודם ואני באמת עדה ליזוש אוהפתותך ברוכה הבאה!! אני חן בת 16 מראשון ודאגי שלי ברשותה המלאה של ליז תודה ויומנעים
עד ליזוש היא היתה פה קודם ואני באמת עדה ליזוש אוהפתותך ברוכה הבאה!! אני חן בת 16 מראשון ודאגי שלי ברשותה המלאה של ליז תודה ויומנעים
נ נופר36 New member 20/5/05 #20 וולקעעם! אני נופר..! יש לך את התאריך יומולדת הכיייי מאגניבבב בעולם!..כייף לךך! תהניי!