בא לי שהיא תבוא לארץ בקיץ, לא בתחילת השנה, זה יהיה יותר מדי, גם היא וגם לאונרד...
והכל כמובן במידה אם היא תבוא בכלל לארץ!!! אבל יש לי תחושה טובה שהיא תבוא, נראה לי היא בעצמה רוצה לבוא לכאן עוד פעם... אבל כדאי לי להיזהר מהתחושות שלי, בפעם האחרונה שהקשבתי להן - נדפקתי...
בהופעה מהאוריג'ינל בוטלג שבלונדון היו לה שתי טעויות, אחת ב-Jamica Inn, אז היא כזה אומרת: "Fuck, let's try that again", והשנייה הייתה ב-Sweet The Sting. היא ניגנה את זה בסולם הלא נכון
היא תמיד מפשלת בשיר הזה. כמו בהופעה בתוכנית אצל ג'ולס הולנד (אם אני לא טועה), ההופעה עם כלי הנשיפה, היא התחילה בטון לא נכון, אבל הצליחה להתחמק בזה בחינניות עם אלתור קצרצר.
ולא רק, במר. זברה היא מתחילה לשיר לפני הפסנתר, כך שהיא יכולה בטעות להתחיל בטון האחר. ונראה לי שבדיוק בגלל זה במהלך ההופעות היא הוסיפה תו בפסנתר לפני שהיא שרה, שייתן לה את הטון. כמו בוונוס.
אם כבר, אז המנעד שלה, ויש לה מנעד רחב מאוד. זה עניין של באיזה סולם מנגנים את מר. זברה. אבל זה לא משהו נדיר אצל זמרים, גם זמרי אופרה מבקשים דו... חחח אם כבר, יותר מזעזע שהיא מתבלבלת במילים של שירים חרושים, כמו היי ג'ופיטר!