קצת מידע על סיבוב ההופעות

InBaR 85

New member
קצת מידע על סיבוב ההופעות

http://www.ticketmaster.com/artist/749136/mtou?camefrom=CFC_iTunes_toriuber מצטערת אם לא חידשתי כלום

noosh

New member
הממ, זה מעניין

מעניין אם זה אומר שהיא מתחילה בארה"ב הפעם ואז עוברת לאירופה. אם היא בכלל תצא לאירופה. אני מקווה שיהיו תאריכים יותר מדויקים בקרוב. תודה!

רעוּת

New member
היא לא אמרה פעם שנמאס לה מטורים וכאלה?!

כנראה תצטרכו לטוס רחוק יותר

noosh

New member
השאלה היא מה סדר הגודל של הטור

ואם המדינות שפורסמו זה כל ההופעות בארה"ב, או רק ההתחלה. ואם יפורסמו מועדי אירופה בקרוב, כי זה ממש חשוב :(.

Gremshnit

New member
ידוע מתי המסע עצמו יתחיל?

בא לי שהיא תבוא לארץ בקיץ, לא בתחילת השנה, זה יהיה יותר מדי, גם היא וגם לאונרד...
והכל כמובן במידה אם היא תבוא בכלל לארץ!!! אבל יש לי תחושה טובה שהיא תבוא, נראה לי היא בעצמה רוצה לבוא לכאן עוד פעם... אבל כדאי לי להיזהר מהתחושות שלי, בפעם האחרונה שהקשבתי להן - נדפקתי...

shiray

New member
כן? בפעם האחרונה שהקשבת לתחושות שלך נדפקת...?

טוב די, אני לא אמשיך...

רעוּת

New member
הדחקה זה לא תהליך, זה מנגנון הגנה אוטומטי

ולא מודע
פרויד מתהפך בקברו

Gremshnit

New member
שפרויד יקפוץ לי! ../images/Emo46.gif

ההדחקה שלי נעשית במודע ובצורה תהליכית, ולא מנגנונית!
אני משהו מיוחד אני, אז מותר לי...|סנוב|

avivs

New member
נצל"ש - טורי מפשלת.

אבל עושה זאת בחינניות. http://www.youtube.com/watch?v=Z3wkIpX8fNY

Gremshnit

New member
חחח כן זה מוכר

אבל עדיין מקסים כל פעם מחדש
בהופעה מהאוריג'ינל בוטלג שבלונדון היו לה שתי טעויות, אחת ב-Jamica Inn, אז היא כזה אומרת: "Fuck, let's try that again", והשנייה הייתה ב-Sweet The Sting. היא ניגנה את זה בסולם הלא נכון

Gremshnit

New member
ואפרופו מר זברה,

היא תמיד מפשלת בשיר הזה. כמו בהופעה בתוכנית אצל ג'ולס הולנד (אם אני לא טועה), ההופעה עם כלי הנשיפה, היא התחילה בטון לא נכון, אבל הצליחה להתחמק בזה בחינניות עם אלתור קצרצר.

רעוּת

New member
זה שיר של פחות מדקה ../images/Emo46.gif

את אנסטסיה היא יכולה לעשות בלי להתבלבל ודווקא בזברה היא נהיית טיפשה?!

Gremshnit

New member
חח נראה לי דווקא בגלל זה

ולא רק, במר. זברה היא מתחילה לשיר לפני הפסנתר, כך שהיא יכולה בטעות להתחיל בטון האחר. ונראה לי שבדיוק בגלל זה במהלך ההופעות היא הוסיפה תו בפסנתר לפני שהיא שרה, שייתן לה את הטון. כמו בוונוס.

רעוּת

New member
היית מצפה שאחרי כ"כ הרבה שנים היא כבר תדע מה

הסולם שלה |מגלגלעיניים|

Gremshnit

New member
זה לא עניין של "הסולם שלה"

אם כבר, אז המנעד שלה, ויש לה מנעד רחב מאוד. זה עניין של באיזה סולם מנגנים את מר. זברה. אבל זה לא משהו נדיר אצל זמרים, גם זמרי אופרה מבקשים דו... חחח אם כבר, יותר מזעזע שהיא מתבלבלת במילים של שירים חרושים, כמו היי ג'ופיטר!

רעוּת

New member
חחח אבל אולי היא עצמה כבר לא חורשת עליו

כי היא כבר לא בדכאון, בניגוד למעריצים שלה
אני בעד לתת לה לשיר את ניו אייג' וומן של שלומי שבן. ואף פעם לא שמעתי אותו מתבלבל בזה

למעלה