קצת מידע על סיבוב ההופעות

Sunflower Fairy

New member
שיו היא כזו חמודה פה../images/Emo204.gif

שבא לי למות. מלא זמן חיפשתי אחרי גרסה נורמלית של זה, כל מה שאפשר למצוא ביוטיוב תמיד היה ממש לא מסונכרן ועקב כך גם לא מצחיק.

rfranko

New member
אההה, ועכשיו תאריכים לאירופה כי אנילא רוטשילד

איזה מזל אני פחדתי כה שהיא תעשה את אירופה ב-7 אז זה אומר על אוגוסט או יותר נכון ספטמבר באירופה ממ.... בוס ממש לא יאהב את זה

gil483

New member
../images/Emo41.gif רשמית: ארה"ב יולי-אוג', אירופה ספט'-אוקט'

כה כתב המתופף שלה (שבסוף כן ישתתף בסיבוב ההופעות - יש) באתרו: As things happen in the crazy world of the music business, I will now be joining Tori Amos on her tour this summer. We will be in the US during July-Aug. and in Europe Sep-Oct…Check here or her website for more specific dates,etc….

figure it out

New member
הוא כן משתתף!!?

יש אלוהים, יא אפיקורסים!
סתם. לא בטוח. אבל לפחות יש מאט צ'מברליין...

Gremshnit

New member
יששששששששששש

ואני ממש ממש ממש מקווה שטורי תבוא להופיע בארץ. ואם אפשר, אז באוקטובר. ספטמבר צפוף מדי, יותר מדי הופעות טובות...
למרות שבשבילה אני מוכן לעשות את כל ההקרבה.

אההההההה!!!!ישישישיש. רגע,אולי...

ישראל נחשבת לחלק מאירופה?
גם לאירוויזיון משחילים אותנו,נו
מי מכיר את אסיה בכלל

רעוּת

New member
לא הייתי בונה על זה ../images/Emo16.gif

כאילו, ישראל היא לא מקום שאמנים כנו טורי (או סתם אמנים מחול, אני לא מנסה לרמוז שהיא טובה או משו) באים אליו ב*כל* טור שלהם (או לפחות רק שנתיים אחרי הפעם הקודמת), אני גם לא חושבת שמישהו יחשוב שזה משתלם להביא אותה, כי גם אם היו כמה אלפים בהופעה שלה ב-2007, רובם (לא אנחנו הגרופים, רוב האנשים השפויים התכוונתי!) לא ישלמו 400שח בשביל עוד הופעה רק אחרי שנתיים, במיוחד לא בימים אלו של מיתון וכאשר יש הופעות חו"ל אחרות בקיץ הזה
.

Gremshnit

New member
ואל לנו לשכוח את לאונרד כהן...

זה נראה לי יכול להיות חתיכת נאחס למפיקי ההופעה (אם תהיה בכלל).

למעלה