אין חמודה שלי אחרת הייתי מצרפת.
ט טעים מאד New member 18/2/06 #61 שולינקה, העבודת שהצגת יפיפיות את סרגנית בחסד שרון בטח תסדר אותן ברצף ואז יקל על כולם הכניסה אליהם. הסידור שלהן "גדול" עלי.
שולינקה, העבודת שהצגת יפיפיות את סרגנית בחסד שרון בטח תסדר אותן ברצף ואז יקל על כולם הכניסה אליהם. הסידור שלהן "גדול" עלי.
ש שולי הסרגנית New member 18/2/06 #63 טעים אני רק לומדת להכניס לפורו אחר כבר הצלחתי . ותודה תודה על המחמאות. ואני רואה שאת כבר בשלב סיום הסוודר עוד קצת ודאי.
טעים אני רק לומדת להכניס לפורו אחר כבר הצלחתי . ותודה תודה על המחמאות. ואני רואה שאת כבר בשלב סיום הסוודר עוד קצת ודאי.
ע עליזוש האחת New member 18/2/06 #66 ../images/Emo140.gifשולינק'ה,יצירות אחת אחת הפגזה רצינית ,איזה קצב, יופי של דברים ,נהניתי לראות.
א אמא של דפנה New member 18/2/06 #67 אהבתי מאד הכל. רוצה ממך שיעור בסריגת חרוזים. לא ממש הצלחתי להבין מה רוצים ממני בחוברת של יותר מחוט וחרוזי ונציה קצת יותר גדולים כבר יש.
אהבתי מאד הכל. רוצה ממך שיעור בסריגת חרוזים. לא ממש הצלחתי להבין מה רוצים ממני בחוברת של יותר מחוט וחרוזי ונציה קצת יותר גדולים כבר יש.
T tova האחת New member 18/2/06 #71 שולי שבת שלום.ראיתי הכל-מהמם.אשת חיל.איך את מספיקה מכל המגוון שלמדנו ואת עוד לומדת.כל הכבוד.
8 88hentai88 New member 18/2/06 #74 סוף סוף אפשר לראות ולהראות חרוצה שכמותך... תמשיכי כך! הכל מקסים!!!