קצת מקדימה בפינות...אז
איזה לק נלבש בשבת?

iefrat

New member
אם זה הצבע שלו במציאות קונה עכשיו

נראה לי ששמו שם 4 שכבות + טופ מהמם? או שזה הצבע?

אני עם שתי שכבות וטופ והוא נראה ממש ככה

הוא צבע מדהים..כל מי שרואה אותו שואל מאיפה הוא :)

iefrat

New member
ראתי בפוסט של דנרה ובבקבוק סגור

בפוסט של דנרה יש הדגמה על גלגל ציפרניים ולא בזמן אמת, הוגדר אצלה כניאוני למרות למיטל ריככה ל"חצי ניאון" - בפוסט של מיטל מאוד הלהבתי. ובבקבוק זו לא "חוכמה", לא תמיד תואם את הצבע הסופי. הוא יפיפיה ולא פלא שאת קוצרת מחמאות, איזה טופ את שמה? רצה להוסיף אותו ל WISHLIST - לקיץ אמנם אבל נרשם ולא ישכח ו...לספר לדנרה.

danra

New member
יקירתי, יש תמיד קישור בשם הלק בפוסט לתמונה

את יכולה לראות איך הוא נראה בתמונה בגלרייה בפייסבוק. יש ללק הזה אלמנט ניאוני מובהק. בחורף זה מאוד בולט ובקיץ הגוון מן הסתם יותר כהה מהניאונים הזוהרים אבל הוא ניאוני לכל דבר.

iefrat

New member
לא שוללת את הניאון אך זה ניאון רך

ומואר-מין ג'לי כזה- כהגדרתה של מיטל ראיתי ב LIVE על ציפרניה של מיטל את REBEL DEBUTANTE - וזה סוג של לק עם חיות. ולא ניאון מחזיר אור... דנרה, אני לא קונה לקים בספונטניות, לא שיק ב 10 ש"ח ולא אסי ב 65 ש"ח. אני צריכה להתחבר, ומאז שגיליתי את עולם הבלוגים וס'ווצים, אז הסקירה עוד יותר קשה... (לקנות דירה או רכב יותר קל לי מאשר לק, מגף או אודם, מאמינה לי?)

danra

New member
../images/Emo192.gif השאלה היא בהגדרה

ניאון הוא לא בהכרח זוהר בהיר כמו שרגילים לניאונים בקיץ
אם תסתכלי בתמונה פה שלקוחה מהפוסט, תראי את ההבדל בין שני ירוקים מאוד דומים, האחד עם אלמנט ניאוני והשני לא. מימין PRETTY EDGY של ESSIE ומשמאל REBEL DEBUTANTE של קולור קלאב. אני לא מתעכבת על לקים שנראים לי. קונה ומקסימום החברות נהנות...

danra

New member
../images/Emo68.gif תראי...

דירה זו קנייה די חד/דו פעמית בחיים, לא?... אני בדירה ההורסת שלי כבר עשר שנים ולא נראה לי שאחליף אותה בקרוב
הרכב שלי מהעבודה ובחרתי אחד מפנק, גדול ושחור גלוסי כמו שאני אוהבת
אין לי טענות האמת...

iefrat

New member
תלוי בהשקפה

אני מאוד אוהבת שינויים (מלבד בשיער, עם תלתלים ושיער דליל את נאלצת להיות שמרנית) אני נשואה 23 שנים ובואי נספור...עברתי 6 דירות הכי הרבה גרתי שמונה שנים (שש יותר מידי ) והכי מעט שנה ככשולש מהם קנינו ובתכנון לעבור ובקרוב. אז זה עניין של השקפה. לי הכי חשוב ברכב שתהיה הנדסת אנוש טובה - אז כמובן רכב אירופי, ובטיחות בגלל הילדים. צבע - רק כסוף מיטלי 1. כי אני הכי אוהבת ו 2 כי הוא הכי נמכר. רכב חברה, לא כלכך משנה לי כי אני מאלה שמשנים הרבה גם במקומות עבודה 3-4 שנים וזה במקסימום ואני לא שם...

ליאני777

New member
אני עם אורלי vanguard violet ../images/Emo9.gif

גוון סגלגל עם טיפה ורוד ונצנצים קטנים קטנים.. גוון משגע !
לא מצאתי תמונה של הלק על הציפורניים אבל אני בכל זאת מוסיפה תמונה של הבקבוק..

iefrat

New member
יפה, נוסף לרשימה, אחפשו בס.פארם

בבקבוק אולי לא הייתי מתרשמת, אבל הטיפה - עושה את זה WOW

ליאני777

New member
לגמרי מסכימה איתך! בבקבוק הוא לא משהו אבל על.

הציפורניים זה גוון משגע !

iefrat

New member
עשתי לי רשימה של 6 לקים מאורלי

אולי ימצא אחד מהם, השבוע לא מצאתי אף לק מושך של אורלי בס.פארם...

mayane21

New member
משגע !

ואם לא היו לי כרגע כל כך הרבה סגולים.... היתי רצה לקנות
תהני ממנו !

למעלה