קצת סדר בפורום

קצת סדר בפורום../images/Emo70.gif

דייי, כבר אי אפשר ככה
תסכלו על הפורום שלנו
כולם רבים עם כולם, ילדה אחת{נופר נראה לי} פותחת מליון הודעות חדשות וכולם על אותו נושא.. אם שמתם לב כל הפורום זה רק הודעות שלה
{ונופר זה לא בשביל להעליב, רק תביני..} אולי נופר, תפסיקי לפתוח מלין הודעות חדשות, אפילו אם לא עונים לך. ואל תגידו לי עכשיו למה פתחתי הודעה חדשה כי זה נראה לי חשוב
אנחנו כל יום פה בפורום שלנו ונהנים ותראו עכשיו הפורום מוצף וכלום רבים ומקללים. זהו, |סתיו

אנהי ממש מסכינמה איתךךךך ../images/Emo45.gif

היה לנו פורום ממש פעיל בלי מריבות ותראו מה נהיה ממנוווו אי אפשר ככה..... כל אחד צריך לקחת את עצמו בידיים וגם אם מישהו מתגרה בו להתעלם (וצריך גם ללמוד לשרשר בדחיפות-והכוונה היא לא אליך סתיו..)

זה יהיה באמת רעיון טוב!

אבל אני יגיד את זה בניסוח אחר.. "נופרוש"..את לא רצוייה פה..

בואו לא נגיד לא רצוייה..../images/Emo185.gif

היא כמו שיר...אומנם היא לא הציפה כמו שיר אבל רובכם לא סבלו כ"כ את שיר..והנה..עכשיו היא אחת מהחבר'ה...

הגולש באיטרנט רציתי להגיד לך משהו ?

איך התאהבתי בך... ואיך שיר התאהבה בך? איך איכס שנאת אותה.... וכמו שאתה אומר גם אתה שונא אותי?

כנסו שניה.

דבר ראשון אני לא מבינה מה אתם רוצים ממני אני אף פעם לא פתחתי שום הודעה חדשה! דבר שניה אני מסכימה איתכן שזה כבר לא ממש פרום פלורסיינטה וגם שפותחים סתם הודעות כמו זאתי עם האתר שלה ..זהו ואני לא רוצה להרוס לאחרים את הכיף אז אם אתם רוצות שאני ילך תגידו ואני ילך..

../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה../images/Emo70.gifוכל זה גם

קרה מאז שנופר הגיעההה... למה אנחנו צריכים לריבב
באנו פה לככייףף
אז נופר, תבינייי
אנחנו לא פה בשביל לריב, ואם את פה בשביל לריב-עדיף שתלככיי
אם את רוצה להישאר ולהנות, אז דיי לרייבבב
תשלימוו..אל תשלימו..רק אל תקללו אחד את השניי
כל הפורום מוצץץ בקללותת ובהודעותת של נופפפררר
אז בואו נרגיעעע...אנחנו פורום פלורריי
לא פורום מיוחד לקללות

רציתי להגיד שאני סיפרתי לכם מה קרה?

ולמה התעצבנתי אז רציתי להגיד לך שאתם חמודים ומתוקים שאני לא צריכה להסביר תקראו למה עשיתי את כל הדברים אלה

לדעתי את לא צריכה ללכת...

רק לשנות קצת את הגישה ולא לפתוח הודעות חדשות...

אוקיי אני לא יפתח ואני ישנה את

הגישה שלי אוקיי סלחו לי שקללתי ואת סינדרלה סליחי לי בבקשה אוקיי אני מבקשת סליחה מסנדרילה ומכל מי שקללתי

זה בסדר...........

ואולי גם אני קצת הגזמתי
... אבל את חייבת להודות שהיית מעצבנת
סתם סתם...אבל למה את לא בבצפר כמה חודשים?!

נופר הפ33ה היחידה כנסי..

ממש סליחה אם נעלבת.. אבל לא התכוונתי אליך, התכוונתי למישהי שהצטרפה היום נראה לי, והכינוי שלה הוא נופרוש המדהימה 2, לא התכוונו אלייך
סתיו

חח טוב

לא ניפגתי רק לא הבנתי מה השם שלי מופץ אבל אחרי שקראתי את שאר ההודעות הבנתי שזאת היא חח ואתם ממש צודקים יש איזו הודעה שהיא רשמה על ילד שהיא אוהבת עד עכשיו אני לא מבינה מהקשר של זה לפרום כי זה פרום על פלורסיינטה..

טוב רציתי להגיד לך שאוקי תבנו אותי

אני יספר לכם משהו שבאמת תרחמו אליי אני כבר 3 חודשיים בבית כי אני עזבתי את הבית ספר שהייתי בו ורוצים שאני יהיה בסמדר אבל אני לא רוצה להיות בסמדר אני רוצה להיות ביד גיורא אז אני עצבנית על כולם אז תסלחו לי אם הספתי את כל הפורום בהודעות שלי

y a ® d e n

New member
היא רצויה ועוד איך

זה לא הפורום רק שלך ולא שלי ולא של אף אחד. אם נופר רוצה להיות פה שתהיה- רק שתכבד את הכללים של הפורום ותשרשר, אני בטוחה שנופר תבין את זה.. נכון נופר?

כן אני מצטערת שאני לא משרשת אבל ?

תראה מה כתבתי בגלל זה אני עצבנית ועל כולם אני עצבנית היום כמעט הרמתי יד על אחותי והיום הלכתי למשרד החינוך כמעט שברתי להם את המשרד

למעלה